30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Post autor: usunięte konto #1786 »

Spokojnie, napisałem swoje zdanie i nie mam zamiaru tego ciągnąć wiecznie przecież... dokładnie, wolę siedzieć w domu, gdyż nawet z fanami MT mam lepszy kontakt poprzez internet, niż w 4 oczy. Ten koncert Kielecki nauczył mnie, że nie powinienem się wychylać i przebywać zbyt długo między ludźmi i tyle :wink:

Ale WIERZĘ i bardzo chciałbym, abyście się wszyscy na najbliższym świetnie bawili i się nie zawiedli, będę 3mał za to kciuki, powaga :!: :)
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

Cóż krzysiubydzia_mt że repertuar ten sam?! Ty nie powracasz do tych samych piosenek? Koncerty nie są przecież codziennie. A to jak się kto bawi/ł zależy tylko i wyłącznie od niego samego :)

Dzięki 33ccd za informację bardzo przydatna ;)
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

33ccd, dzieki, informacja bardzo przydatna :D
You can win if you want.!
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

ewel... pisze:Cóż krzysiubydzia_mt że repertuar ten sam?! Ty nie powracasz do tych samych piosenek? Koncerty nie są przecież codziennie. A to jak się kto bawi/ł zależy tylko i wyłącznie od niego samego :)

Dzięki 33ccd za informację bardzo przydatna ;)
No ale z racji że koncert będzie w Andrzejki, to uważam że Thomas to "It's Christmas" powinien zaśpiewać, w końcu nie jest to długa i trudna piosenka, na pewno ją pamięta :!: :)

A na koncercie bawiłem się akurat dobrze. Co prawda utrudniałem swoją osobą trochę pracę fotografom, ale to już nie moja wina :lol:
Gorzej z podróżą, dlatego więc nie będę więcej tak daleko jeździł na drugi koniec kraju, aby usłyszeć te same piosenki. Jeśli Thomas wystąpi gdzieś bliżej (choćby na tym wybrzeżu), to wtedy z przyjemnością się na takim koncercie pojawię :)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Może i te same piosenki, ale śpiewane na żywo za każdym razem brzmią inaczej. Poza tym każdy koncert ma inną atmosferę, poznasz różnych ludzi...
Każde takie wydarzenie jest moim zdaniem jedyne i niepowtarzalne.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Dzięki PATRYKU bardzo przydatna informacja!
agnieszka1977

Post autor: agnieszka1977 »

A ja bardzo chętnie pojadę na drugi koniec polski i posłucham sobie ulubionych starych piosenek.Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Najlepiej byłoby gdyby Thomas odwiedził nasze rodzinne miasta,za darmo,zaprosił nas na spotkanie,każdemu podpisał co kto chce. Minimum wysiłku maximum satysfakcji.Dorośnijcie wreszcie.Ja w miarę możliwości pojadę na każdy koncert i będę się dobrze bawić.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Ludzie, ale się porobiło na tym forum ;) Jestem tego samego zdania, co moje poprzedniczki - nieważne, czy koncert jest "pod nosem", czy trzeba przemierzyć całą Polskę, aby się na nim pojawić! Powinniśmy się cieszyć, że takie wydarzenie w ogóle ma miejsce i nie grymasić ;) Poza tym, jak najbardziej popieram słowa Husku, że każdy występ Thomasa w Polsce wnosi coś nowego i staje się niepowtarzalnym. Jak słusznie już powiedziano - poznaje się nowych ludzi, szaleje przy najlepszych piosenkach świata i cieszy się po prostu życiem ;) Moim zdaniem, właśnie dla takich chwil warto być na tym świecie! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Fanka MT pisze:Ludzie, ale się porobiło na tym forum ;) Jestem tego samego zdania, co moje poprzedniczki - nieważne, czy koncert jest "pod nosem", czy trzeba przemierzyć całą Polskę, aby się na nim pojawić! Powinniśmy się cieszyć, że takie wydarzenie w ogóle ma miejsce i nie grymasić ;) Poza tym, jak najbardziej popieram słowa Husku, że każdy występ Thomasa w Polsce wnosi coś nowego i staje się niepowtarzalnym. Jak słusznie już powiedziano - poznaje się nowych ludzi, szaleje przy najlepszych piosenkach świata i cieszy się po prostu życiem ;) Moim zdaniem, właśnie dla takich chwil warto być na tym świecie! :)
No i z tym się akurat zgodzę, wypowiedź bardzo mądra. I bynajmniej tym razem nie piszę tego z ironią, po prostu uważam Fanko że masz rację. Ale że się na forum porobiło, nie przesadzaj. W końcu wymiana poglądów - od tego w końcu forum jest. Będzie dobrze w Andrzejki, tego wam życzę... a że swoje napisałem, cóż - uważam że trochę oklepany fragment kraju artysta wybiera i stale jest ten sam repertuar, ale faktycznie - wrażenia zawsze inne, może nawet ciekawsze. To jest fakt :)
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Wszystkie informacje są bardzo cenne,dzięki Patryk.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Każdy koncert jest inny a radość i szczęście, jakie daje każdy z nich są bezcenne. Pojadę - obojętnie gdzie będzie! teraz Zielona Góra, w lutym Koblenz, a później..............zobaczymy......;))) Piosenki się powtarzają..? Ale tak cudnie jest móc ich słuchać! Każdy koncert Thomasa to uczta dla ducha i ...oka... ;)))

Fanka MT pisze:Dokładnie ;) Mam takie samo podejście ;) Zamierzam na tych dwóch koncertach (zarówno Boney M jak i Thomasa) wybawić się za wszystkie czasy! :) Krótko mówiąc - damy czadu! :D :lol:
Dokładnie! damy czadu i dla Thomasa koncerty w Polsce będą jego najlepszymi koncertami!! :D
Ostatnio zmieniony pt lis 19, 2010 12:25 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Na przyszłość proszę używać opcji "edytuj" zamiast pisać post pod postem.
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

JoannaIzabella pisze:Dokładnie! damy czadu i dla Thomasa koncerty w Polsce będą jego najlepszymi koncertami!! :D
Tego się trzymajmy ;) Każdy koncert to coś nowego... Jak to moja przedmówczyni napisała liczy się dobra zabawa, w sympatycznym gronie przy świetnej muzyce :D
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Fanka MT pisze: Jak słusznie już powiedziano - poznaje się nowych ludzi, szaleje przy najlepszych piosenkach świata i cieszy się po prostu życiem ;) Moim zdaniem, właśnie dla takich chwil warto być na tym świecie! :)
Super to ujęłaś! Odkąd dołączyłam do FanClubu i wreszcie zdecydowałam się BYĆ na koncercie, a nie tylko MYŚLEĆ O TYM, ŻE FAJNIE BY BYŁO BYĆ - a koncert w Kielcach był moim pierwszym (ale nie ostatnim!!!) - faktycznie zmieniło się moje nastawienie do wielu rzeczy. Jakby gdzieś we mnie zrodziła się siła, która pozwala z uśmiechem pokonywać codzienne przeszkody i trudności. W trudnych momentach wystarczy pozwolić, aby w duszy odezwał się głos Thomasa, coś sobie przypomnieć,jakąś cudną chwilę z koncertu - i już świat nabiera kolorów.
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

33ccd pisze:Witam.

Ci z Was co jeszcze nie mają noclegu po koncercie informuje że na hasło MODERN TALKING można otrzymać spore rabaty w hotelach:

http://www.srodmiejski.tp2.pl w tym hotelu 25% rabatu

http://www.lesny.tp2.pl w tym hotelu 40% rabatu
Dzięki za tak przydatną wiadomość!!! My właśnie mamy rezerwację w tym hotelu leśnym ;D :D :D
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

A zaraz, zaraz, słuchajcie... na czym w końcu stanęło, odnośnie niespodzianek dla Thomasa w Zielonej Górze? Co zabieramy, co przygotowujemy - bo się ciut zgubiłam :oops:
...because You are the KING OF LOVE..!
ODPOWIEDZ