Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bolero
Członek TAFC Polska

Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Post autor: Bolero »

Witam!
Jestem ciekawy jak z tymi wejściówkami na imprezę.Czy starczy dla dla wszystkich czy lepiej wcześniej zarezerwować?
Jak ktoś wie coś bliżej to proszę o informację.Dużo osób po koncercie wybiera się też z Top80.pl
Nie wiadomo też ile będzie chętnych z poza tego forum i top80.pl
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Proszę o sprostowanie! Czy impreza po koncercie w Spodku odbędzie się w Siemianowicach w Clubie 80' czy w Gliwicach w Clubie 80'??
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

[*]
nebula4 pisze:Proszę o sprostowanie! Czy impreza po koncercie w Spodku odbędzie się w Siemianowicach w Clubie 80' czy w Gliwicach w Clubie 80'??
To mnie tez bardzo by interesowalo. Kasiu jak bedziemy jechaly autem z koncertu na aftershow party mogly bysmy kogos ze soba zabrac. Co o tym owarzasz?
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Z tego co wiem to chyba chodziło o Siemianowice. Ale pewny nie jestem. A co z rezerwacją w klubie czy ktoś się tym zajmie z miejscowych. Chyba była o tym mowa wcześniej. Fajnie by było ustalić to.
Awatar użytkownika
Bolero
Członek TAFC Polska

Post autor: Bolero »

nebula4 pisze:Proszę o sprostowanie! Czy impreza po koncercie w Spodku odbędzie się w Siemianowicach w Clubie 80' czy w Gliwicach w Clubie 80'??
Siemianowice :D
Większość zmyliła informacja na facebook - u
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Do Siemianowic jest 6 km z buta, do Gliwic 50 km. Moja decyzja jest jednoznaczna - Siemianowice :!: Też miałem podobne wątpliwości po poście na FB, ale teraz już wiem, gdzie zamierzam spędzić ten wyjatkowy sobotni wieczór ;). Club80 w Gliwicach istnieje od ... miesiąca i chyba przy okazji tego evetu próbują zaistnieć...
Evaalex pisze: Kasiu jak bedziemy jechaly autem z koncertu na aftershow party mogly bysmy kogos ze soba zabrac. Co o tym owarzasz?
Że wtrącę - good idea ;) Nawet miałbym pewne sugestie ... ;)
Obrazek
dilala

Post autor: dilala »

Bolero pisze:Witam!
Jestem ciekawy jak z tymi wejściówkami na imprezę.Czy starczy dla dla wszystkich czy lepiej wcześniej zarezerwować?
Jak ktoś wie coś bliżej to proszę o informację.Dużo osób po koncercie wybiera się też z Top80.pl
Nie wiadomo też ile będzie chętnych z poza tego forum i top80.pl
Pozdrawiam!
sebciu1974 pisze:Z tego co wiem to chyba chodziło o Siemianowice. Ale pewny nie jestem. A co z rezerwacją w klubie czy ktoś się tym zajmie z miejscowych. Chyba była o tym mowa wcześniej. Fajnie by było ustalić to.
mam blisko do tego klubu, więc mogę się tym zająć jeśli będzie taka potrzeba. Wcześniej Mona Lisa pisała, że kontaktowała się z tym klubem, więc nie chciałabym wchodzić komuś w paradę kto się już tym zajmował. Tak więc proszę Cię Mona Liso odezwij się czy mam coś działać w tym kierunku :) pozdrawiam, Kornelia
Awatar użytkownika
Evaalex

Ja terz sie zuastanawiam w ktorym colbie to spotkanie sie odbedzie,
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Przecież jest już jasno ustalone,Siemianowice,Club80,przecież kilka postów wcześniej pisałem że właśnie w tym klubie,11 lutego impreze poprowadzi Bogdan Fabiański.
Pytanie tylko kto zajmie się rezerwacją? Bo jeśli chcemy siedzieć w jednej grupie,to chcąc nie chcąc musimy zarezerwować miejsca i chcąc niechcąc musimy wpłacić zadatek:
http://www.club80.com.pl/siemianowice/kontakt.html
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

jedyna pisze:Przecież jest już jasno ustalone,Siemianowice,Club80,przecież kilka postów wcześniej pisałem że właśnie w tym klubie,11 lutego impreze poprowadzi Bogdan Fabiański.
Pytanie tylko kto zajmie się rezerwacją? Bo jeśli chcemy siedzieć w jednej grupie,to chcąc nie chcąc musimy zarezerwować miejsca i chcąc niechcąc musimy wpłacić zadatek:
No właśnie. Jak znam życie to nikt za nikogo nie wyłoży kasy. Jaki ten zadatek ma być duży? Ktoś się wcześniej deklarował że to załatwi lub się dowie. Zostało tylko 10 dni.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

sebciu1974 pisze:
jedyna pisze:Przecież jest już jasno ustalone,Siemianowice,Club80,przecież kilka postów wcześniej pisałem że właśnie w tym klubie,11 lutego impreze poprowadzi Bogdan Fabiański.
No właśnie. Jak znam życie to nikt za nikogo nie wyłoży kasy. Jaki ten zadatek ma być duży? Ktoś się wcześniej deklarował że to załatwi lub się dowie. Zostało tylko 10 dni.
Witam.

Impreza w tym klubie moze byc rzeczywiscie przednia - pod warunkiem, ze uda nam sie jednak zarezerwowac miejsca dla naszej ekipy, bo w przeciwnym razie po koncercie "pocalujemy klamke" z powodu braku miejsc w club80. Rowniez jestem ciekaw, jak wysoki jest to zadatek.

Juz sie nie moge doczekac tego koncertu. Musze jedynie rozgladnac sie za jakims noclegiem - jeszcze nie do konca zdecydowalem, czy chce sie zatrzymac na noc w Katowicach, czy moze po afterparty w Siemianowichach Slaskich a moze jednak wroce nocnym pociagiem do Wroclawia... Jeszcze kilka dni dam sobie do zastanowienia.

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w Katowicach.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Mona Lisa pisze:Właśnie rozmawiałam z Clubem 80 i chętnie nas ugoszczą,nasze koszulki fanclubowe tez ok.Loża na 25 osób to koszt rezerwacji na 180zł,ale dogadałam się ze zadzwonie pod koniec stycznia i dogramy szczegóły.
Mona Lisa wiadomo już co z rezerwcją? I teraz tak:
1.Trzeba policzyć ile nas będzie.
2.Musisz podać nr.konta swojego (lub ewentualnie ja mogę się tym zająć,zebrać kasę i zawieźć do Clubu).
3.Obowiązkowo każdy kto zadeklarował swoją obecność w Clubie80 będzie musiał przelać Ci pieniądze,byś mogła wpłacić zaliczkę.
Oczywiście trzeba będzie ją wyliczyć jak będziesz już wiedziała ile osób jest chętnych i jaki ostateczny koszt rezerwacji,jak na razie jest to zaledwie 7,20 zł.
Awatar użytkownika
Evaalex

jedyna pisze:
Mona Lisa pisze:Właśnie rozmawiałam z Clubem 80 i chętnie nas ugoszczą,nasze koszulki fanclubowe tez ok.Loża na 25 osób to koszt rezerwacji na 180zł,ale dogadałam się ze zadzwonie pod koniec stycznia i dogramy szczegóły.
Mona Lisa wiadomo już co z rezerwcją? I teraz tak:
1.Trzeba policzyć ile nas będzie.
2.Musisz podać nr.konta swojego (lub ewentualnie ja mogę się tym zająć,zebrać kasę i zawieźć do Clubu).
3.Obowiązkowo każdy kto zadeklarował swoją obecność w Clubie80 będzie musiał przelać Ci pieniądze,byś mogła wpłacić zaliczkę.
Oczywiście trzeba będzie ją wyliczyć jak będziesz już wiedziała ile osób jest chętnych i jaki ostateczny koszt rezerwacji,jak na razie jest to zaledwie 7,20 zł.
Nie ma problemu dawajcie nr konta a ja wam z wielka checia pieniazki przekaze
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Evaalex pisze: Nie ma problemu dawajcie nr konta a ja wam z wielka checia pieniazki przekaze
Ja też prześlę na konto tylko je podajcie :) :)
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

ja również - czekam na konto i zaraz robie przelew za cala leszczynska ekipe :)
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Jestem również gotowy do zapłaty.
ODPOWIEDZ