Modern Talking w mediach
-
nado
Re: Modern Talking w mediach
Właśnie rozpoczęła się godzina z Andersem i Bohlenem. Negroni w eterze , będzie Hanni i inne nowości a w drugiej godzinie... Different Andersa W TOP80.pl
- Gasolina91
Dziś w Polo TV wychwyciłam parę teledysków Blue System w programie" Weekend z..."
a na VH1 leciało "Cheri Cheri Lady"
a na VH1 leciało "Cheri Cheri Lady"
Point Of No Return
- Maro_D
Akurat w tym tygodniu kanał Polo TV serwuje "Weekend z Blue System"
. Jutro powtórka od 16 do 19 o każdej pełnej godzinie, a za tydzień zapewne cała audycja pojawi się na stronie www.polotv.pl 
A "Słodka dama" na VH-1 to w ramach jakiej audycji? Bo może jakaś powtórka będzie?
A "Słodka dama" na VH-1 to w ramach jakiej audycji? Bo może jakaś powtórka będzie?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
-
alunia13
Przed chwila na zakończenie Mam Talent pokazywali urywki
następnych występów a w "tle" leciało "You're My Heart You're My Soul".
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
Maro_D pisze: A "Słodka dama" na VH-1 to w ramach jakiej audycji? Bo może jakaś powtórka będzie?
Best of 80s
Point Of No Return
- Maro_D
Obejrzałem właśnie pierwszą część weekendu z Blue System w Polo TV, kolejny odcinek o 17:05 i 18:05.
Powiem Wam, że wykonanie mało profesjonalne mimo, że za oprawą stoi pewien ceniony dziennikarz muzyczny i konferansjer. Poleciały teledyski: "Sorry Little Sarah", "Under My Skin" (wersja bez cenzury) oraz "It's All Over". I tak, ten ostatni został opisany jako..."That's Love" (toż to dwa zupełnie różne utwory!). Jakość obrazu nie powalała, pewnie wszystko szło z VHS-u. Co chwilę pojawiały się również noty biograficzne. Można było z nich wyczytać, że przed 1984 rokiem Dieter wydał sześć singli po niemiecku (dwa w Monzy, dwa w Sunday i dwa w...no właśnie pod jakim szyldem?).
Powiem Wam, że wykonanie mało profesjonalne mimo, że za oprawą stoi pewien ceniony dziennikarz muzyczny i konferansjer. Poleciały teledyski: "Sorry Little Sarah", "Under My Skin" (wersja bez cenzury) oraz "It's All Over". I tak, ten ostatni został opisany jako..."That's Love" (toż to dwa zupełnie różne utwory!). Jakość obrazu nie powalała, pewnie wszystko szło z VHS-u. Co chwilę pojawiały się również noty biograficzne. Można było z nich wyczytać, że przed 1984 rokiem Dieter wydał sześć singli po niemiecku (dwa w Monzy, dwa w Sunday i dwa w...no właśnie pod jakim szyldem?).
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- sebciu1974
- Kontakt:
Do czego to doszło, żeby Blue System oglądać na Polo TV. No ale cóż może puszczą Oprator a to by już było coś.Maro_D pisze:Obejrzałem właśnie pierwszą część weekendu z Blue System w Polo TV, kolejny odcinek o 17:05 i 18:05.
- Karolek78
Obejrzałem wszystkie klipy. Pomimo kilku wpadek to i tak fajnie było obejrzeć Bohlena. Jeżeli chodzi o jakość to gorsze rzeczy chodzą w POLO TV.
Karolek78
- Maro_D
I tak należy się szacun dla Polo TV, że zdecydowali się emitować klipy Blue System, ale i nie tylko. Były już weekendy z: Sandrą, Modern Talking, Savagem, latami 80-tymi. W tym momencie wypadają lepiej niż dość głośno reklamowane rok temu TV Disco. Niestety, ta druga stacja ostatnio całkowicie skupiła się na disco polo, twierdząc, że widzowie chcą tego typu muzyki. Czasami tylko zagrają coś zachodniego.
A tak podsumowując, w ramach weekendu Blue System poleciały teledyski do:
* Sorry Little Sarah
* Under My Skin
* It's All Over
* My Bed Is Too Big
* Dr. Mabuse
* Love Suite
* History
* Magic Symphony
* Only With You
* For The Children
* When Sarah Smiles
i jeszcze coś, ale ostatni bloczek obejrzałem od drugiego klipu.
A tak podsumowując, w ramach weekendu Blue System poleciały teledyski do:
* Sorry Little Sarah
* Under My Skin
* It's All Over
* My Bed Is Too Big
* Dr. Mabuse
* Love Suite
* History
* Magic Symphony
* Only With You
* For The Children
* When Sarah Smiles
i jeszcze coś, ale ostatni bloczek obejrzałem od drugiego klipu.
- Adrian77
- Kontakt:
3 minuty temu w Złotych Przebojach leciało You're My Heart You're My Soul. Nie wiem, która wersja, bo radio włączyłem, gdy leciało już ostatnie 3 sekundy.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
No cóż D_Maro najwidoczniej chyba ktoś nie przepada za muzyką minionego stulecia inaczej na to nie poradzimy niestety.
A wracając do postu Adriana77 moim zdaniem pewnie to wersja z lat osiemdziesiątych bo tylko taką wersję grają tak samo jak z "Cheri Cheri Lady".
A wracając do postu Adriana77 moim zdaniem pewnie to wersja z lat osiemdziesiątych bo tylko taką wersję grają tak samo jak z "Cheri Cheri Lady".
- Tomolo
Wow! Szkoda, że wcześniej tego nie przeczytałem, a i na http://www.polotv.pl nie widzę na liście w archiwum do obejrzeniaMaro_D pisze:Akurat w tym tygodniu kanał Polo TV serwuje "Weekend z Blue System". Jutro powtórka od 16 do 19 o każdej pełnej godzinie, a za tydzień zapewne cała audycja pojawi się na stronie http://www.polotv.pl
![]()
W pełni zgadzam się z powyższą opinią Maro_D. Wygląda na to że PoloTV i TVDisco wymieniają się i mijają z "powołaniem" więc może niedługo zmienią nazwyMaro_D pisze:I tak należy się szacun dla Polo TV, że zdecydowali się emitować klipy Blue System, ale i nie tylko. Były już weekendy z: Sandrą, Modern Talking, Savagem, latami 80-tymi. W tym momencie wypadają lepiej niż dość głośno reklamowane rok temu TV Disco. Niestety, ta druga stacja ostatnio całkowicie skupiła się na disco polo, twierdząc, że widzowie chcą tego typu muzyki. Czasami tylko zagrają coś zachodniego.
- Adrian77
- Kontakt:
Można obejrzeć końcówkę na http://tvnplayer.pl/programy-online/mam ... 14764.htmlalunia13 pisze:Przed chwila na zakończenie Mam Talent pokazywali urywki
Adrian77
Adrian77
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
A pro po PoloTV oglądałam dzisiaj program "Disco Relax" i się dowiedziałam, że piosenka MT " You're My Heart, You're My Soul" bierze udział w cotygodniowym ringu SMS jeśli chcecie na nią głosować wystarczy wysłać SMS o treści HIT.B na numer 7242.
Ja głosować będę na pewno
.
Ja głosować będę na pewno
- Adrian77
- Kontakt:
Dzisiaj o 11:55 w Radio Elka Miedziowe leciało Magic Symphony - Blue System.
Adrian77
Adrian77
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
A w TV DISCO w programie "Niech żyje bal" prowadzący zapowiedział najbliższy koncert Thomasa w Lublinie.
A z teledysków to tylko był "Geronimo' s Cadillac".
A z teledysków to tylko był "Geronimo' s Cadillac".