Co do samego singla, to oficjalnie można już ogłosić go 14 numerem 1 autorstwa Dietera - przez cały tydzień przewodził na listach dziennej sprzedaży
Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Panowie Simon i Phantomas, proszę Was, osobiste sprawy załatwiajcie w innym miejscu. Kolejne posty związane z wycieczkami osobistymi również zostaną skasowane. Samego Simona proszę z kolei o unikanie wszystkich tych złośliwości pod względem Medlocka.
Co do samego singla, to oficjalnie można już ogłosić go 14 numerem 1 autorstwa Dietera - przez cały tydzień przewodził na listach dziennej sprzedaży
Jak piszesz tak cię widzą.
-
DySkietkaDS
To nie jest chyba temat o którym powinnam pisać na tym forum. Czytałam kilka dni temu na niemieckiej stronie (www.lisab.de) Lisy Bund, że ma nagrać premierowy singiel pt. " All that I am " a we wrześniu ma odbyć trasę koncertową z Markiem Medlockiem. I chciałabym się dowiedzieć co o tym sądzicie. ( o wspólnej trasie koncertowej)
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- Dr Mabuse
Witajcie.
Na http://www.youtube.com/watch?v=37RZoTU1fkU wrzuciłem clip MM i DB "You Can Get It" w singlowej wersji "modern mix".
Miłego oglądania
Na http://www.youtube.com/watch?v=37RZoTU1fkU wrzuciłem clip MM i DB "You Can Get It" w singlowej wersji "modern mix".
Miłego oglądania

-
DySkietkaDS
- Simon_Belissimo
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Singiel ma się nazywać Learn To Love You i wyjść 31 sierpnia. All That I Am to była piosenka, którą Lisa śpiewałaby w wypadku zwycięstwa w DSDS. A trasa faktycznie jest planowana, łatwiej będzie organizatorom zapęłnić hale jeśli zgromadzą fanów dwóch wykonawców niż jednegoDySkietkaDS pisze:Czytałam kilka dni temu na niemieckiej stronie (www.lisab.de) Lisy Bund, że ma nagrać premierowy singiel pt. " All that I am " a we wrześniu ma odbyć trasę koncertową z Markiem Medlockiem
A najbliższe terminy koncertowe i telewizyjne Marka będą odwołane. Powód - kontuzja odniesiona podczas joggingu (staw skokowy), która na parę tygodni wyłączy go z normalnego funkcjonowania
-
DySkietkaDS
Dziękuję za dokładne przetłumaczenie. (tak to jest ja się zna niemiecki tyle co z telewizji
czyli prawie wcale...) A o Medlocku też czytałam (tym razem w telegazecie) nie ma co, zrobił sobie prezent na urodziny... Fajnie, że Lisa Bund też rozpocznie karierę (szkoda tylko że jej producentem nie będzie Dieter) No i mam nadzieję, żę Mark wkrótce wyzdrowieje.
I wrote a song about your eyes
Cried all night
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- Pioetrek
- Kontakt:
Nawiązując do singla chciałbym przypomnieć, że przy okazji przedostatniej płyty BS wydano na singlu utwór nieopublikowany na albumie (co prawda tylko inne słowa ale jednak), to samo było z przedostatnim albumem MT i utworem Down on my Knees. A że historia lubi się powtarzać to chyba należy przyjąć, że forma singla You Can Gei It zaskutkuje tym, że zapowiadana płyta świąteczna będzie ostatnim materiałem duetu Bohlen - Medlock.
Pozdrawiam
Piotrek
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- MT_Online
- Kontakt:
ciekawe spostrzeżeniePioetrek pisze:Nawiązując do singla chciałbym przypomnieć, że przy okazji przedostatniej płyty BS wydano na singlu utwór nieopublikowany na albumie (co prawda tylko inne słowa ale jednak), to samo było z przedostatnim albumem MT i utworem Down on my Knees. A że historia lubi się powtarzać to chyba należy przyjąć, że forma singla You Can Gei It zaskutkuje tym, że zapowiadana płyta świąteczna będzie ostatnim materiałem duetu Bohlen - Medlock.![]()
Pozdrawiam
Piotrek
Modern Talking 4EVA
www.modern-talking-online.prv.pl
www.modern-talking-online.prv.pl
- Tomolo
I mamy kolejny dowód na to, że singiel YOU CAN GET IT to strzał w 10 !
Wystarczyło wydanie w 3 krajach i mamy 5 miejsce na prestiżowej i chyba najstarszej liście najlepiej sprzedawanych singli w Europie EUROCHART HOT 100 !
Jakby singla wydali w kilku innych krajach, to kto wie, może Rihanna musiałaby zejść z tronu , podobnie jak to miało miejsce w Niemczech...
Lista prezentowana również przez amerykański BILLBOARD:
http://www.billboard.com/bbcom/charts/c ... 00+Singles
Wystarczyło wydanie w 3 krajach i mamy 5 miejsce na prestiżowej i chyba najstarszej liście najlepiej sprzedawanych singli w Europie EUROCHART HOT 100 !
Jakby singla wydali w kilku innych krajach, to kto wie, może Rihanna musiałaby zejść z tronu , podobnie jak to miało miejsce w Niemczech...
Lista prezentowana również przez amerykański BILLBOARD:
http://www.billboard.com/bbcom/charts/c ... 00+Singles
-
riccardo1989
-
riccardo1989