Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Post autor: ArCrack »

Lubelska gazeta.pl z okazji koncertu postanowiła przypomnieć Modern Talking: http://lublin.gazeta.pl/lublin/56,35640 ... OBACZ.html

Błędów niestety nie uniknęli, a sam artykuł to 11 mało treściwych slajdów. Szkoda.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Gasolina91 »

"[...]grających pop tak banalny, że już chyba banalniejszego grać się nie dało"
No chyba aż tak źle nie było :P
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Bolero
Członek TAFC Polska

Post autor: Bolero »

Dziś w "Jaka to Melodia" ponownie był Thomas Anders z Cheri,Cheri Lady na sam początek.
Znów wykorzystali archiwalne nagranie do premierowego programu :)
Pozdrawiam
Bolero
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Przed chwilą w radiu Vox Fm puścili YMHYMS :) Szkoda,że nie będę mogła dzisiaj usłyszeć tego na żywo :'(
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Bolero pisze:Dziś w "Jaka to Melodia" ponownie był Thomas Anders z Cheri,Cheri Lady na sam początek.
Pozdrawiam
Bolero
Thomas tyle u nas koncertuje,że mogli by się postarać o nowe nagrania do programu skoro ten występ producentom "Jaka To Melodia" tak się spodobał.Najgorsze,że wykorzystali playbeck zmiksowany z piosenki nagranej w '84 roku.
Zupełnie ten "młody" głos do "dzisiejszego" Thomasa nie pasuje.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

atlantyda ;o) pisze:
Bolero pisze:Dziś w "Jaka to Melodia" ponownie był Thomas Anders z Cheri,Cheri Lady na sam początek.
Pozdrawiam
Bolero
Thomas tyle u nas koncertuje,że mogli by się postarać o nowe nagrania do programu skoro ten występ producentom "Jaka To Melodia" tak się spodobał.Najgorsze,że wykorzystali playbeck zmiksowany z piosenki nagranej w '84 roku.
Zupełnie ten "młody" głos do "dzisiejszego" Thomasa nie pasuje.

Nic prostego jak napisać do producentów programu w tej sprawie.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Tylko co da 1 mail czy list? Napisałam kiedyś maila,ale bez żadnego odzewu <bezradny>
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Już raz pisałam do tego programu i potem w niedługim czasie Thomasa zobaczyłam w tym programie. Byłam przeszczęśliwa. Nie wiem czy moje usilne prośby to sprawiły (zawarłam je w jednym liście) czy może coś innego, ale jednak go zaprosili. To było niedługo po Sylwestrze w 2008, gdzie wystąpił we Wrocławiu. Może ja zainterweniuję w tej sprawie tylko może na drugi rok, gdy Thomas będzie miał mniej koncertów, bo wątpię czy teraz udałoby mu się przyjechać do Jaka to melodia i zaśpiewać jedną piosenkę do tego z playbacku o którym piszecie. Może znacie maila do Jaka to melodia, bo adres ja mam. Prościej by było wysłać maila niż te listy wysyłać.
No i lepiej, gdyby zaśpiewał bez playbacku, bo go stać na to. :wink: Poza tym mnie się marzy usłyszeć jakiś jego wolny kawałek ze Songs Forever, ale on live, nie z płyty. Co Wy na to? Tylko czy to jest w ogóle możliwe. Thomas przy fortepianie i śpiewający np. For Your Eyes Only całkiem na żywo w Jaka to melodia. :P To raczej nierealne, ale fajnie jest pomarzyć. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

A no może by się udało Thomasowi wystąpić w tym programie bo tam tylko ten archiwalny występ pokazują.
A co do piosenki "For Your Eyes Only" w jego wykonaniu to wcale nie jest takie złe moim zdaniem.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Coś sprzed 14 lat:
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Fajny wywiad Agato
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

W najnowszym odcinku programu "Mam talent" - premiera była wczoraj, dziś była powtórka - pewien zespół zaprezentował swoją interpretację utworu "You're My Heart, You're My Solu". Moim zdaniem interpretacja była całkiem przyzwoita.

Podczas występu publiczność na sali szalała. Po występie Agnieszka Chylińska powiedziała, że pomysł z Modern Talking nie był oryginalny i że w 1998 roku z zespołem "O.N.A." również zaprezentowała na scenie "YMHYMS", ale te dzisiejsze wykonanie było 10 razy...lepsze, niż te "O.N.A". Małgorzata Foremniak również była zadowolona z występu. Najbardziej byłem zdziwiony tym, że występ spodobał się Robertowi Kozyrze, który zapewne fanem MT nie jest. Można śmiało twierdzić, że Robert Kozyra nie należy do wielbicieli muzyki Bohlena biorąc pod uwagę to, że pod jego kierownictwem Radio Zet w swoisty sposób bojkotowało muzykę Modern Talking...

Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Dodam tylko że zespół nazywał się Volare.Agnieszka Chylińska podczas występu podśpiewywała sobie You're my heart...Hołownia również nucił Uma haaaa uma soo
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Oglądałam :D .Powiem tyle,wykonanie mnie nie zachwyciło.Tym bardziej byłam zaskoczona oceną 3XTAK :shock: .
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Kto nie miał okazji obejrzeć "Weekendu z Blue System" w Polo TV, pod tym linkiem: http://polotv.pl/program/weekend_z/86/w ... _cz_1/1196 znajdzie cztery części owej audycji.

Miłego oglądania!
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Ten cover Modern Talking w Mam Talent to tragedia... Nic nie pobije oryginału... To pokazuje, że Modern Talking to wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju zespół, którego się NIE DA podrobić.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
ODPOWIEDZ