Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
aneskawb

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: aneskawb »

Witajcie, jestem oburzona! W środę wieczorem przez przypadek zupełny usłyszałam w telewizorze taki o to tekst w serialu Rodzinka.pl "A ja przy jakim zespole zostałem poczęty? - pytał najmłodszy syn. Przy Modern Talking - masakra ha ha ha! - odpowiedział tatuś". W tym jednym momencie bardzo znielubiłam Pana Tomasza Karolaka, potem pomyślałam, że i piszącego/ą scenariusz do tego serialu też już nie lubię.. wrr
"Give me your palm, I can't live without you..."
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

aneskawb pisze:Witajcie, jestem oburzona! W środę wieczorem przez przypadek zupełny usłyszałam w telewizorze taki o to tekst w serialu Rodzinka.pl "A ja przy jakim zespole zostałem poczęty? - pytał najmłodszy syn. Przy Modern Talking - masakra ha ha ha! - odpowiedział tatuś". W tym jednym momencie bardzo znielubiłam Pana Tomasza Karolaka, potem pomyślałam, że i piszącego/ą scenariusz do tego serialu też już nie lubię.. wrr
Czy to aż takie oburzające? według mnie nie...trochę dystansu nigdy nie zaszkodzi 8) .
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

aneskawb pisze:Witajcie, jestem oburzona! W środę wieczorem przez przypadek zupełny usłyszałam w telewizorze taki o to tekst w serialu Rodzinka.pl "A ja przy jakim zespole zostałem poczęty? - pytał najmłodszy syn. Przy Modern Talking - masakra ha ha ha! - odpowiedział tatuś". W tym jednym momencie bardzo znielubiłam Pana Tomasza Karolaka, potem pomyślałam, że i piszącego/ą scenariusz do tego serialu też już nie lubię.. wrr
No coś takiego. Ja akurat ten odcinek przegapiłam. Lubię ten serial, ale ostatnio rzadko go oglądam dlatego, że zapominam. Oglądam, gdy brat mi przypomni. W sumie to nie wina Karolaka, że każą mu takie rzeczy mówić. To wina scenarzysty, że każe mówić aktorom to czy owo. No ale cóż. Nie będę się przejmować bzdurami. Widać nie każdy lubi naszych idoli. Nie musi, przecież nikt mu nie każe. 8)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzisiaj w radu VOX FM słyszałam kilka razy zaproszenie Thomasa na koncert na Torwarze i piosenki MT "We Take The Chance","Don't Play With My Heart" i "Brother Louie".Jak było "Brother Louie" w powtórce programu "Jaka to melodia?",to na VOX FM ( z małym opóźnieniem ;) ),też puścili "Brother Louie" :) Poza tym codziennie rozdają zaproszenia na koncert.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Wczoraj w VOX FM słyszałam utwory MT "YMHYMS '84","Atlantis Is Calling" a przed północą puścili "Jet Airliner" :D Czy poleciały jeszcze jakieś utwory?Kilka godzin nie słuchałam radia,bo nie było mnie w domu.
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

Ann pisze:Wczoraj w VOX FM słyszałam utwory MT "YMHYMS '84","Atlantis Is Calling" a przed północą puścili "Jet Airliner" :D Czy poleciały jeszcze jakieś utwory?Kilka godzin nie słuchałam radia,bo nie było mnie w domu.
Ja słyszałem jeszcze Geronimo's Cadillac'98
Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Nie dość,że dzisiaj na VOX FM puszczali mało utworów MT (przez kilka godzin gadali o 11 listopada i polityce,to jeszcze ucięli "Lady Lai" :evil:
Przed chwilą puścili "YCWIYW" :)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Niedawno w radiu VOX FM mówili,że Thomas będzie wkrótce gościem u Sierockiego,super :D Fajnie,że teraz codziennie można usłyszeć w polskim radiu jak Thomas zaprasza na koncert :D
Dzisiaj puścili piosenki "Atlantis Is Calling","Jet Airliner","Cheri Cheri Lady" i kilka minut temu "Geronimo's Cadillac" :)
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Kto jeszcze nie widział, ma ku temu okazję: http://polotv.pl/program/weekend_z/86/w ... _cz_1/1342 Wszystkie cztery części weekendu z Thomasem Andersem dostępne już są na stronie Polo TV.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Wczoraj przed 11,w radiu VOX FM prowadząca rozmawiała z mężczyzną,który wysłał do nich ponad 30 maili w sprawie zaproszenia na koncert Thomasa :shock: Oczywiście dostał dwuosobowe zaproszenie,a dla żony album "Back For Good" z autografem Thomasa :wink:
Dzisiaj słyszałam u nich "Don't Play With My Heart","YMHYMS '84" i "Jet Airliner" oraz kilka razy zaproszenie Thomasa na koncert :D Chyba ulubionymi utworami M.Sierockiego są "Jet Airliner" i "YMHYMS '84" :wink:
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Dzisiaj w radiu VOX FM puścili aż dwie ballady MT "Give Me Peace On Earth" i "Lady Lai" :D Poza tym słyszałam jeszcze "Brother Louie" i kilka razy zaproszenie Thomasa na koncert,który odbędzie się już za 17 dni na Torwarze :D
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Słyszałam,słyszałam.Super jest to Wasze radio VOX FM.Szkoda,że tylko przez internet mogę odbierać,ale dobre i to :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

No pewnie,że super ;) Przed chwilą puścili "YMHYMS'84" (teraz jak "śpiewałam z Thomasem",to zaśpiewałam "...stay with me together" ;) )
... i jeszcze poleciało "Don't Play With My Heart" na dobre zakończenie dnia :D

A dzisiaj przed południem,wreszcie usłyszałam w radiu VOX FM "I Will Follow You" :D
Z piosenek,które znajdują się na albumie "Back For Good",Markowi Sierockiemu chyba nie odpowiadają piosenki "Anything Is Possible" i "Angie's Heart" :/ Szkoda,bo fajnie byłoby usłyszeć je w radiu :(
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Dziś pierwszy raz w radiu VOX FM puścili w całości balladę MT "Lady Lai" :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

A dziś po 23 znowu poleciało "Lady Lai" :D Wcześniej jeszcze słyszałam "We Take The Chance" :DNie mogę doczekać się tego wywiadu z Thomasem w audycji Sierockiego.Mam nadzieję,że będzie to już w tym tygodniu.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Prawdopodobnie dzisiaj w radiu VOX FM,w audycji Sierockiego,będzie wywiad z Thomasem :D (sam Thomas zapowiadał po 11,że będzie w radiu VOX FM u Marka Sierockiego :D Szkoda,że tego nie nagrałam,ale mnie zaskoczyli :(
ODPOWIEDZ