Czego obecnie słuchamy?
- Gasolina91
Re: Czego obecnie słuchamy?
Wiesz Peter sa gusta i guściki....może nie wszyscy odkryli fenomen MT, tak jak my - fani 
Point Of No Return
- Daniel
Bo ludzie sa jak te durne owce - sluchaja tego, co im media lansuja.Peter pisze:ja nie wiem jak można w ogóle czegoś takiego słuchać
Spiewajace gowno w kolorowym papierku by lansowali, to prostaki by słuchały.
Zreszta czyms takim byla ta debilna spiewajaca zaba Crazy Frog.
Jak mozna sluchac Crazy Froga, przeciez to jest kompletne dno dla debili.
- Czego sluchasz ?
- Crazy Froga!
Niestety niewiele ludzi potrafi znalesc sobie muzyke, ktora nie jest maglowana w mediach.
- Gasolina91
No a jak pięknie brzmi to:Daniel pisze: - Czego sluchasz ?
- Crazy Froga!
- Czego słuchasz?
- Modern Talking
oczywiście często spotykam sie z odpowiedzią:
- O matko nie rób siary...
Wtedy mnie krew zalewa...niektórzy wogóle nie zdają sobie sprawy czym dla muzyki było Modern Talking, a sami słuchają badziewia, które z roku na rok jest coraz gorsze...hity jednego sezonu
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Modern Talking przetrwa tak jak Beatlesi i Presley,a to że ktoś ich nie lubi i uważa ich muzykę za siarę i kicz to tak samo jak z Disco Polo,nikt nie lubi ale rasa podskakuje na imprezach,śpiewają i bawią się doskonale ... tak samo jest z MT.
- Daniel
A ja discopolo nie lubie, bo mnie po prostu drażni i denerwuje.
Jedynie Top One "Poland Disco" moglem sluchac, ale ta plyta byla zrobiona profesjonalnie, a nie na "kolanie".
Jedynie Top One "Poland Disco" moglem sluchac, ale ta plyta byla zrobiona profesjonalnie, a nie na "kolanie".
- Peter
Dla debili jest muzyka górniak, Feel i dody. Ale to pewnie też.Daniel pisze:Jak mozna sluchac Crazy Froga, przeciez to jest kompletne dno dla debili.
-
alunia13
Brrr nie cierpie Feela i Górniak
U mnie w szkole wiedzą, że mam fioła na punkcie MT więc wiedza, że jak by który cos powiedział nie tak na temat MT to by w "szczenke zarobił"
U mnie w szkole wiedzą, że mam fioła na punkcie MT więc wiedza, że jak by który cos powiedział nie tak na temat MT to by w "szczenke zarobił"
"You can win, If You want..."
-
Ninio
Doda ma bardzo dobry glos ale inna sprawa to jak sie promuje...nielubie jej ale przyznac trzeba,ze glos ma rewelacyjny
-
alunia13
Głosik ma całkiem niezły. Bardzo mi się podobała w jej wykonaniu piosenka What's Up na tegorocznym Sylwestrze.
"You can win, If You want..."
- Peter
Ninio, jest styczeń, do kwietnia mamy czas, więc jeszcze nie pora na żarty, ale wymyśliłeś, Doda ma dobry głos.Ninio pisze:Doda ma bardzo dobry glos ale inna sprawa to jak sie promuje...nielubie jej ale przyznac trzeba,ze glos ma rewelacyjny
Co to znaczy, bo jak chodzi ci o El Ninio, to po hiszpańsku znaczy mały chłopiec. A może miało być Nino, jak TEN Nino?Ninio pisze:Ninio
- Daniel
Akurat Górniak śpiewać potrafi. Tylko że... co ona śpiewa ?
Płyty nagrała w... 1994 i 2002 roku (7 lat temu!), ale cały czas uważa się za wielką gwiazdę.
Muzycznie właściwie nie istnieje - a popularność zawdzięcza pseudo skandalom w brukowcach.
Śmiechu warte
Natomiast Doda to nie śpiewa, ale wrzeszczy - każdą piosenkę na tą samą nutę.
Feel to prawdziwa tragedia, z podrzędnego zespoliku, który nie znaczył nic, o którym nikt nie słyszał - dzięki festiwalom i mediom zrobiono wielką gwiazdę. A ich piosenki są po prostu fatalne.
Obecna polska muzyka to po prostu śmiech na sali.
Kiedyś słuchałem Urszulę (kiedy śpiewała z Budką), Kombi, Papa Dance, Bilińskiego.
Teraz nawet jakbym bardzo chciał, to nie mam kogo.
Płyty nagrała w... 1994 i 2002 roku (7 lat temu!), ale cały czas uważa się za wielką gwiazdę.
Muzycznie właściwie nie istnieje - a popularność zawdzięcza pseudo skandalom w brukowcach.
Śmiechu warte
Natomiast Doda to nie śpiewa, ale wrzeszczy - każdą piosenkę na tą samą nutę.
Feel to prawdziwa tragedia, z podrzędnego zespoliku, który nie znaczył nic, o którym nikt nie słyszał - dzięki festiwalom i mediom zrobiono wielką gwiazdę. A ich piosenki są po prostu fatalne.
Obecna polska muzyka to po prostu śmiech na sali.
Kiedyś słuchałem Urszulę (kiedy śpiewała z Budką), Kombi, Papa Dance, Bilińskiego.
Teraz nawet jakbym bardzo chciał, to nie mam kogo.
- Gasolina91
A wicie....ciekawe co by z tego wyszło jakby Doda zaznajomiła się z Dieterem... 
Point Of No Return
- Adi
Zawsze z miłą chęcią wracam do tego zespołu, równiez i tych nowych utworów.Daniel pisze:Kombi
- Daniel
Kombi bez Łosowskiego to juz nie Kombi, ale KombiiAdi pisze:Zawsze z miłą chęcią wracam do tego zespołu, równiez i tych nowych utworów.Daniel pisze:Kombi
- Gasolina91
Ja sie od tej ABBY nie potrafię obejść...fajny zespół, ich historia jest równie ciekawa jak MT.
Teraz jest szał na ABBĘ i może taki szał przyjdzie też na MT?
Teraz jest szał na ABBĘ i może taki szał przyjdzie też na MT?
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Nawet nie chce myśleć co by wyszłoGasolina91 pisze:A wicie....ciekawe co by z tego wyszło jakby Doda zaznajomiła się z Dieterem...
Chyba każdy to wie...