Modern Talking w mediach
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: Modern Talking w mediach
Tak nagrywałem ten wywiad w Lublinie, a wiecie kto w orginale z nim rozmawiał? Rafał z Solaris Music
- czyżby nowy dziennikarz muzyczny???
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Maro_D
No i był pierwszy odcinek wywiadu. Oprócz największego szlagieru (oklepańca
), czyli You're My Heart, You're My Soul zagrana została piosenka Let's Talk About Love. I fajnie, bo na co dzień tłuką wersje z 1998 roku
. Niecierpliwie czekam na kolejne odcinki.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Ann
- Członek TAFC Polska
Czy to już koniec na dzisiaj?
ja chcę więcej,nie chcę czekać do jutra 
Fajnie,że Sierocki puścił coś "nowego" w tym radiu,bo spodziewałam się utworów z "Back For Good"
Dzięki za info Patryk 
Fajnie,że Sierocki puścił coś "nowego" w tym radiu,bo spodziewałam się utworów z "Back For Good"
No fajnie33ccd pisze:Tak nagrywałem ten wywiad w Lublinie, a wiecie kto w orginale z nim rozmawiał? Rafał z Solaris Music- czyżby nowy dziennikarz muzyczny???
MY DREAMS COME TRUE 
- Agata
Z wywiadem podobny numer jak w RMF FM
Ale chociaż piosenki MT puszczają i zapowiedzi koncertu.
- Ann
- Członek TAFC Polska
A dzisiaj Sierocki w swojej audycji puścił utwór "YCWIYW",odpowiedź Thomasa na pytanie czy pamięta kiedy u nas pierwszy raz wystąpił, i poleciało "Cheri Cheri Lady".
MY DREAMS COME TRUE 
- Ann
- Członek TAFC Polska
No nie mogę uwierzyć,przed chwilą w radiu VOX FM poleciało "Angie's Hearth"
Ciekawe czy doczekamy się jeszcze "Anything Is Possible" 
MY DREAMS COME TRUE 
- Maro_D
Wczoraj p. Sierocki "otoczył wywiad" utworami: Lucky Guy oraz You're My Heart, You're My Soul, z kolei dziś: Atlantis Is Calling oraz Give Me Peace On Earth. Obie w wersji z 1986 roku (w ramówce, w ciągu dnia, lecą wersje z 1998). Co ciekawe, "Pokój na ziemi" został umieszczony na najnowszej składance, firmowanej nazwiskiem Sierockiego - "I Love Christmas". Trochę zaskakujące, bo jednak na święta bardziej by pasowało It's Christmas. No ale...
.
Swoją drogą, M.S. chyba lubi Lucky Guy, bo często grywał w swojej audycji, zarówno wersję Modernów, jak i Ryana Simmonsa.
Swoją drogą, M.S. chyba lubi Lucky Guy, bo często grywał w swojej audycji, zarówno wersję Modernów, jak i Ryana Simmonsa.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Ann
- Członek TAFC Polska
No dzisiaj to mnie Sierocki pozytywnie zaskoczył z tym "The Night IS Still Young"
Szkoda,że to już koniec "Tygodnia z Thomasem Andersem" w audycji M.Sierockiego
I wszystko byłoby super,gdyby nie to "Last Christmas" w wykonaniu G.M. na początku 
MY DREAMS COME TRUE 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Kilka minut temu M.Sierocki puścił "YMHYMS '84" a zaraz potem "The Night Is Still Young" 
W radiu VOX FM mają chyba awarię nadajnika
Radio już działa i przed chwilą puścili "Jet Airliner"
W radiu VOX FM mają chyba awarię nadajnika
Radio już działa i przed chwilą puścili "Jet Airliner"
MY DREAMS COME TRUE 
- Maro_D
Ładnie, ładnie...właśnie Marek Sierocki na VOX FM dał utwór...Standing Alone duetu Anders-Medeiros...w Warszawie tego nie grali.... 
- Ann
- Członek TAFC Polska
No właśnie przed chwilą słyszałam,extra! 
Kilka minut temu,w radiu VOX FM poleciało "Don't Play...".Niestety gościu prowadzący audycje zaczął gadać pod koniec piosenki
Wcześniej słyszałam jeszcze "YMHYMS '98" i "Atlantis Is Calling".
Kilka minut temu,w radiu VOX FM poleciało "Don't Play...".Niestety gościu prowadzący audycje zaczął gadać pod koniec piosenki
MY DREAMS COME TRUE 
- Ann
- Członek TAFC Polska
W radiu VOX FM kolejny raz poleciało "Angie's Heart",ale "Anything Is Possible" już chyba nie puszczą 
MY DREAMS COME TRUE 
- Maro_D
A w ogóle dali to? Chyba wyjątkowo nie...aha, Ann - co dziś dał Sierocki? Tylko "Słodką panią" czy coś jeszcze?
- Ann
- Członek TAFC Polska
No właśnie to jedyny utwór z albumu "Back For Good",którego u nich jeszcze nie słyszałam
M.Sierocki w swojej audycji puścił dzisiaj tylko "Cheri Cheri Lady".Po północy,w powtórce "Raportu Dnia" będzie "Don't Play With My Heart" 
MY DREAMS COME TRUE 
- michal.czeslaw
Ale wiązankę puszcza teraz Sierocki w VOX FM
Super
Miła rozgrzewka przed jutrzejszym koncertem

- Ann
- Członek TAFC Polska
Przed chwilą na VOX FM, w audycji Sierockiego,poleciał mix MT: "You Can Win...","Lucky Guy","Atlantis Is Calling","Cheri Cheri Lady","YMHYMS" 
Później puścili jeszcze "I Will Follow You" a kilka minut temu "Geronimo's Cadillac"
Później puścili jeszcze "I Will Follow You" a kilka minut temu "Geronimo's Cadillac"
MY DREAMS COME TRUE