Thomas Anders-FanClub Polska

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: 33ccd »

Za namową reszty zarządu odpowiadam na zarzuty, jednak uważam to za zmarnowany czas dla Pana Mr. King Of Love.
Robię to tylko ze weględu na szacunek dla PRAWDZIWYCH FANÓW i pozostałych uczestników forum.

Mr.King of Love pisze:Mam gdzieś czy mnie po tym poście zbanujecie czy nie. Nie zamierzam nikogo obrażać ale po prostu powiem co sądzę o tej całej „śmietance” tego fan clubu Thomasa. To co robicie jest zwykłym świństwem w wobec innych fanów Thomasa. I to nie jest tylko moje zdanie ale wielu innych osób które się kiedyś starały o członkostwo. To nie my fani jesteśmy dla Thomasa tylko Thomas jest dla nas fanów. Bez nas Thomas byłby nikim. Nie powinno być tak ze człowiek musi starać się jak jakiś osioł robić z siebie murzyna , żeby dostać łaskawą zgodę na spotkanie ze swoi idolem. I nie pisze tego dla tego ze mimo moich starać mi się nie udało dostać do fan clubu, ale po prostu chce napisac co sądzę o tej całej machlojce. Przecież nawet idiota by zauważył że w fan clubie jest „Elita” która nawet nie robiąc kompletnie nic, ma zagwarantowane spotkania z Thomasem. To jest bezczelne oszukiwanie innych fanów oraz osób którzy się starają o spotanie z tym artystą. Czemu w innych fan clubach innych artystów , jest tak że człowiek może wejść sobie na spotkanie nawet po zwykłym koncercie i wziąć autograf i zrobić sobie zdjęcie ? Natomiast w fan clubie Thomasa Andersa jest zupełnie inaczej, człowiek musi ZAPRACOWAC na spotkanie z artystą, musi na to ZASŁUŻYC . Przecież to jest zwykła machlojka i chamstwo, na prawie każdym spotkaniu z Thomasem są Ci sami ludzi, te same twarze. Nie sądze aby o spotkanie z takim artystą starały się tylko 10-15 osób. Z czego zostanie przyjęta ŁASKAWIE jedna osoba bo musiała za przeproszeniem wejść w d.. szefostwu fan clubu. To w jaki sposób traktuje się fanów jest zwykłym chamstwem żeby nie powiedzieć „skurw..syństwem” . Owszem ja również starałem się o spotkanie z Thomasem ale jak się dowiedziałem ze ja musze na takie spotkanie ZAŁUŻYC i robic z siebie murzyna to ja w takie coś się nie zamierzam bawic. To jest po prostu skandal jak się traktuje ludzi. Ja jako szanujący się człowiek ŁACHY nie potrzebuje. Mam nadzieje że moderator forum nie będzie wprowadzał cenzury i nie usunie tego posta i będzie miał odwagę odpisać na to co napisałem.

Postanowiłem ustosunkować się to twojej wypowiedzi.

POKOLEJI:
Mr.King of Love pisze: To co robicie jest zwykłym świństwem w wobec innych fanów Thomasa.
To sobie pozwoliłem zostawić na koniec.
Mr.King of Love pisze: I to nie jest tylko moje zdanie ale wielu innych osób które się kiedyś starały o członkostwo.
Jakoś nikt inny nie zgłaszał pretensji. Owszem kilkukrotnie wyjaśniałem, o co chodzi z selekcją i jakie reguły zostały ustalone, ale KAŻDY zgodził się na to akceptując regulamin. Ty też go zaakceptowałeś. Mam twój podpis pod ankietą
Mr.King of Love pisze:To nie my fani jesteśmy dla Thomasa tylko Thomas jest dla nas fanów. Bez nas Thomas byłby nikim.
Tak Thomas byłby nikim bez fanów, dlatego o nich stara się dbać.
-co roku organizuje Fan Party. Wskaż mi kogoś co takie robi
- nigdy nie odmawia autografów i zdjęć, ale tego nie wiesz, bo nie śledziłeś relacji z tych imprez /każdy mógł przyjechać do Berlina i nie prosić się o to. Thomas siedział przez prawie 1,5 h do dyspozycji KAŻDEGO!!! Do ostatniej osoby dosłownie. To samo jest w Koblenz co roku.
Zapraszałem osobiście wszystkich na podpisywanie książki. Nie przyjechałeś. Ci, co z polski byli a ja o nich wiedziałem to WSZYSCY weszli na spotkanie. Pomimo że miał być to tylko wywiad a jednak dostałem zapewnienie, że TA wszystkich z naszego kraju zaprasza. Bo przyjechali z tak daleka by się z nim spotkać. Co mama Ci nie pozwoliła przyjechać???
Mr.King of Love pisze: Nie powinno być tak ze człowiek musi starać się jak jakiś osioł robić z siebie murzyna, żeby dostać łaskawą zgodę na spotkanie ze swoi idolem. I nie pisze tego dla tego ze mimo moich starać mi się nie udało dostać do fan clubu, ale po prostu chce napisać co sądzę o tej całej machlojce.
O ile wiem to żadnej fizycznej pracy nikomu nie kazałem robić. Ze względu na to, że część ludzi chciało się zapisać do TAFCPL tylko po to by mieć zdjęcie z TA zdecydowaliśmy, że jest to przywilej dla tych, co naprawdę coś robią choćby na forum. Piszą merytoryczne posty, uczestniczą w życiu FC, pojawiają się na koncertach pomagając mi w ich organizacji itp. Jak sobie wyobrażasz selekcję jak mogę zabrać na spotkanie 10 os + zarząd??? Mamy ciągnąć zapałki??? Nie chcemy tu ludzi przypadkowych " łowców autografów"
Mr.King of Love pisze:Przecież nawet idiota by zauważył że w fan clubie jest „Elita” która nawet nie robiąc kompletnie nic, ma zagwarantowane spotkania z Thomasem. To jest bezczelne oszukiwanie innych fanów oraz osób którzy się starają o spotanie z tym artystą.
Ciekawe co Ty zrobiłeś?. Nieładnie jest się chwalić ale widzę że Ty NIC NIE WIDZISZ!!!. To co jest tu robione to zrobiło się samo i tobie się należy. Tak!!! - my żadnej pracy w to wszystko nie włożyliśmy. Od tak 5 minut i gotowe!!!
Może Ty się tym zajmiesz???

-założenie Fan Clubu, strony www i jej prowadzenie, zdobywanie newsów / przeszukiwanie informacji z internetu /, mało tego tu nawet pomagają nam osoby nie bedące w Fan Clubie, a z nim sympatyzujące jak Agata. Wielkie dzięki Agato!!!
-organizacja sektorów Fan, audycji radiowych, konkursów, kupowanie płyt na nagrody, wspierani finansowo portalu MT.pl
-poświęcanie swojego czasu za darmo by jeździć po Polsce czy Europie na imprezy za swoje prywatne pieniądze, robić z nich relacje używając profesjonalnego sprzętu, montować to wszystko i publikować
-latać o 5 rano po giełdach kwiatowych, kupować kwiaty, prezenty, balony i inne gadżety na koncerty i spotkania
-wystawiając aukcję na allegro dla WOŚP, a wcześniej wymyślając, co tu zlicytować, gdzie to kupić
-negciować ze stacjami radiowymi by robiły programy na interesujące nas tematy
-godzinami rozmawiać telefonicznie z menagerami, organizatorami koncertów, by Fan Club miał przywileje na koncertach. Rozmowami z adminem i moderatorami naszych serwisów www.

Czy ty myślisz że ja nie mam co robić, że moża zamiast to pisać nie wołałbym być na spacerze z rodziną?

CO TY ZROBIŁEŚ? SIEDZISZ W DOMU I PIERDZISZ W STOŁEK PRZED KOMPUTEREM PISZĄC BZDURY NA FORUM!!!
Nawet nigdy nie widziałeś relacji z lat ubiegłych i nie poczytałeś nic wstecz bo byś wiedział co organizujemy. Czy to dalej jest tym Twoim "fan club nic nie robi?"
Myślisz że te 20 zł wynagrodzi mi poświęcony czas? Ja mam z czego żyć. Zapewniam Cię że czy by był Fan Club czy nie to i tak bym się z Thomasem spotykał, bo pracuję w tej branży. Nie musiałem zakładać z innymi Fan Clubu by do TA dotrzeć. Dla mnie ten gość to normalny facet, więc zrozum że nie robię tego dla siebie bym miał do niego dostęp. A inni "ELITA" tak to jest ich prawo, przywilej za to że godzinami pakujemy bilety w koperty, adresujemy, wysyłamy do wszystkich i do Ciebie też bo będziesz w Spodku. Ty też otrzymasz zastaw FAN jak inni. Ta "ELITA" omawia i planuje wszystko na imprezy czy koncerty. A Ty robisz coś??? W tym miejscu uprzedzam, że od naszej działalności opłacamy szystkie podaki i VAT mając wszystko udokumentowane.
Mr.King of Love pisze: Czemu w innych fan clubach innych artystów , jest tak że człowiek może wejść sobie na spotkanie nawet po zwykłym koncercie i wziąć autograf i zrobić sobie zdjęcie ? Natomiast w fan clubie Thomasa Andersa jest zupełnie inaczej, człowiek musi ZAPRACOWAC na spotkanie z artystą, musi na to ZASŁUŻYC .
Prawdziwy Fan to taki co jest wstanie pojechać za artystą na koncert, wystać się pod hotelem czy na lotnisku, zdobyć informację co się dzieje, zdobyć autograf. Wskaż mi jakiegoś artystę co robi spotkania przed czy po koncercie i udowodnij że w nich uczestniczyłeś. Bycie w TAFCPL do czegoś zobowiązuje. Czy to takie straszne "ZAPRACOWAĆ" sobie na takie spotkanie? Jak ciężka to praca że tak bardzo się sprzeciwiłeś???
Zarejestrowałeś się 4 lipca tego roku na forum. Poczytaj swoje posty, ba!!! inni niech je poczytają a zobaczą że "są na temat"
Mr.King of Love pisze: Przecież to jest zwykła machlojka i chamstwo, na prawie każdym spotkaniu z Thomasem są Ci sami ludzi, te same twarze. Nie sądze aby o spotkanie z takim artystą starały się tylko 10-15 osób. Z czego zostanie przyjęta ŁASKAWIE jedna osoba bo musiała za przeproszeniem wejść w d.. szefostwu fan clubu. To w jaki sposób traktuje się fanów jest zwykłym chamstwem żeby nie powiedzieć „skurw..syństwem”
UWAŻAJ CO PISZESZ!!!

Ci sami ludzie? Oni zawsze będą bo to ścisła czołówka zarządu, ludzie co mi ZAWSZE pomagają, na nich zawze mogę liczyć. Są na koncertach od rana do ostatniego co opuszcza trybunę po koncercie. To oni pilnują sektora, załatwiają sprawy organizacyjne, wieszają banery, czy rozdają gadżety. To jest dla nich forma rekompensaty. Przyjezdzają na swój koszt, za nocleg sobie samamu płacą.
Po raz wtóry piszę że nie da się wszystkich zabrać na spotkanie ze względu na zwykłe ograniczenia czasowe czy lokalowe. TA przed koncertem spotyka się ze swoim bandem by ustalić track listę, z organizatorami i ich VIPAMI by zrobić foto, z organizatorami przyszłych koncertów, co zostali zaproszeni na koncert by się ostatecznie przekonać do zamówienia TA u siebie. Udziela wywiadów dla lokalnej prasy czy Fan Clubu.
Ja to wszystko na forum pisałem kilkukrotnie, ale widzę że nie masz czasu poczytać WSTECZ co się tu dzieje!!!

Nikt mi w d.... nie wchodzi!!! Jestem hetero i mam syna!!! Nik mi się nie podlizuje. Nie obrażaj mnie takimi tekstami!!!!
To że masz 19 lat jednak nie udowodniło że jesteś dorosły i należy Ci się dowód osobisty!!!
Mr.King of Love pisze:Owszem ja również starałem się o spotkanie z Thomasem ale jak się dowiedziałem ze ja musze na takie spotkanie ZAŁUŻYC i robic z siebie murzyna to ja w takie coś się nie zamierzam bawic. To jest po prostu skandal jak się traktuje ludzi. Ja jako szanujący się człowiek ŁACHY nie potrzebuje.
Może siebie szanujesz, ale napewno nie szanujesz pozostałych na tym forum. Czy wiesz co oznacza słowo SZANOWĆ kogoś???

Tak starałeś się o członkostwo w TAFCPL, ale go nie otrzymałeś. Nie idziemy na ilość a na jakość, czekamy na prawdziwych fanów. Ty nim nie jesteś!!!

Oto powody, dla których nie zostałeś przyjęty:
W regulaminie jest zapis, że możemy odmówić bez podania przyczyny, ale wyjaśnię Ci to, bo nie rozumiesz dalej!

1. Twoje posty są beznadziejne. Kilkukrotnie, jako zwykłej osobie na forum w wiadomościach PW zwracałem Ci uwagę, że NABIJASZ POSTY. Nie dotarło to do Ciebie i robiłeś to nadal. Na oku mieli Cię też admin i moderator gdyż stałeś się tematem naszych rozmów.
Po kolejnych ponownych moich uwagach z wypowiedzi jedno, dwu zdaniowych zacząłeś pisać trzy, maksymalnie cztery zdania. Potem całkiem przestałeś pisać.

Aby być wiarygodnym zapraszam WSZYSTKICH do przeczytania postów Pana Mr. King Of Love
search.php?author_id=1933&sr=posts

2. W między czasie wysłałeś mi niekompletną ankietę i monitowałeś na brak odp. Odpowiedziałem Ci wtedy to samo:, że czekamy aż będziesz udzielał się MERYTORYCZNIE - cisza!!!! No ale teraz rozumiem że to właśnie to "murzynem nie jesteś i zapracować Ci się na to nie chce"

3. Jakieś 3 tygodnie temu napisałeś do mnie....... i to jest ostatni punkt mojej wypowiedzi do której chciałem wrócić na końcu.
Mr.King of Love pisze:To co robicie jest zwykłym świństwem w wobec innych fanów Thomasa.
Uważam że jest całkiem odwrotnie, że masz wszystkich gdzieś i liczy się tylko to co Ty osiągniesz. Nie wiesz o czy piszę????

A o tym:

23.10.2011

Witam.

Pisałem do Państwa jakiś czas temu. Chciałem się przyłączyć do fanklubu ale niestety
zostało mi to uniemożliwione.
Pisze tą wiadomość gdyż jestem fanem Thomasa Andersa i jednocześnie jestem osobą
która ma mało czasu na udzielanie sie na forum i staranie się o "łaskawą"
zgodę na spotkanie z Thomasem Andersem. Jednocześnie przypominając że to dzięki
takim ludziom jak ja jego osoba jest rozpoznawalna, gdyż bez fanów byłby nikim.
Przechodząc do sedna sprawy.
Jestem w stanie udzielić wsparcia finansowego na rzecz Fan clubu Thomasa Andersa, w
zamian za organizacje spotkania z Thomasem Andersem po koncercie 11.02.2011 w
Katowickim Spodku.

Czekam na odpowiedź .
Pozdrawiam
/ BEZ PODPISU /

O to moja odpowiedź:

Drogi .........!

Witam i dziękuję za list.
Chciałbym ponownie przypomnieć Ci, jakie są zasady członkostwa w Fan
Clubie. Czytałeś je w regulaminie i co najmniej dwa razy pisałem Ci o tym
poprzednio.

Na spotkanie wchodzą członkowie TAFCPL, którzy co najmniej od roku są w Fan
Clubie i merytorycznie udzielają się na forum. Nie wypisują postów tylko
po to by nabijać ich ilość, lub " ja też się z tym zgadzam". Pomagają za
to w koncertach i ich organizacji.
Z tego, co widzę ostatnio i ja Ci o tym pisałem to zaprzestałeś ogóle
pisać na forum.

Zapomnijmy o tym liście i zacznijmy od początku. Zacznij MERYTORYCZNE
udzielanie się na forum i wtedy będziesz na dobrej drodze do dołączenia do
nas.

Nie mogę zgodzić się na takie postawienie sprawy, że za pieniądze wpuścimy
Cię na spotkanie, gdyż było by to bardzo nieuczciwe z mojej strony wobec
pozostałych Fan Klubowiczów. Tym bardziej, że i oni nie wszyscy mieli okazję
jeszcze spotkać się z Thomasem, pomimo że są w TAFCPL. Nie zawsze jest to
technicznie możliwe o czy muszę przypominać po każdym koncercie. Przy
organizacji takich spotkań ja nie mam czasu na zbieranie chętnych. Robi to
inna osoba z zarządu FC.

Jeśli masz wielką potrzebę spotkania z artystą to zachęcam Cię do udziału
w corocznym spotkaniu na FAN DAY w Koblenz w Niemczech. Tam do Thomasa
podchodzi każdy.

Pozdrawiam Patryk

ODPOWIDZ Mr. king Of Love:

Ja wiem że to by było nieuczciwe wobec innych, ale moim zdaniem to Thomas jest dla
nas a nie my dla Thomasa i nie można robic z jego fanów ludzie drugiej kategorii.
On nie jest Panem świata lub średniowiecznym królem że trzeba czekać i pokazać że
się zasługuje na łaskawą audiencje z nim. Niema takiej rzeczy której nie dało by się
kupić , proszę tylko podać cenę jaką fan club byłby zainteresowany.

I TY DALEJ UWAŻASZ SIĘ ZA PRAWDZIWEGO FANA??

Ten list pozostawiłem bez odpowiedzi, gdyż na korupcję nie reaguję.
Niech pozostali forumowicze wyrobią sobie własne zdanie na ten temat. Jeśli to konieczne to zachęcam do skomentowania tego.
Co do wcześniejszych postów innych forumowiczów w zasadzie opisali wszystko chcąc wytłumaczyć Panu Mr. King Of Love co i jak.

Ja uważam temat za wyczerpany i nie będę wypowiadał się więcej. Uważam też że Pn Mr. King Of Love powinien przeprosić Was wszystkich za swoje wypowiedzi. Mnie nie musisz przepraszać.
Ostatnio zmieniony sob lis 12, 2011 10:58 przez 33ccd, łącznie zmieniany 4 razy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Przeczytałam i uważam,że bardzo dobrze zrobiłeś pisząc ten post.Ja sama wiele nowych rzeczy się dowiedziałam,o których po prostu nie myślałam.Dopiero w Berlinie widziałam jak to jest "od kuchni".Rzeczywiście poświęcacie ogrom swojego czasu i sporo pracy przy organizacji koncertów i nie tylko.Jestem pełna podziwu dla Was,bo robicie wspaniałą rzecz.Myślę,że Mr.King of Love nabierze dystansu do swoich opinii i wyciągnie pozytywne wnioski.Jednak członkiem naszej "rodzinki"nie powinien zostać.Prawda, narzekać i krytykować samemu nic nie robiąc jest łatwo.Faktem jest,że mieszkamy w różnych częściach Polski i do Krakowa daleko,co sprawia,że pomoc fizyczna dla Was jest nie możliwa.Na pewno wielu z nas czynnie by się dołączyło-niestety odległość.Patryku jesteś WIELKI-pokazałeś,że nie wszystko na tym świecie jest na sprzedaż.Jestem dumna,że mam przyjemność znać tak zacnego człowieka i być członkiem "Thomasowej"społeczności.Pozdrowienia.
Małgorzata.
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

33ccd pisze:Nikt mi w d.... nie wchodzi!!! Jestem hetero i mam syna!!!
<lol> to mnie rozłożyło na łopatki :)

A tak poza tym, bardzo rzeczowa i wyczerpująca odpowiedź. Brawo, Patryk!
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Ta sprawa wymagała wyjaśnienia, nie sposób przejść wobec tego obojętnie,na forum wchodzą osoby nowe,i co sobie pomyślą po przeczytaniu takiego posta który wysmarował Mr. King Of Love.
Mam nadzieje że Patryk wyjaśnił co niektórym jak działa fan-club i następne osoby zwłaszcza nowe za nim cokolwiek napiszą, poczytają troche to co jest na forum, nie tylko dział przedstawmy się :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Bełkoczesz, Panie Mr.King of Love. Kojarzysz mi się z takim małym ludzikiem, który podskakuje, macha łapkami, za wszelką cenę starając zwrócić na siebie uwagę - a że w inny sposób nie umie, to myśli, że zaistnieje jako skandalista.
Ale nie ten adres.... :) Źle wybrałeś społeczność, jako cel swoich "ataków". Za silni jesteśmy, za bardzo związani ze sobą, za bardzo ceniący Ludzi, których Ty krytykujesz - żebyś mógł wywrzeć na nas jakiś wpływ swoim bełkotem. Natomiast chamstwo zawarte w twoich listach do Zarządu jest ewidentne, ale nie jestem pewna, czy cel, jaki osiągnąłeś jest takim, jaki chciałeś osiągnąć. Teraz MY będziemy jeszcze silniejsi. Jeszcze bardziej poczuliśmy, że jesteśmy razem. I o wiele bardziej zdaliśmy sobie sprawę z tego, ile pracy w działanie FanClubu wkłada Patryk i Zarząd, jak wspaniałym są kierownictwem i jak nam dobrze w tej Naszej Rodzinie :)
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Przez wiele lat nie było Fanklubu Thomasa Andersa w Polsce i jakoś udawało mi się z Thomasem spotykać w różnych miejscach, choćby na FC-Party w Koblenz. Uważam, że propozycja "łapówki", bo tego inaczej nazwać nie mogę, za spotkanie z Thomasem, znacznie przekracza jakiekolwiek zachowanie etyczne. Może i Mr. King of Love miał szczere intencje, ale droga nie ta. Agresja nigdy nie popłaca a Thomas nie akceptuje takiego zachowania.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Patryku, dobrze zrobiłeś pisząc ten post! Może to było konieczne, aby niektórymi "potrząsnąć", aby zdali sobie sprawę, jak wiele czasu i pracy musicie włożyć w każde przedsięwzięcie związane z Thomasem. Prawda jest taka, że moglibyście wchodzić do idola za każdym razem bez zakładania fan-clubu, dlatego też stwierdzenia, że założyliście taką społeczność, a na fotkę z Andersem wchodzą Ci sami ludzi są co najmniej nie na miejscu. Z moich własnych spostrzeżeń wynika, że dostęp do Thomasa ma Zarząd i CIĄGLE ZMIENIAJĄCE się osoby! Praktycznie przy okazji każdego koncertu wpuszczani są fani, którzy jeszcze takiej okazji nie mieli. Fakt faktem czasem pojawiają się Ci sami, ale są to ludzie, którzy w pełni na to zasługują, gdyż albo wyjawiają porządne i konkretne zainteresowanie osobą Thomasa, lub bardzo angażują się w każdy koncert. Ze swojej strony bardzo chciałabym bym podziękować całemu Zarządowi za to, co dla nas robicie! Wiadomo, że wiele dajecie idolowi, ale mało kto zdaje sobie sprawę z tego, jak bardzo uszczęśliwiacie zwykłych członków fan-clubu. Nie mam na myśli tylko niesamowitych emocji związanych ze spotkaniem z Thomasem, ale także przeróżne akcje, czy też sektory pod samą sceną. Wielkie dzięki za wszystko i z mojej strony zawsze możecie liczyć na pomoc! :)

Daria :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja osobiście nie mam nerwów do takich ludzi jak Mr.King Of Love. Sporo nerwów musiał Wam zeżreć ten gość.
Jak odniesiesz się teraz do tego co odpisał Ci na Forum Zarząd Fan Clubu? Mam nadzieję,że płoniesz teraz ze wstydu.
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Post autor: adamanders »

Widzę że trzeba na nowo zdefiniować termin fan. A więc taki prawdziwy,najprawdziwszy fan z prawdziwego zdarzenia jaki powinien być ? hm..a więc lejdis i dżentelmen ACHTUNG ACHTUNG : Taki jegomość musi mieć bardzo duże mniemanie o sobie,wybujałe ego,oczywiście wypchany portfel który umożliwia ponoć wszystko,który traktuje swego artystę jak jakąś marionetkę która musi się cieszyć i uszami klaskać że mister fan kupił se jego płytę,no bo bez niego artysta jest nikim ...jak można tak napisać o kimkolwiek? Niepojęte .
Chyba że to przez te plamy na słoncu i wiatry słoneczne ludziom trochę buzuje he he
Zanim powstał nasz Fan club widziałem się z Thomasem po koncercie w Spodku w 1998 a konkretnie w ówczesnym hotelu Warszawa O 1:30 W NOCY gdy Thomas był już po kolacji,wyszedł do holu i wszystkich przyjął z otwartymi rękami, co innego Dieter który uciekł jak jakiś dzik,a potem 10 kilosów na piechty do domu bo nic nie jechało! Ale warto było!. Widziałem się z nim w 2004 przed występem w Barze (kiedyś był taki śmieszny program) w hotelu Radison a żeby wiedzieć w jakim hotelu nocuje to goniłem go taksówką ,jaja jak byk ale jest co wspominać :D .W Płocku też się udało. Więc jak się czegoś chce i się temu pomoże to nie ma takiej rzeczy której się nie osiągnie...
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Witam
Kompletnie nie rozumiem co Mr.King Of Love tymi wypowiedziami chce uzyskać....To że ma pieniadze to nie znaczy że moze mówic sobie co chce o ludziach którzy robią Dobry Kawał Roboty dla Fan Clubu!!,i chwała im za to!!Ja teraz wstapiłam do Fan Clubu,i bardzo się cieszę,że moge być z Wami,z takimi ludżmi jak Wy! :D Pozdrawiam!!
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

To fakt prawdziwy fan nie piasałby takich rzeczy. Nie będę rozpisywać się, co zrobiłabym dla swojego idola, bo dla zdobycia autografu pojechałam pierwszy raz w życiu w tym roku do Koblenz. Mam jednak pewne priorytety w życiu. Ostatnio pokręciło mi się w życiu ze względu na chorobę mojego ojca i bardzo mało udzielam się na forum z tego powodu. Nie ma jednak dnia, kiedy bym nie znalazła jakichś nowych wieści na temat Thomasa w internecie. Jestem z tych czasów, kiedy królował Modern Talking i pamiętam Thomasa z dawnych lat. Byłam na koncercie, kiedy występował z Norą. Jestem niepoprawną romantyczką i żyję wsponieniami. Modern Talking to moja młodość. Czuję do tamtego czasu straszny sentyment. Jestem wdzięczna zarządowi Fan Clubu, że mogłam zrealizować swoje marzenia z lat młodzieńczych - mogłam spotkać się z nim z bliska i zrobić sobie zdjęcie.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

adamanders pisze:a żeby wiedzieć w jakim hotelu nocuje to goniłem go taksówką ,jaja jak byk ale jest co wspominać :D
Hehe, widzę, że fantazję masz podobną do naszej! Ja w Kielcach z córkami po koncercie,w nocy łaziłyśmy po mieście od hotelu do hotelu, wypytując, czy tam nie nocuje :D Też była niezła jazda! I te plany nocowania na kanapie w recepcji w Qubusie...! Okupowanie owej kanapy od 6.30 rano, żeby aby nie przegapić..! ;) Chociaż potem okazało się, że tam nocują chłopaki z zespołu, a Thomas w Krakowie ;p
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

fredka pisze:To fakt prawdziwy fan nie piasałby takich rzeczy. Nie będę rozpisywać się, co zrobiłabym dla swojego idola, bo dla zdobycia autografu pojechałam pierwszy raz w życiu w tym roku do Koblenz. Mam jednak pewne priorytety w życiu. Ostatnio pokręciło mi się w życiu ze względu na chorobę mojego ojca i bardzo mało udzielam się na forum z tego powodu. Nie ma jednak dnia, kiedy bym nie znalazła jakichś nowych wieści na temat Thomasa w internecie. Jestem z tych czasów, kiedy królował Modern Talking i pamiętam Thomasa z dawnych lat. Byłam na koncercie, kiedy występował z Norą. Jestem niepoprawną romantyczką i żyję wsponieniami. Modern Talking to moja młodość. Czuję do tamtego czasu straszny sentyment. Jestem wdzięczna zarządowi Fan Clubu, że mogłam zrealizować swoje marzenia z lat młodzieńczych - mogłam spotkać się z nim z bliska i zrobić sobie zdjęcie.
Ja tez jestem od poczadku Fanka. Poraz pierwszy widzialam Thomasa na zywo na spotkaniu w dniu 28.12.91. Bylo to wspanialym przerzyciem. do dzis mam koszulke ktora wtedy nabylam. W tym dniu ale z powodu braku miejsca w lokalu nie bylo akcji zdjeciowej. Ani zdjecia ani autografu w tym dniu nie dostaqlam. Ale zachorowalam na horobe zwana fanklub Party goraczka. Niestety jest to nie uleczalne u mnie-.Od 20 lat jestem co roku conajmniej raz w Koblenz. Ja tez swoje ofiary dawalam.Nie zapomne tej pazdziernikowej nocy spedzonej na lawce. Bylo nas 3 dziewczyny ktore po koncercie nie wydostaly sie z miejscowosci w ktorej on sie odbyl. Od godziny 23.00 do 10.oo nastepnego ranka nie jechal zaden autobus a dworca kolejowego w tej dziuze nie bylo. Tak to bylo w czasach jak jeszcze internetu nie bylo i nie bylo mozliwosci dowiedzenia sie jak jest z powrotem . Hotrl w tej dziuze nie mial nocnego portjera, tak ze pieniadze na nocleg bylya do hotelu pojsc nie mozna bylo.
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Witajcie! Nie jestem zbyt czesto na forum bo zycie pisze inny scenariusz,ale mam staly kontakt z Evalex i Iza oraz Aneta z Fan-clubu.Wyslalam w koncu zgloszenie do fan-clubu bo przez ladunek emocjonalny ktory mam w sobie od lat 80' w stosunku do MT i Thomasa nie wyobrazam sobie zebym nie miala w miare swoich mozliwosci udzielac sie na tym polu...poza tym znajomosc z ludzmi czujacymi podobnie jak ja jest dla mnie bezcenna i ponad wszelkimi podzialami.Dlatego jak czytam wypwiedz Mr.king of love,bardzo mlodego czlowieka ktory jest tak nastawiony do zycia fatalnie,wszystko rozumie opacznie i ma roszczeniowa postawe wobec wszystkiego i wszystkich to zalamuje rece bo widze ze ten chlopak o zyciu nie ma pojecia...to jest typowa postawa egoisty XXI wieku-mnie sie wszystko nalezy tylko dlatego ze jestem ale od siebie to ja nic nie musze wymagac! Katastrofa! I ile w nim jadu,wulgarnosci i zupelnego niezrozumienia intencjii TAFCP! Uwazam, ze wlasnie TAFCP powinien wlasnie byc taki jaki jest czyli troche elitarny gdzie ludzie sa na podbnym poziomie i wiedza ze beda sie w stanie zrozumiec na kazdym polu.Nie ma przeciez nic dziwnego w tym ze ulatwiony 'dostep' do Thomasa maja osoby ktore jakos sie wyroznily-nie wiem,ktore cos wymyslily,cos zalatwily,byly kreatywne-przeciez kazdy moze cos zrobic nawet jesli jest codziennie zajety.Kazdy jest codziennie zajety...Ale Mr.king of...ma inne zdanie na ten temat,dlatego tylko sobie bedzie mogl zawdzieczac spotkanie z Thomasem a nam bedzie poprostu i razniej,i sympatyczniej i lepiej w zgranej paczce ludzi patrzacych w tym samym kierunku:-)...oj,oj...zagalopowalam sie-nie mam pojecia czy zostane przyjeta do TAFCP...a jesli nie spelniam jakis kryteriow i nie zostane przyjeta to na pewno sie nie obraze tylko stane na rzesach zeby sie zakwalifikowac :-)...Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Evaalex

nebula4 pisze:Witajcie! Nie jestem zbyt czesto na forum bo zycie pisze inny scenariusz,ale mam staly kontakt z Evalex i Iza oraz Aneta z Fan-clubu.Wyslalam w koncu zgloszenie do fan-clubu bo przez ladunek emocjonalny ktory mam w sobie od lat 80' w stosunku do MT i Thomasa nie wyobrazam sobie zebym nie miala w miare swoich mozliwosci udzielac sie na tym polu...poza tym znajomosc z ludzmi czujacymi podobnie jak ja jest dla mnie bezcenna i ponad wszelkimi podzialami.Dlatego jak czytam wypwiedz Mr.king of love,bardzo mlodego czlowieka ktory jest tak nastawiony do zycia fatalnie,wszystko rozumie opacznie i ma roszczeniowa postawe wobec wszystkiego i wszystkich to zalamuje rece bo widze ze ten chlopak o zyciu nie ma pojecia...to jest typowa postawa egoisty XXI wieku-mnie sie wszystko nalezy tylko dlatego ze jestem ale od siebie to ja nic nie musze wymagac! Katastrofa! I ile w nim jadu,wulgarnosci i zupelnego niezrozumienia intencjii TAFCP! Uwazam, ze wlasnie TAFCP powinien wlasnie byc taki jaki jest czyli troche elitarny gdzie ludzie sa na podbnym poziomie i wiedza ze beda sie w stanie zrozumiec na kazdym polu.Nie ma przeciez nic dziwnego w tym ze ulatwiony 'dostep' do Thomasa maja osoby ktore jakos sie wyroznily-nie wiem,ktore cos wymyslily,cos zalatwily,byly kreatywne-przeciez kazdy moze cos zrobic nawet jesli jest codziennie zajety.Kazdy jest codziennie zajety...Ale Mr.king of...ma inne zdanie na ten temat,dlatego tylko sobie bedzie mogl zawdzieczac spotkanie z Thomasem a nam bedzie poprostu i razniej,i sympatyczniej i lepiej w zgranej paczce ludzi patrzacych w tym samym kierunku:-)...oj,oj...zagalopowalam sie-nie mam pojecia czy zostane przyjeta do TAFCP...a jesli nie spelniam jakis kryteriow i nie zostane przyjeta to na pewno sie nie obraze tylko stane na rzesach zeby sie zakwalifikowac :-)...Pozdrawiam serdecznie
Kasiu zycze Ci zebys jak najszybciej doznala szczescie spotkania sie z Thomasem prezd koncertem. Aneta (Ania / Aneta)z Bytomia ktora posznalas przed koncertem w Zabgrzu tez juz jest czlonkiem fanclubu polskiego Thomasa. mi jako osobie mieszkajacej za granica jest niedozwolone bycie czlomnkiem fanclubu.
Awatar użytkownika
Evaalex

No , Kasiu jestes zadowolona ze zdjecia ?
ODPOWIEDZ