Thomas Anders w Kielcach

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Thomas Anders w Kielcach

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Do aparatów kompaktowych nikt się nie doczepi napweno. Co do lustrzanek SRL może być problem.
Co do tych niespodzianek fan clubowych to do tych co zakupili bilety u Nas została wysłana informacja z zapytaniem w tej sprawie. Czekamy na odp.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Witajcie
Również dzisiaj bileciki dostałem - jeden udało mi się nawet wygrać! :) więc mogę oficjalnie potwierdzić że też wybieram się na sobotni koncert! Jeszcze kilka dni temu nie byłem pewny czy będę musiał wracać czy noclegu mogę szukać, teraz wiem że mogę zostać do niedzieli a tym bardziej okazało się, że Thomas wystąpi dopiero ok. 21-szej, to już 200 km potem nie mam ochoty gnać! Zdążyłem dziś obdzwonić kilka pensjonatów ale nigdzie miejsca! Jeszcze jutro będę szukał, więc pytanko również do Was czy ktoś nie ma jakiegoś namiaru na wolny pokój 2os?
W sprawie "niespodzianek fan clubowych" już na maila odpowiedziałem, ogólnie jestem za.
Awatar użytkownika
Miki2010

Post autor: Miki2010 »

33ccd pisze:Witajcie.
Do aparatów kompaktowych nikt się nie doczepi napweno. Co do lustrzanek SRL może być problem.
Problem, czyli że co ?
Nie mam samochodu, nie nocuje tam, a nie widzi mi się oglądać koncertu sprzed bramy, przez to że nie mam gdzie zostawić aparatu.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Czy ten Plan,który dostaliśmy na maila tyczy się sobotniego koncertu czy niedzielnego?
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Plan dotyczy soboty lecz zastrzega sobie organizator prawo do zmiany. lepiej być około 18-19.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Miki2010 pisze:
33ccd pisze:Witajcie.
Problem, czyli że co ?
Nie mam samochodu, nie nocuje tam, a nie widzi mi się oglądać koncertu sprzed bramy, przez to że nie mam gdzie zostawić aparatu.

Czyli to że jak nie wezmiesz tego aparatu tylko kompaktowy to nie będziesz miał oproblemu.

To są najcześciej wymagania Menagera Thomasa obłożone takimi obwarowaniami i nie zmienimy tego. Chodzi o nie sprzedawanie zdjęć i filmów agencją reklamowym, prasie typu Fakt, Super Ekspres i innym brukowcą czy stacją TV. Tak po prostu jest na całym świecie i tyle. Lustrzanki nie wchodzą. Każdy artysta dba o wizerunek a zdjęcia muszą być perfekcyjne.
Żebyś Ty wiedział ile poszło projektów biletów do zaakceptowania przez Thomasa i ile nie przeszło zanim powstał ten co jest teraz aktualny.

Proszę nie zrozum tego jako a-front. W tym wypadku gdy obiekt jest zamknięty i pod kontrolą ochrony z jednym wejsciem kiepsko bedzie z przemyceniem czego kolwiek. Zerknij na fotki które dałem kilka dni temu na forum jak wygląda wejście. Co innego koncerty otwarte na placach miejskich / darmówki /. Tam pilnuje się tylko tych z pierwszych rzędów.

Kto bywa na Fan Party w Koblencji wie o co chodzi. Kontrola jest skrupulatna.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Kto jeszcze po kieleckiej zabawie nie będzie miał dosyć, może się wybrać na koncerty za granicą:Thomas wystąpi m. in. w Düsseldorfie (27.11) i Debreczynie (Węgry, 20.11).
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam wszystkich serdecznie.

Juz za dwa dni koncert naszego idola w Kielcach. Zapewne kazda z osob uczestniczacych w koncercie ma juz zarezerwowany nocleg. Jesli jednak ktos z Was nadal nie znalazl noclegu z soboty na niedziele to mam do dyspozycji jedno wolne miejsce w dwuosobowym pokoju w hostelu Bartek.

Zarezerwowalem wstepnie pokoj dwuosobowy - bo jednoosobowych niestety nie bylo. Cena od osoby to 35 PLN/noc. Bez wzgledu na to czy beda w pokuju dwie osoby, czy bede tam sam musze zaplacic 70 PLN za noc. Szukam wiec osoby do dzielenia pokoju oraz kosztow noclegu. Jesli jest ktos zainteresowany tym noclegiem to prosze o kontakt na PW. Sam motel polozony jest blisko Amfiteatru Kadzielnia, ktorym odbedzie sie koncert Thomasa a takze blisko dworca PKP.

A tu znajdziecie informacje o tym hostelu:

http://www.nocowanie.pl/noclegi/kielce/ ... oje/62567/

Pozdrawiam!

Edmund
You Can Win, If You Want.
ttdziewiec
Członek TAFC Polska

Nocleg w Kielcach

Post autor: ttdziewiec »

Witajcie
mam problem ze znalezieniem noclegu w Kielcach (oczywiście w miarę tanio) Gdzie nie dzwonię to wszystko zajęte. Ma ktoś może jakieś namiary na jakieś pokoje???? Dla 3 osób!
Pozdrawiam
Renata
ak04

Post autor: ak04 »

Tak więc zbliża sie wielkimi krokami kolejny koncert Thomasa w Naszym kraju. Dla Mnie osobiście będzie to drugi koncert na którym będę osobiście. Mam wielką nadzieję na niezapomniane przeżycia przy piosenkach Thomasa wśród Fanów. Tak więc do zobaczenia.
talk talk

Post autor: talk talk »

Ale Wam zazdroszczę. Ja niestety nie mogę się wybrać na koncert Thomasa gdyż dawno, dawno temu wykupiłem sobie wczasy i od 10.09. mnie nie ma w kraju. Byłem na koncercie w Nędzy w maju i było super. Miałem nadzieję że w tym roku jeszcze uda mi się uczestniczyć w koncercie TA ale nic z tego. Jedynie co mogę zrobić to życzyć Wam świetnej zabawy.
Jedynie czym mogę sobię polepszyć humor to faktem że w listopadzie jadę na Lady Gagę do Gdyni... ale gdzie jej tam do Thomasa.

p.s. Proszę Kierownictwo Fan Clubu zapytać Thomasa kiedy w końcu wyjdzie płyta w EU?
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Dziekujemy za życzenia :)
Fakt majowe koncerty były super. A na pewno bedzie jeszcze nie jedna okazja,żeby zobaczyć i posłuchac Thomasa w Polsce na żywo. a jeżeli chodzi o europejskie wydanie płyty to chyba wszyscy nie możemy się już doczekać :)
Racja nie ma co porównywać Thomasa do Lady Gagi. Zupełnie inne kategorie. Ale życzę miłej zabawy na jej koncercie i udanych wczasów :)
Pozdrawiam M.
ttdziewiec
Członek TAFC Polska

Post autor: ttdziewiec »

edmund1974
Znalazłeś już kogoś?
Awatar użytkownika
Krzychu
Członek TAFC Polska

Post autor: Krzychu »

Witajcie !

Chciałem się zapytać o jedną dość głupią rzecz. Dlaczego na biletach na koncert jest napisane, że koncert zaczyna się o godzinie 19, a na planie na stronie TAFC PL zaś o godzinie 21 :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Krzychu pisze:Witajcie !

Chciałem się zapytać o jedną dość głupią rzecz. Dlaczego na biletach na koncert jest napisane, że koncert zaczyna się o godzinie 19, a na planie na stronie TAFC PL zaś o godzinie 21 :P
Tak ustala organizator on może zmieniać godzinę .
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

edmund1974 pisze:Witam wszystkich serdecznie.
Zarezerwowalem wstepnie pokoj dwuosobowy - bo jednoosobowych niestety nie bylo. Cena od osoby to 35 PLN/noc. Bez wzgledu na to czy beda w pokuju dwie osoby, czy bede tam sam musze zaplacic 70 PLN za noc. Szukam wiec osoby do dzielenia pokoju oraz kosztow noclegu. Jesli jest ktos zainteresowany tym noclegiem to prosze o kontakt na PW. Sam motel polozony jest blisko Amfiteatru Kadzielnia, ktorym odbedzie sie koncert Thomasa a takze blisko dworca PKP.
A tu znajdziecie informacje o tym hostelu:
http://www.nocowanie.pl/noclegi/kielce/ ... oje/62567/
Pozdrawiam!
Edmund
04.09. napisałem post na tym forum w tej samej sprawie. Ja również mam zarezrwowany nocleg w pokoju 2os. i wtej samej cenie. Tyle, że ja już go potwierdziłem na 100% bo inaczej skorzystałbym z Twojej propozycji...
Spokojem można kamień ugotować...
ODPOWIEDZ