Czarna lista

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dami

Re: Czarna lista

Post autor: Dami »

karuus pisze:Dami myśle, że miejsce na wątek o MT to akurat nie w tym dziale. Czarna lista.? no to chyba nie toooo :D
Czy na tym forum zawsze jest taki nacisk na nowych użytkowników? Kiedy to ja założyłem swój pierwszy wątek o Ginie T zaraz ktoś mnie skrytykował po co zakładać takie posty, oczywiście założyłem go w pozostałych.Ale główne forum zaczyna się od stronki M.T.!!!
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Od razu krytukuję, nie. Jedynie zwracam uwagę na dział- a to różnica.
poza tym też nie jestem na tym forum, aż tak długo... po prostu podpowiedziałam Ci, że to dział "czarna lista", więc nie będziemy się tutaj rozpisywać o MT, bo raczej nikt z Nas nie umieści tego zespołu na owej liscie, więc wrócmy do głównego wątku i po problemie ;)
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Jemu chodzi o to, żeby był na forum nacisk na tematy o MT a nie o jakiś nieznaczących gwiazdkach, nic do Dody nie mam, więc nie umieszczam jej na czarnej liście, ale też nie wyobrażam sobie żadnego polskiego wykonawcy na mojej półce z płytami.....
Awatar użytkownika
karuus

Polscy wykonawcy.? jak już to starsze dekady, z muzyki współczesnej też nie umieściłabym na półce żadnej płyty.
Awatar użytkownika
Dami

Ok. Dam trochę spokój tej Dodzie bo właśnie przyszedł mi do głowy wykonawca, którego chętnie bym tu umieścił a mianowicie playboy Szymon Wydra.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Awatar użytkownika
Peter

Bardzo nie ciekawą, zresztą on nie ma za dobrego głosu. Tak jak James Blunt, zawsze miał taki gayowski wygląd i głosik. Dorzucam najbardziej znienawidzony przez siebie zespół: Donkey Boy, facet śpiewa jakby go wykastrowali, a "muzyka" powoduje, że natychmiast wyłączam radio, do zwymiotowania jest piosenka "Ambitious". Tu macie tego gniota:

Podobnie jak Keri Hilson i jej "I like" albo cheryl Cole i "Parashoot", czy jak ten gniot się nazywa.
Awatar użytkownika
karuus

Co do Donkey Boy zgadzam się w zupełności. Irytująceeeee.
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

No cóż... przyznam szczerze, że podoba mi się utwór "Ambitions" :P
Peter, chyba muszę Ci podziękować, bo większość piosenek, które wrzucasz na "czarną listę" podoba mi się i zawsze kiedy tu zaglądam, znajdę coś ciekawego :D ;)

A od siebie dodam Patrycję Markowską, ponieważ jej piosenki nie wpadają mi w ucho i nie podoba mi się jej barwa głosu. Jej muzyka zupełnie do mnie nie trafia.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Ja Patrycji Markowskiej też nie cierpię, ale z polskich to chyba najbardziej nie znoszę Perfectu i Kukiza, ich nie cierpię i nie potrafię słuchać tego typu wykonawców. Wiadomo, że wymienieni przeze mnie wykonawcy mają swoich fanów i tych anty, ja należę do tych drugich. Zresztą tych polskich, których nie cierpię jest więcej, ale nie mam ich ochoty wymieniać. W mojej płytotece na pewno nigdy nie znajdą się płyty polskich wykonawców, bo nie mam takiego polskiego zespołu, który bym naprawdę lubiła.
A jeśli chodzi o zagranicznych wykonawców nie cierpię Rihanny, bo ma taki okropny i skrzeczący głos, a ja takich nie potrafię słuchać. Poza tym nie cierpię Madonny i Timberlake`a. Madonna ma taki międliwy głos, że nie wyobrażam sobie, żebym jej piosenek słuchała. To samo Timberlake. To tylko moje zdanie, jeśli ktoś się ze mną nie zgadza, to ma do tego całkowite prawo. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Dami

Z tym Timberlake zgadzam się w 100% zresztą wcześniej już go wymieniłem.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Ja z kolei nienawidzę techno. Przy takiej muzyce można się pobawić 10 minut, ale jak przez całą imprezę puszczają tylko techno, to niedobrze mi się robi.
Awatar użytkownika
Peter

To ja dodam całą twórczość Shakiry za płaczący głos i beznadziejny wygląd i utwory.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Peter pisze:To ja dodam całą twórczość Shakiry za płaczący głos i beznadziejny wygląd i utwory.
No, no, to też. Poza tym: Feel, Doda (która niby głos ma ładny, ale jakoś za nią nie przepadam - jest zbyt plastikowa), był kiedyś taki artysta jak K-maro oraz oczywiście polskie disco polo. Ale nie te z lat 1990-2000, bo one jeszcze jakoś brzmiało, tylko te dzisiejsze, bo to jest dopiero DNO.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja od siebie dodam całą 'fabrykę' Disneya, te durne gwiazdki które nie mają co ze sobą zrobić- albo grają albo nagrywają płyty. Podziwiam gwiazdy że potrafią być tak wszechstronne, ale niestety tamtym to nie wychodzi.

Też mało polskiej muzyki słucham, jeśli już to Kombii albo z lat 80. Teraz powstają takie gnioty typu Paula, Feel itd. Zgadzam się z Husku co do disco-polo, najlepiej ono brzmiało w tamtych czasach a teraz to bardziej klubowa jest.
Ostatnio zmieniony śr lis 03, 2010 11:09 przez Jasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Peter

Zapomnieliście o Brodce? Ja nie znoszę jej góralskiej muzyki.
Awatar użytkownika
karuus

Brodka również, bardzo mnie drażni.
Zablokowany