Good Karma

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Re: Good Karma

Post autor: skorpionek1975 »

Najlepiej poprzez tą stronkę Thomas , to czyta wiec jest szansa że odpowie
http://www.thomasanders-online.com
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Bardzo bym chciał, żeby na tym nowym albumie Thomas zamieścił tą piosenkę bo jest po prostu świetna :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=ldA6aHDOeyM
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

http://www.thomasanders-online.de/ta-fo ... ?sNo=36362

Link cytowany za polskim forum Thomasa.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

W ogóle gdyby nowy album Thomasa muzycznie był wykonany w stylu Good Karma to mi to pasi,łatwe lekkie i przyjemne dla ucha.Super album,tylko kiedy?Skoro Thomas sam nie zna daty kiedy wyda swój nowy album to my w ogóle nie mamy się nad czym zastanawiać <bezradny> .
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

No ale przeciez go nie bedzie..
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Coś mi się wydaje że Thomas ma poważne kłopoty .Nikt przecież do publicznej wiadomości nie podaje prawdziwej przyczyny nieukazania się płyty. Musiał się jakoś usprawiedliwić. Zbyt dużo fanów o to pytało. Przeważnie jest tak że jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze idzie o pieniądze.
Pozdrawiam rut
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Moim zdaniem to dobrze że Good karmy nie będzie. Ciekawie płyta się zapowidała ale według mnie troszke przestarzałe brzmienie miała :/ przypominało mi początek MT po powrocie ;/ to było ponad 10 lat temu... wątpie że ta płyta odniosłaby sukces :/ owszem sprzedałaby się wsród obecnych fanów ale chyba wielu nowych nie zdobyłaby :/

Ja oczekuję od Thomasa czegoś nowszego, świeższego i nowocześniejszego.
Awatar użytkownika
justysia854

Post autor: justysia854 »

z wieloma rzeczami moge sie zgodzic... ze Thomas mimo wszystko jest niepowazny z tym ciaglym przesuwaniem premiery plyty etc. Nie wiem czy plyta odniesie jakis sukces, pewnie nie (chociaz chcialabym zeby bylo inaczej), ale nie mozna zgodzc sie z tym ze good karma ma stare brzmienia! Co to w ogóle za bzdury?! (oczywiscie w oparciu o kawałki ktore zdazylismy poznac...)
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

No to to już przesada :(
Nie dość że prawie wszystkie piosenki są średnie(pomijam Everybody Wants To Rule The World i duet z Kasią który oficjalnie niestety nie wyjdzie bo Kasia wybrała No Mercy), to im bardziej ma zbliżać się czas do "premiery" płyty to co chwile ta premiera jest przekładana. Kompletny brak profesjonalizmu jak dla mnie ;/
Obrazek
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Ale tej płyty ostatecznie nie będzie, zatem o przekładaniu nie ma już mowy.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Do niektórych to jeszcze nie dotarło :(. Sprawa jest beznadziejna. Niełatwo być fanem artysty, który nic nowego nie tworzy. Jedyne co to koncerty gdzie meczone są w kólko te same piosenki, które szczerze mówiac znudziły mi się. Uwielbiam jego głos nadal słucham starych płyt, ale z racji tego że nic nowego się nie dzieje nie widzę sensu w dalszym śledzeniu jego kariery. Jeżeli nic w najbliższym czasie ciekawego sie nie wydarzy, strace zainteresowanie "newsami" z jego strony.
Wafl

Post autor: Wafl »

Krzychoo pisze:Do niektórych to jeszcze nie dotarło :(. Sprawa jest beznadziejna. Niełatwo być fanem artysty, który nic nowego nie tworzy. Jedyne co to koncerty gdzie meczone są w kólko te same piosenki, które szczerze mówiac znudziły mi się. Uwielbiam jego głos nadal słucham starych płyt, ale z racji tego że nic nowego się nie dzieje nie widzę sensu w dalszym śledzeniu jego kariery. Jeżeli nic w najbliższym czasie ciekawego sie nie wydarzy, strace zainteresowanie "newsami" z jego strony.
Ale przecież to nie jego wina, że miał kiepskich producentów. Teraz się spręży i wierze, że album pojawi się na początku roku ^^
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

A czemu ,,GK'' nie została jeszcze wydana jako singiel? Bardzo mi się podoba ta piosenka, mimo tego basu - na szęście jeszcze spiewa w niej Thomas :) i to spowodowało, ze przekonałem się do tego utworu. Jak dla mnie jest to kompozycja lepsza od ,,TNISY'' z Sandrą.
Premiera wyczekiwanego (zobaczymy) albumu pewnie kiedyś nastąpi, ale parę utworów mogło by zostac w końcu szerzej zaprezentowanych (najlepiej w TV albo w radiu, najlepiej ogólnodostępnym) np: w/w ,,Good Karma''. A moze Thomas nie bardzo wierzy w potencjalny sukces tej piosenki, a ja jestem przekonany, ze mogło by sie udać. Nie uwazam także, ze ''GK'' bazuje na przestarzałym brzmieniu, bo takie stwierdzenie padło parę postów wyżej; sadze, ze jest w sam raz, choc za piosenkami w stulu ''lubudubu''' nie przepadam. Ale tym razem zdarzył się wyjatek od reguły :)
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Część fanów zarejestrowanych na niemieckim forum Thomasa podpisała petycję z prośbą, by wydał on jednak utwory "Everybody Wants To Rule The World" i "Good Karma" choćby w postaci plików do pobrania. Thomas dziś ustosunkował się do tej petycji:
http://www.thomasanders-online.de/ta-fo ... ?sNo=36643
Na razie z powodów prawnych utowrów tych nie może wydać, ani w postaci download ani w postaci CD, ale postara się, jeśli to będzie możliwe, umieścić je na nowym albumie, nic jednak nie obiecuje.
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Agata pisze:ale postara się, jeśli to będzie możliwe, umieścić je na nowym albumie
Byłoby wspaniale gdyby znalazły się one jednak na tym nowym albumie niż w innych postaciach np. do pobrania.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Byłoby wspaniale gdyby znalazły się one jednak na tym nowym albumie niż w innych postaciach np. do pobrania.
Zgadzam się w 100% :)
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
ODPOWIEDZ