Modern Talking w mediach
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Koncert w Lublinie - 06.10.2012
Lubelska gazeta.pl z okazji koncertu postanowiła przypomnieć Modern Talking: http://lublin.gazeta.pl/lublin/56,35640 ... OBACZ.html
Błędów niestety nie uniknęli, a sam artykuł to 11 mało treściwych slajdów. Szkoda.
Błędów niestety nie uniknęli, a sam artykuł to 11 mało treściwych slajdów. Szkoda.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Gasolina91
Re: Modern Talking w mediach
"[...]grających pop tak banalny, że już chyba banalniejszego grać się nie dało"
No chyba aż tak źle nie było
No chyba aż tak źle nie było
Point Of No Return
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Dziś w "Jaka to Melodia" ponownie był Thomas Anders z Cheri,Cheri Lady na sam początek.
Znów wykorzystali archiwalne nagranie do premierowego programu
Pozdrawiam
Bolero
Pozdrawiam
Bolero
- Ann
- Członek TAFC Polska
Przed chwilą w radiu Vox Fm puścili YMHYMS
Szkoda,że nie będę mogła dzisiaj usłyszeć tego na żywo :'(
MY DREAMS COME TRUE 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Thomas tyle u nas koncertuje,że mogli by się postarać o nowe nagrania do programu skoro ten występ producentom "Jaka To Melodia" tak się spodobał.Najgorsze,że wykorzystali playbeck zmiksowany z piosenki nagranej w '84 roku.Bolero pisze:Dziś w "Jaka to Melodia" ponownie był Thomas Anders z Cheri,Cheri Lady na sam początek.
Pozdrawiam
Bolero
Zupełnie ten "młody" głos do "dzisiejszego" Thomasa nie pasuje.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
atlantyda ;o) pisze:Thomas tyle u nas koncertuje,że mogli by się postarać o nowe nagrania do programu skoro ten występ producentom "Jaka To Melodia" tak się spodobał.Najgorsze,że wykorzystali playbeck zmiksowany z piosenki nagranej w '84 roku.Bolero pisze:Dziś w "Jaka to Melodia" ponownie był Thomas Anders z Cheri,Cheri Lady na sam początek.
Pozdrawiam
Bolero
Zupełnie ten "młody" głos do "dzisiejszego" Thomasa nie pasuje.
Nic prostego jak napisać do producentów programu w tej sprawie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tylko co da 1 mail czy list? Napisałam kiedyś maila,ale bez żadnego odzewu 
- MTalkingusia28
Już raz pisałam do tego programu i potem w niedługim czasie Thomasa zobaczyłam w tym programie. Byłam przeszczęśliwa. Nie wiem czy moje usilne prośby to sprawiły (zawarłam je w jednym liście) czy może coś innego, ale jednak go zaprosili. To było niedługo po Sylwestrze w 2008, gdzie wystąpił we Wrocławiu. Może ja zainterweniuję w tej sprawie tylko może na drugi rok, gdy Thomas będzie miał mniej koncertów, bo wątpię czy teraz udałoby mu się przyjechać do Jaka to melodia i zaśpiewać jedną piosenkę do tego z playbacku o którym piszecie. Może znacie maila do Jaka to melodia, bo adres ja mam. Prościej by było wysłać maila niż te listy wysyłać.
No i lepiej, gdyby zaśpiewał bez playbacku, bo go stać na to.
Poza tym mnie się marzy usłyszeć jakiś jego wolny kawałek ze Songs Forever, ale on live, nie z płyty. Co Wy na to? Tylko czy to jest w ogóle możliwe. Thomas przy fortepianie i śpiewający np. For Your Eyes Only całkiem na żywo w Jaka to melodia.
To raczej nierealne, ale fajnie jest pomarzyć. 
No i lepiej, gdyby zaśpiewał bez playbacku, bo go stać na to.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
A no może by się udało Thomasowi wystąpić w tym programie bo tam tylko ten archiwalny występ pokazują.
A co do piosenki "For Your Eyes Only" w jego wykonaniu to wcale nie jest takie złe moim zdaniem.
A co do piosenki "For Your Eyes Only" w jego wykonaniu to wcale nie jest takie złe moim zdaniem.
- Agata
Coś sprzed 14 lat:
- Evaalex
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
W najnowszym odcinku programu "Mam talent" - premiera była wczoraj, dziś była powtórka - pewien zespół zaprezentował swoją interpretację utworu "You're My Heart, You're My Solu". Moim zdaniem interpretacja była całkiem przyzwoita.
Podczas występu publiczność na sali szalała. Po występie Agnieszka Chylińska powiedziała, że pomysł z Modern Talking nie był oryginalny i że w 1998 roku z zespołem "O.N.A." również zaprezentowała na scenie "YMHYMS", ale te dzisiejsze wykonanie było 10 razy...lepsze, niż te "O.N.A". Małgorzata Foremniak również była zadowolona z występu. Najbardziej byłem zdziwiony tym, że występ spodobał się Robertowi Kozyrze, który zapewne fanem MT nie jest. Można śmiało twierdzić, że Robert Kozyra nie należy do wielbicieli muzyki Bohlena biorąc pod uwagę to, że pod jego kierownictwem Radio Zet w swoisty sposób bojkotowało muzykę Modern Talking...
Pozdrawiam
W najnowszym odcinku programu "Mam talent" - premiera była wczoraj, dziś była powtórka - pewien zespół zaprezentował swoją interpretację utworu "You're My Heart, You're My Solu". Moim zdaniem interpretacja była całkiem przyzwoita.
Podczas występu publiczność na sali szalała. Po występie Agnieszka Chylińska powiedziała, że pomysł z Modern Talking nie był oryginalny i że w 1998 roku z zespołem "O.N.A." również zaprezentowała na scenie "YMHYMS", ale te dzisiejsze wykonanie było 10 razy...lepsze, niż te "O.N.A". Małgorzata Foremniak również była zadowolona z występu. Najbardziej byłem zdziwiony tym, że występ spodobał się Robertowi Kozyrze, który zapewne fanem MT nie jest. Można śmiało twierdzić, że Robert Kozyra nie należy do wielbicieli muzyki Bohlena biorąc pod uwagę to, że pod jego kierownictwem Radio Zet w swoisty sposób bojkotowało muzykę Modern Talking...
Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Dodam tylko że zespół nazywał się Volare.Agnieszka Chylińska podczas występu podśpiewywała sobie You're my heart...Hołownia również nucił Uma haaaa uma soo
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Oglądałam
.Powiem tyle,wykonanie mnie nie zachwyciło.Tym bardziej byłam zaskoczona oceną 3XTAK
.
- Maro_D
Kto nie miał okazji obejrzeć "Weekendu z Blue System" w Polo TV, pod tym linkiem: http://polotv.pl/program/weekend_z/86/w ... _cz_1/1196 znajdzie cztery części owej audycji.
Miłego oglądania!
Miłego oglądania!
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Skyliner89MT
Ten cover Modern Talking w Mam Talent to tragedia... Nic nie pobije oryginału... To pokazuje, że Modern Talking to wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju zespół, którego się NIE DA podrobić.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING