O zdjęciach gorszych i lepszych

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: O zdjęciach gorszych i lepszych

Post autor: michal.czeslaw »

Imponujący zbiór!Tylko autografów na fotkach brakuje,ale wszystko przed Tobą.Marzenia się spełniają :D :D :D
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Post autor: Dieterowiczka »

Dziękuję :) Jeszcze do kolekcji przyjdzie kubek , poszewka na poduszkę i koszulka : )
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Ale cudowna kolekcja,skąd tyle tego masz?Teraz nie łatwo o plakaty,zbierasz od dawna czy gdzieś dostałaś?Ja w latach 90 miałam cały pokój w plakatach MT,BS ale nie tylko.Teraz myślę że już mi trochę nie wypada,ale plakaty nadal mam więc kto wie czy nie wylądują jeszcze na ścianie :)
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

MODERN JEANNE pisze:Ale cudowna kolekcja,skąd tyle tego masz?Teraz nie łatwo o plakaty,zbierasz od dawna czy gdzieś dostałaś?Ja w latach 90 miałam cały pokój w plakatach MT,BS ale nie tylko.Teraz myślę że już mi trochę nie wypada,ale plakaty nadal mam więc kto wie czy nie wylądują jeszcze na ścianie :)

Szkoda tylko , że to nie plakaty :( Ja sobie zrzuciłam zdjęcia na płytę i poszłam do Rossmanna żeby mi wywołali i tak się też stało : ) . No widzisz , jak ja bym miała plakaty to już od razu na ścianie lądują :) Wypada , wypada. Jak najbardziej : )
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Rzeczywiście piękny zbiór. :D Też mam dużo zdjęć w kompie i chciałabym je mieć na papierze. Tylko nie wiedziałam, że to możliwe. Też bym sobie sporo wywołała te, które mam w kompie i zrobiłabym sobie kolekcję na ścianie. Mam na meblach kilka obramowanych złotymi i srebrnymi tasiemkami ale to zdjęcia Thomasa z jego solowych płyt i kilka z płyt Modern Talking. Plakatów niestety też nie mam ale nie wiedziałam, że można sobie takie fotki z internetu wywołać i mieć je jak prawdziwe zdjęcia. Dieterowiczko, naprawdę masz świetną kolekcję naszych idoli. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

MTalkingusia28 pisze:Rzeczywiście piękny zbiór. :D Też mam dużo zdjęć w kompie i chciałabym je mieć na papierze. Tylko nie wiedziałam, że to możliwe. Też bym sobie sporo wywołała te, które mam w kompie i zrobiłabym sobie kolekcję na ścianie. Mam na meblach kilka obramowanych złotymi i srebrnymi tasiemkami ale to zdjęcia Thomasa z jego solowych płyt i kilka z płyt Modern Talking. Plakatów niestety też nie mam ale nie wiedziałam, że można sobie takie fotki z internetu wywołać i mieć je jak prawdziwe zdjęcia. Dieterowiczko, naprawdę masz świetną kolekcję naszych idoli. :wink:
Dziękuję:) Jeszcze może natknę się na jakieś super zdjęcia to pójdę sobie wywołać : ) . Potem tylko kubek , poszewka i koszulka : )
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Rzeczywiście,zdjęcia bardzo ładnie wyglądają.To czarno białe na którym Bohlen przytula rzekomo Thomasa to fotomontaż. Zdjęcie pochodzi z maxi singla Blue System It's All Over i zamiast twarzy Dionne Warwick ktoś szalony wmontował dziobek Thomasa :mrgreen:
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Fajnie Dieterowiczko,że masz taką kolekcję i tak trzymać :D I życzę jeszcze więcej,bo takie okazy to skarb super :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

atlantyda ;o) pisze:Rzeczywiście,zdjęcia bardzo ładnie wyglądają.To czarno białe na którym Bohlen przytula rzekomo Thomasa to fotomontaż. Zdjęcie pochodzi z maxi singla Blue System It's All Over i zamiast twarzy Dionne Warwick ktoś szalony wmontował dziobek Thomasa :mrgreen:
No popatrz , nie zwróciłam na to uwagi. Ale i tak zdjęcie mi się podoba : )

Macie moją tapetę z komputera ♥ Obrazek

Strasznie podoba mi się to zdjęcie :roll:
Awatar użytkownika
Dieterowiczka

Jasmine pisze:Ja bym dużo dała żeby pójść na koncert MT T.T
Znam dużo piosenek z lat 80.
A co do Fever feat. Tippa Irie to muszę sprawdzić jak to brzmi bo w większości jest tak że słyszę piosenkę a nie znam autorów i tytułu ^^"
Fakt, teraz wszyscy słuchają jakiś Jonas Brothers, Demi Lovato, Miley Cyrus i innych gwiazdek Disneya, aż się, za przeproszeniem, rzygać chce :x
No jednak nie wszyscy ^^ . Ja mam 13 lat i wolę , DB , TA , MT , BS , niż jakieś tak gwiazdeczki Disneya .
Awatar użytkownika
HubMT
Kontakt:

Post autor: HubMT »

Dieterowiczka pisze:
Jasmine pisze:Ja bym dużo dała żeby pójść na koncert MT T.T
Znam dużo piosenek z lat 80.
A co do Fever feat. Tippa Irie to muszę sprawdzić jak to brzmi bo w większości jest tak że słyszę piosenkę a nie znam autorów i tytułu ^^"
Fakt, teraz wszyscy słuchają jakiś Jonas Brothers, Demi Lovato, Miley Cyrus i innych gwiazdek Disneya, aż się, za przeproszeniem, rzygać chce :x
No jednak nie wszyscy ^^ . Ja mam 13 lat i wolę , DB , TA , MT , BS , niż jakieś tak gwiazdeczki Disneya .
O, więc jednak nie jestem najmłodszym fanem, heh. Ale cały zbiór zdjęć piękny, aż łezka w oku się kręci :mrgreen: . No fakt, dziś jakiś Justin Bieber, One Direction, Eminem, Adele i inne błazny słucha dziś świat. To jest dla mnie nie do pomyślenia.
*Diamonds never made a lady..." :roll:
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

HubMT pisze:
Dieterowiczka pisze:
Jasmine pisze:No fakt, dziś jakiś Justin Bieber, One Direction, Eminem, Adele i inne błazny słucha dziś świat. To jest dla mnie nie do pomyślenia.
No jeśli dla kolegi Adele jest błaznem to pogratulować "wysublimowanego" gustu muzycznego...
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja uwazam Adele za bardzo utalentowana vokalistke, Takich jak ona jest nie wiele.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Takie wydrukowane ze zdjęć z netu plakaty są moim zdaniem lepsze niż te z gazet wyszytych wieki temu.Plakaty które wiszą na ścianie od tak długiego czasu po prostu niszczą się i żółkną a tak to można zaopatrzyć się w kolekcję zdjęć na ścianę które naprawdę się podobają.Świetny pomysł Dieterowiczko!
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ale z jakim sentymentem patrzy się na te pożółkłe starocie! 8) A żeby dalej nie niszczały, można oddać do laminacji.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

No fakt sentyment zostaje ,ale ja musiałam niestety ten sentyment zamknąć w teczce bo wiele z tych plakatów które posiadam już się niestety nie nadaje na ścianę.Na pewno ich za to nie wyrzucę bo wiem z jakim trudem się je kiedyś zdobywało i ile radości sprawiały.
Ale takie z netu, świeżo wydrukowane i w dodatku wybrane z ulubionych zdjęć to świetne rozwiązanie przy obecnym braku towaru :)
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ