Monia82 pisze:Ale z jakim sentymentem patrzy się na te pożółkłe starocie! A żeby dalej nie niszczały, można oddać do laminacji.
Podpisuję się "obiema rękami i nogami" pod Twoim postem. Poza tym takie starocie są w pewien sposób niepowtarzalne. Zdjęcia z internetu można wydrukować w setkach egzemplarzy - tamte gazety już wznowione nie będą i z tego powodu są unikatowe. To tak jak z płytami CD - oryginał zawsze będzie w cenie - własnoręcznie "wypalone" płytki z muzyką nie są warte więcej, niż nośnik, na którym zostały nagrane takie "nieautoryzowane" kopie...
Jeśli komuś sprawia frajda obwieszanie świerzych ścian naddartymi i zżóciałymi plakatami to proszę...laminacja pewnie wiele by nie pomogła,nigdy nie próbowałam.
Dla sentymentu to zachowam je jednak w innym,bardziej ustronnym miejscu.Może niektóre się jeszcze nadają, ale wolę jednak świeże nawet z netu byle to były te ulubione
aknel03 pisze:Świetne zdjęcie! Ciekawe w jakich okolicznościch Thomas podpisał tej dziewczynce płytę, to jakiś koncert, czy też nie..?
Jest scena, jest głośnik - więc co to może kurna być jak nie koncert?
może koncert, może i nie.. Thomas przecież jest bardzo aktywny i bierze udział w różnych wydarzeniach.. prawda?
pozdrawiam:)
Jak chcesz pozostać na tym forum dłużej to musisz się przyzwyczaić do komentarzy tego pana.
Równie dobrze mogła to być próba przed koncertem
Tak czy owak,Sussudio nie potrafi kulturalnie odpowiedzieć.
Zdjęcie ze strony: http://www.modern-talking.net/image/30235
W zasadzie to byłam tu już kiedyś zarejestrowana na forum.. więc wiem jak jest.
No zawsze znajdzie się ktoś, kto musi postawić na swoim, albo odpowiada w taki czy inny sposób.. no nie ważne.
Tak właśnie, to mogła też być próba przed koncertem.
Różne są możliwości przecież..
Bardzo fajny. Nie jestem pewna w 100%, ale wydaje mi się, że ten obrazek już kiedyś był tu na forum w tym temacie wrzucony? Jednak wiadomo, mogę się mylić.
Ja go dzis na mojej teblicy na facebooku mialam. Myslac ze go jeszcze tu nie bylo wsadzilam go tu. Ja sladze tamaty zwiazane z koncertami i wystepami telewizyjnymi. Do innyvch zaglandam zadko. Z tego powodu moze tego zdjecia nie widzialam tu na forum
Nie wiem czy to zdjęcie było juz wrzucone ale znalazłem zdjęcie na którym Thomas wydaje sie być przestraszony na widok milicjantów Specyficznie to wygląda