Modern Talking w mediach
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking w mediach
Swoje nie zadowolenie lub zadowolenie możecie skomentować tu: http://www.facebook.com/rmffm albo tu: http://www.rmf.fm/blogi/marcin-jedrych
Ja już to zrobiłam.
Ja już to zrobiłam.
Ostatnio zmieniony ndz sie 26, 2012 19:49 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
- aragorn
- Członek TAFC Polska
wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ua,ua,,,więcej,więcej (bracie Loui).

That's the only thing i really know.......
-
nado
Chujn..a z patatajnią, tak właśnie widzę tę pseudo audycję. Niech się Jędrych w nos, żeby nie powiedzieć... pocałuje. 2 godziny zupełnie stracone. Wywiad do przeczytania na stronach RMF. Przeczytałem, a radio przełączam na top80.pl
- michal.czeslaw
Nadzieja,że coś się ruszy,bo program trwa do 21. 
- Blue Forever
- Kontakt:
Dołączam się do powyższego wpisu. Jedyne co cieszy to to, że w ogóle od zaranych czasów znów puszczają w RMF Modern Talking. Nic wiecej.nado pisze:Chujn..a z patatajnią, tak właśnie widzę tę pseudo audycję. Niech się Jędrych w nos, żeby nie powiedzieć... pocałuje. 2 godziny zupełnie stracone. Wywiad do przeczytania na stronach RMF. Przeczytałem, a radio przełączam na top80.pl
- aragorn
- Członek TAFC Polska
mydlenie uszów dziadostwo,,,szkoda słów idę spać wstaje za 4godz.jak bym wiedział że będzie taka kicha to już przewracałbym się na drugi bok.Pozdrawiam wszystkich fanclubowiczów . 
That's the only thing i really know.......
- michal.czeslaw
Ja też im nawciskałam,ale co to da? tylko mi się lżej zrobiło :?:Podsumowując-nic nowego się nie dowiedziałam.Tylko mi popsuli popołudnie.Mogłam robić ciekawsze rzeczy niż siedzenie przed komputerem.Ale cóż, co się nie robi dla idola?atlantyda ;o) pisze:Swoje nie zadowolenie lub zadowolenie możecie skomentować tu: http://www.facebook.com/rmffm albo tu: http://www.rmf.fm/blogi/marcin-jedrych
Ja już to zrobiłam.
Ostatnio zmieniony ndz sie 26, 2012 20:54 przez michal.czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się z Wami, spodziewałam się czegoś lepszego. Ale dobrze, że w ogóle zainteresowali się Thomasem, chociaż szkoda, wielka szkoda, że tak "na łapu capu" i byle jak... Miejmy nadzieję, że na takiej audycji się nie skończy.
Pozdrawiam M.
- Ann
- Członek TAFC Polska
Mam wrażenie,że z tym wywiadem zrobili tak po to żeby przyciągnąć ludzi na swoją stronę http://www.rmfno.pl
Szkoda,bo liczyłam na ciekawą audycję 
Jak puścili te "cie cie re cie"
to się już naprawdę wkurzyłam 
Jak puścili te "cie cie re cie"
MY DREAMS COME TRUE 
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ann pisze:Mam wrażenie,że z tym wywiadem zrobili tak po to żeby przyciągnąć ludzi na swoją stronę http://www.rmfno.plSzkoda,bo liczyłam na ciekawą audycję
Jak puścili te "cie cie re cie"to się już naprawdę wkurzyłam
To tak samo jak ja bo tak się akurat złożyło, że miałam przy sobie radio w odtwarzaczu MP3 to sobie włączyłam
A jak minęło w pół do szóstej to i tak musiałam tą MP3-kę ponieważ wyłączyć i tak musiałam iść z mamą do Kościoła.
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2012 10:11 przez polaczek892, łącznie zmieniany 1 raz.
- Evaalex
Calkowicie sie zwami zgadzam.polaczek892 pisze:Ann pisze:Mam wrażenie,że z tym wywiadem zrobili tak po to żeby przyciągnąć ludzi na swoją stronę http://www.rmfno.plSzkoda,bo liczyłam na ciekawą audycję
Jak puścili te "cie cie re cie"to się już naprawdę wkurzyłam
To tak samo jak ja bo tak się akurat złożyło, że miałam przy sobie radio w odtwarzaczu MP3 to sobie włączyłam.
A jak minęło w pół do szóstej to i tak musiałam tą MP3-kę ponieważ i tak musiałam iść z mamą do Kościoła.
- rut
I tak uważam,że to cud,Modern Talking w RMF FM. Ten prezenter nawet nie potrafił prawidłowo wymówić nazwy zespołu...jak to było, aha... MODEN TOKIN...
Pozdrawiam rut
-
fan nr 1
Fan nr 1
cze.też czekałem na ten wywiad .po odsłuchaniu tych garstek jako fan zostałem obrażony.to co zrobiło rmf fm to skandal.przestane słuchać tego kanału.Ale co pozytywne to to że Thomas Anders pokazał się z najlepszej strony.pokazał klase.wypowiedzi były przemyślane i dokładne.ale forma radia jak to pokazała to jest śmiech na sali.cze pozdrawiam fanów
-
pingwin234
swietny wywiad i rzeczowy
pozdrawiam
- Skyliner89MT
Miało być o 17:30 zaczęło się o 19:15... Wywiad był dostępny na stronie RMFon... Tragedia, jeżeli chodzi o formę w jakim przedstawili Modern Talking i zrobili w bambuko fanów... RMF FM woli puszczać chłam niż prawdziwą muzykę... To samo tyczy się stacji TV. Jedynie na VH1 często wracają do starej muzyki.
Fragment wywiadu: "Thomas Anders: Każda dekada jest wyjątkowa, ale faktycznie, od strony muzycznej wtedy było inaczej. Wtedy większy nacisk kładło się na melodię, a teraz? Co się stało z melodią? Wystarczy, że ktoś dobrze radzi sobie z komputerami, nie musi mieć nawet pojęcia o muzyce i już tworzy swoją własną muzykę w programach. Czasami wymyśli jakiś chwytliwy motyw, który powtarza w nieskończoność i uważa się za wielkiego kompozytora. Obawiam się, że ci rzeczywiście dobrzy kompozytorzy umrą w ciągu najbliższych lat, ale to właśnie czyni lata 80. specyficznymi. Spójrz na lata 90. i podaj mi piosenkę, którą pamiętasz z tamtych lat, potrafisz ją zanucić choćby się paliło i waliło. A z lat 80. mamy mnóstwo takich kawałków. To była dekada świetnych melodii."
Dobrze powiedział i 100% prawdę
.
Fragment wywiadu: "Thomas Anders: Każda dekada jest wyjątkowa, ale faktycznie, od strony muzycznej wtedy było inaczej. Wtedy większy nacisk kładło się na melodię, a teraz? Co się stało z melodią? Wystarczy, że ktoś dobrze radzi sobie z komputerami, nie musi mieć nawet pojęcia o muzyce i już tworzy swoją własną muzykę w programach. Czasami wymyśli jakiś chwytliwy motyw, który powtarza w nieskończoność i uważa się za wielkiego kompozytora. Obawiam się, że ci rzeczywiście dobrzy kompozytorzy umrą w ciągu najbliższych lat, ale to właśnie czyni lata 80. specyficznymi. Spójrz na lata 90. i podaj mi piosenkę, którą pamiętasz z tamtych lat, potrafisz ją zanucić choćby się paliło i waliło. A z lat 80. mamy mnóstwo takich kawałków. To była dekada świetnych melodii."
Dobrze powiedział i 100% prawdę
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Gasolina91
Jedyne co wczoraj udało mi się usłyszeć po godzinie 20:00 to fragmenty refrenów 4 piosenek z lat 80. i pozdrowienia od Thomasa i to wszystko
A na koniec dodano: "No ale nie samym Modern Talking człowiek żyje, więc teraz czas na inne piosenki"
Nie mam na to słów...
A na koniec dodano: "No ale nie samym Modern Talking człowiek żyje, więc teraz czas na inne piosenki"
Nie mam na to słów...
Point Of No Return