Może dlatego, że ją kochał... Słyszałeś o czymś takimś jak miłość? A tak nawiasem mówiąc nie wygląd jest najważniejszy. Poza tym ja osobiście nie wiem, jak będę wyglądał będąc w wieku Nory, więc nie zamierzam komentować jej obecnego wyglądu...happyboy pisze:Jak Thomas taki elegancki i bardzo fajny facet mógł byc zaręczony z takim niewypałem.Nora wygląda koszamrnie
100% Anders - autobiografia Thomasa
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Re: 100% Anders - autobiografia Thomasa
You Can Win, If You Want.
- I-love-M-T
Co tu dużo mówić - czas jest nieubłagany dla wszystkich. Nora rzeczywiście bardzo się zmieniła, ale to przecież normalne. Jednak mimo wszystko jednego jej odmówić nie można - dalej ma świetną figurę 
Co się zaś tyczy sprawy w sądzie - reakcji Nory na nowinki Thomasa chyba można się było spodziewać prędzej czy później. Książki tego typu mają już to do siebie, że niektóre z opisywanych w nich wydarzeń są przedstawiane albo brutalnie prawdziwie, albo w formie trochę zmodyfikowanej
Najwyraźniej die Wahrheit über Nora okazała się nie do zniesienia dla byłej żony Thomasa. Pytanie tylko, który ze sposobów jej przedstawienia zaprowadził Norę aż na wokandę...
Co się zaś tyczy sprawy w sądzie - reakcji Nory na nowinki Thomasa chyba można się było spodziewać prędzej czy później. Książki tego typu mają już to do siebie, że niektóre z opisywanych w nich wydarzeń są przedstawiane albo brutalnie prawdziwie, albo w formie trochę zmodyfikowanej
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- Gasolina91
Tak oglądam te materiały video i stwierdziłam, że Nora podobna jest po twarzy do Kory (Olga Jackowska).I-love-M-T pisze:Co tu dużo mówić - czas jest nieubłagany dla wszystkich. Nora rzeczywiście bardzo się zmieniła, ale to przecież normalne.
Point Of No Return
- Fanka MT
edmund1974 pisze:Może dlatego, że ją kochał... Słyszałeś o czymś takimś jak miłość? A tak nawiasem mówiąc nie wygląd jest najważniejszy. Poza tym ja osobiście nie wiem, jak będę wyglądał będąc w wieku Nory, więc nie zamierzam komentować jej obecnego wyglądu...happyboy pisze:Jak Thomas taki elegancki i bardzo fajny facet mógł byc zaręczony z takim niewypałem.Nora wygląda koszamrnie
Bardzo mądre słowa, Edmundzie!
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- Dubler
Jestem zaskoczony wyglądem Nory po latach, a przede wszystkim jej ubiorem. Przecież ten sweter i te spodnie wyglądają jakby były z lumpeksu kupione, przecież Nora była kiedyś modelką i zawsze elegancko i stylowo się ubierała. Ale ludzie się zmieniają, ciekawe czy jest to spowodowane tym, że Nora chciała wzbudzić litość w sądzie w Thomasie (szkoda, że na sali nie pojawił się Thomas, ciekawe jaka była by reakcja obydwu stron), czy być może tak strasznie zbiedniała, że nie ma lepszych ubrań. Albo co jest bardzo prawdopodobne Nora załamała się po rozstaniu z Thomasem, nie może się pogodzić z tym, że Thomas ułożył sobie życie bez niej, stąd przestała o siebie dbać, jak to Thomas sam napisał: po śmierci jej rodziców Nora się załamała i długo nie mogła dojść do siebie dopiero MT sprawił, że przestała o tym myśleć, tak samo mogło być po sprawie rozwodowej z Thomasem, może liczyła że Thomas pojawi się w sądzie i może odżyje w nim iskierka jego pierwszej wielkiej miłości. Z jednej strony trochę szkoda mi się Nory zrobiło jak ją zobaczyłem po latach na tym filmie. Widać też, że Nora dawno nie miała kontaktu z mediami była przestraszona obecnością dziennikarzy, zupełnie zachowywała się inaczej niż 20 pare lat temu. Po tej sprawie Thomas zapewne zerwie z Norą całkowicie kontakt i już nie będą do siebie dzwonili 2 razy w roku, a pośrednikiem w przekazywaniu wiadomości o sobie nawzajem pozostanie dobra koleżanka Nory i Thomasa Jutta. Jak macie jeszcze jakieś ciekawe materiały odnośnie dzisiejszej rozprawy to wklejajcie na forum.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jaka figurę ? Przecież wygląda jak anorektyczka.I-love-M-T pisze:ednak mimo wszystko jednego jej odmówić nie można - dalej ma świetną figurę![]()
Dokładnie takie same odczucia miałam.Wystraszone oczy jak u porzuconego pieska.Widać wyraźnie,że Nora nie jest już taka pewna siebie jak w latach '80 tych.Dubler pisze:Widać też, że Nora dawno nie miała kontaktu z mediami była przestraszona obecnością dziennikarzy, zupełnie zachowywała się inaczej niż 20 pare lat temu.
No właśnie. Dlaczego Thomas się nie pojawił na rozprawie?Sama jestem ciekawa jakby patrzeli na siebie po tylu latach.W takim miejscu i haja o kilka słów prawdy w wydanej autobiografii.Śmieszne,ale cóż póki można kasę ciągnąć od byłego męża to każda okazja dobra.Dubler pisze:może liczyła że Thomas pojawi się w sądzie i może odżyje w nim iskierka jego pierwszej wielkiej miłości
Niech Thomas sprzeda albo odda jej łańcuszek "NORA" i będzie miała swoją kasę.Takie moje zdanie.
- MTalkingusia28
Jeśli jest tak bardzo zachłanna na pieniądze to wątpię czy wystarczyłaby jej sumka z tego naszyjnika. Poza tym jakaś sprawa w sądzie z Thomasem w roli głównej... Tak czytam te wszystkie posty i nie mogę uwierzyć, że Thomas został pozwany do sądu. Nawet jeśli napisał kilka słów prawdy o niej to czy słusznie został pozwany do sądu? Trochę mnie ta wiadomość zmartwiła szczerze mówiąc. Nie spodziewałam się takiego obrotu spraw. Żal mi Thomasa, bo na pewno nie chciał nikomu zaszkodzić tą książką i naprawdę nie zasłużył sobie na coś takiego ze strony jego byłej. 
Mam pytanie. Ten temat powinien być odpowiedni. Czy ktoś z Was posiada już tego audiobooka? Jeśli tak to czy jest w nim wybór języka angielskiego czy jest on tylko w języku niemieckim? Będę bardzo wdzięczna za te informacje.
Mam pytanie. Ten temat powinien być odpowiedni. Czy ktoś z Was posiada już tego audiobooka? Jeśli tak to czy jest w nim wybór języka angielskiego czy jest on tylko w języku niemieckim? Będę bardzo wdzięczna za te informacje.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Dubler
Jeśli chodzi o łańcuszek to Thomas miał kilka par łańcuszków, ciekawe ile łańcuszków Thomas trzyma w sejfię, dla porównania trzy zdjęcia, w których widać, że Thomas nosił różne łańcuszki, jeden mógłby Norze oddać a jeden sobie na pamiątkę zostawić, myślę że to by było dobre pytanie do Thomasa, ile łańcuszków posiada, bo na zdjęciach widać, że nosił różne łańcuszki.

- Evaalex
Nora sie pozadnie zmiemnila na zle. Bylam wczoraj w Dortmundzie, gdzie Thomas podpisywal autogiografie. Bylam dobra godzine za wczesnie na miejscu, gdzie soptkalam mi znajoma fanke. Na miejscu tez byla Telewizja. Prezenter rozmawial z jednym fanem. Ten wywiad mial byc w Brisant nadany, ale ze w wywiadzie hodzilo o sprawe sadowa a wynik nie byl jeszcze znany nie nadano tego wywiadu.Thomas przyszedl o 15.00. Usiadl na krzesel i zacza czytac maly kawalek ze swojej autobiografi.Thomas byl jak zawsze mily w stosunku do fanow. Kazdy mogl sobie z nim zdjecie zrobic i dac swoje zeczy do podpisu. Thomas podpisylal z dedykacja.Mi napisal Für Eva Alles Gute Thomas. Bylam troche wsciekla, bo przyszlam jako jedna z pierwszych, a w kolejce po autograf nie stalam calkiem z przodu. Przedemna stal przystojny facet, ktory ale byl wyrzszy odemnie i mi zawadzal w robieniu zdjec. Po uplywie 40 minut zakonczyla sie impreza.Po zakonczeniu imprezy spotkalo sie paru fanow na krotka rozmowe. Potem kazdy pojechal w swoja strone. Ja zostlam do 19.00 w Dortmundzie.Na moim miesiecznymbilecie mam mozliwosc do darmowego przejazdu z Dortmundu do domu po 19.00 godzinie. To jest ulga, dla tych ktorzy taki bilet na caly rok zamowili.
- Malediwy
Kurcze...Szkoda, że nie był późniejszy termin tego spotkania z Thomasem. Wczoraj kupiłem bilety lotnicze do Dortmundu za 30 zł w dwie strony...Evaalex pisze:Nora sie pozadnie zmiemnila na zle. Bylam wczoraj w Dortmundzie, gdzie Thomas podpisywal autogiografie.
Spokojem można kamień ugotować...
- Fanka MT
Kurczę, zazdroszczę Ci Eva, że masz tyle możliwości spotkań z ThomasemEvaalex pisze:Nora sie pozadnie zmiemnila na zle. Bylam wczoraj w Dortmundzie, gdzie Thomas podpisywal autogiografie. Bylam dobra godzine za wczesnie na miejscu, gdzie soptkalam mi znajoma fanke. Na miejscu tez byla Telewizja. Prezenter rozmawial z jednym fanem. Ten wywiad mial byc w Brisant nadany, ale ze w wywiadzie hodzilo o sprawe sadowa a wynik nie byl jeszcze znany nie nadano tego wywiadu.Thomas przyszedl o 15.00. Usiadl na krzesel i zacza czytac maly kawalek ze swojej autobiografi.Thomas byl jak zawsze mily w stosunku do fanow. Kazdy mogl sobie z nim zdjecie zrobic i dac swoje zeczy do podpisu. Thomas podpisylal z dedykacja.Mi napisal Für Eva Alles Gute Thomas. Bylam troche wsciekla, bo przyszlam jako jedna z pierwszych, a w kolejce po autograf nie stalam calkiem z przodu. Przedemna stal przystojny facet, ktory ale byl wyrzszy odemnie i mi zawadzal w robieniu zdjec. Po uplywie 40 minut zakonczyla sie impreza.Po zakonczeniu imprezy spotkalo sie paru fanow na krotka rozmowe. Potem kazdy pojechal w swoja strone. Ja zostlam do 19.00 w Dortmundzie.Na moim miesiecznymbilecie mam mozliwosc do darmowego przejazdu z Dortmundu do domu po 19.00 godzinie. To jest ulga, dla tych ktorzy taki bilet na caly rok zamowili.
Dziękuję...
Dziękuję...
- phantomas
- Kontakt:
Znowu źli , zachłanni ludzie czepiają się Tomaszka. A on tak ładnie się uśmiecha do fanów.Jeśli jest tak bardzo zachłanna na pieniądze to wątpię czy wystarczyłaby jej sumka z tego naszyjnika. Poza tym jakaś sprawa w sądzie z Thomasem w roli głównej... Tak czytam te wszystkie posty i nie mogę uwierzyć, że Thomas został pozwany do sądu. Nawet jeśli napisał kilka słów prawdy o niej to czy słusznie został pozwany do sądu? Trochę mnie ta wiadomość zmartwiła szczerze mówiąc. Nie spodziewałam się takiego obrotu spraw. Żal mi Thomasa, bo na pewno nie chciał nikomu zaszkodzić tą książką i naprawdę nie zasłużył sobie na coś takiego ze strony jego byłej.
Nie dziwię się kobiecie. Facet wywleka szczegóły z ich prywatnego życia, pewnie nie do końca prawdziwe.
Kłamie lub łamie jakieś warunki? Niech buli, life is brutal.
Obok prawdziwego dżentelmena to on nawet nie stał. Ponieważ taki dla paru miedziaków nie zniży się do produkcji takich "dzieł".
I wie co to szacunek dla kobiet.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Thomas ma prawie 50 lat i doskonale wie co może zrobić a czego nie może. Jeśli pisał o rzeczach, których na podstawie umowy rozwodowej tykać nie powinien, robił to z premedytacją i musiał liczyć się z takim finałem. Dziwi mnie dogryzanie w tym kontekście Norze - to nie ona złamała tym razem ustalenia.atlantyda ;o) pisze:No właśnie. Dlaczego Thomas się nie pojawił na rozprawie?Sama jestem ciekawa jakby patrzeli na siebie po tylu latach.W takim miejscu i haja o kilka słów prawdy w wydanej autobiografii.Śmieszne,ale cóż póki można kasę ciągnąć od byłego męża to każda okazja dobra.
Niech Thomas sprzeda albo odda jej łańcuszek "NORA" i będzie miała swoją kasę.Takie moje zdanie.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Evaalex
Video z czytania bioografi w Koblenz
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kZnIz1HhUk
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kZnIz1HhUk
- MTalkingusia28
Ale niedobry ten Thomas. Znowu coś zbroił. Tak, tak, to on jest wszystkiemu winien. Przecież nie może być inaczej.Znowu źli , zachłanni ludzie czepiają się Tomaszka. A on tak ładnie się uśmiecha do fanów.
Nie dziwię się kobiecie. Facet wywleka szczegóły z ich prywatnego życia, pewnie nie do końca prawdziwe.
Kłamie lub łamie jakieś warunki? Niech buli, life is brutal.
Obok prawdziwego dżentelmena to on nawet nie stał. Ponieważ taki dla paru miedziaków nie zniży się do produkcji takich "dzieł".
I wie co to szacunek dla kobiet.
Skoro przegrał sprawę to nie ma co już o tym dyskutować. Może trochę politować się nad biedną Norą.
A tak na poważnie to może niepotrzebnie o niej pisał skoro umawiali się, że on nie będzie wywlekał ich prywatności publicznie i że one nie ujrzą światła dziennego. Jeśli wyszło jak wyszło to trudno. Ja Thomasa nie osądzam i nie mam zamiaru nic pisać na temat Nory. A czy kłamał w jej sprawie czy nie to ja tego wiedzieć niestety nie mogę. To tyle ode mnie.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Skąd ten pomysł,że Thomas miał kilka takich łańcuszków? Kierujesz się tymi zdjęciami robionymi z różnych ujęć,przy różnym świetle?Dubler pisze:Jeśli chodzi o łańcuszek to Thomas miał kilka par łańcuszków, ciekawe ile łańcuszków Thomas trzyma w sejfię, dla porównania trzy zdjęcia, w których widać, że Thomas nosił różne łańcuszki, jeden mógłby Norze oddać a jeden sobie na pamiątkę zostawić, myślę że to by było dobre pytanie do Thomasa, ile łańcuszków posiada, bo na zdjęciach widać, że nosił różne łańcuszki.