mam wrazenie, ze wiesz wiecej niz sam Anders... wiesz, ze wypowiedzialby sie w superlatywach o duecie z Nova, a ja np nie jestem wcale tego taki pewien- moze powiedzialby, ze to byl wymog wytworni ale zrezygnowano z promowania tej piosenki z jakichs tam powodow...Atlantis pisze:Thomas jest taktowny, zatem pewnie wypowiedział by się w superlatywach. Niemniej ten utwór nie jest czymś, czym wypada się chwalić, zatem dobrze, że pytania o niego nie padły. A co do albumu, to wszyscy wiedzą jak z nim miało być, po co komu kolejna odpowiedź typu wrzesień, skoro wiemy, że we wrześniu tej płyty nie będzie?
skad ta pewnosc, ze Anders wstydzi sie tego duetu? moze jest nim zachwycony?
skad pewnosc, ze odpowiedz na pytanie o date premiery albumu brzmialaby wrzesien? moze powiedzialby, ze na bank nie bedzie to wrzesien tylko pazdziernik?
poza tym ja nie wiem czy Good Karma nie zostanie wydana we wrzesniu... moze jednak tak sie stanie?
tyle, ze nie wiemy tego wszystkiego, bo nikt o to nie zapytal...
nawiasem mowiac, nikomu nie zarzucam, ze pytania takie nie padly, bo rozumiem, ze zakladano wiecej czasu na wywiad i w planach byly ciekawsze dla wiekszosci pytania, poza tym domyslam sie, ze detale sprzed lat nurtowaly Arka, a majac okazje dowiedziec sie czegos u zrodla najzwyczajniej ja wykorzystal...