19.07.2014 Thomas Anders - Opera Leśna Sopot

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Re: 19.07.2014 Thomas Anders - Opera Leśna Sopot

Post autor: Monia82 »

Ja po wymianie kilku maili z organizatorem, w sprawie Sopotu, potwierdzających dni kiedy miałabym być na promocji, od 1,5 tygodnia-cisza. No cóż. Zawarłam dodatkowo informację iż, zależy mi na promocji, nie na "nagrodzie" i dojazd do Trójmiasta to nie problem.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

[quote="Monia82"]Ja po wymianie kilku maili z organizatorem, w sprawie Sopotu, potwierdzających dni kiedy miałabym być na promocji, od 1,5 tygodnia-cisza. No cóż. Zawarłam dodatkowo informację iż, zależy mi na promocji, nie na "nagrodzie" i dojazd do Trójmiasta to nie problem.[/quot

Może mają komplet ale mimo to powinni odpisać i podziękować za zgłoszenie się takie jest moje zdanie pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

33ccd pisze:
Naddel pisze:
33ccd pisze:
Jeśli osoby biorące udział w promocji nie czekają w umówionym miejscu, by potem iść na zdjęcie to wiadomo że ich nikt nie będzie szukał. Z tego co pamiętam to weszłaś pomimo tego na PRYWATNE zdjęcie w Poznaniu, czego już tu nie napisałaś.
Jeśli osoby biorące udział w promocji otrzymują SMSa, iż mają obserwować prawą stronę i czekać aż ktoś po nie przyjdzie, to moim zdaniem jest to komunikat jasny i zrozumiały. Nie wynika z niego, gdzie mają czekać i jakie jest "umówione miejsce". Spotkanie w Poznaniu w zasadzie przeszłoby koło nosa, gdyby nie trochę uporu. Może po prostu fajnie by było precyzyjniej formułować myśli, komunikując się z ludźmi, zamiast zwalać wszystko na gapowatość tychże.
Poza tym nie, nie był to odosobniony przypadek. Ludzie promujący koncert w Krakowie nie zostali zabrani na żadne zdjęcie - ani grupowe, ani indywidualne, mimo, że mieli to obiecane. W tym przypadku nie było też nawet żadnego SMSa z choćby i niejasną informacją na ten temat. Jedyne info, jakie dostali, to o Magdzie czekającej z biletami przed wejściem.

Proszę takie rzeczy kierować do tego co obiecuje spotkania,a nie tu się wyżalać. Ciekawe że przy organizatorze nikt się nie żali!
Proponuję przed prztystąpieniem do pracy dokładnie uzgodnic co w zamian.
Bo każdy przyjmuje, że organizator to poważna instytucja i jeśli obiecuje, to dotrzyma słowa. Co tu dodatkowo uzgadniać, kiedy w ogłoszeniu stoi jak byk, że w zamian za promo będzie spotkanie? Za pierwszym razem każdy w to wierzy :-) A po fakcie...z kim dyskutować i o czym? Jaki kontakt z organizatorem mają zwykli fani? A kiedy następny koncert za ileś miesięcy...realnie na to patrząc, szanse, iż organizator będzie o nas pamiętał przy następnej okazji są nikłe. W zasadzie większość z forumowiczów zapewne promuje koncerty, bo chce. Bo fajnie jest promować swojego idola. I nawet, jeśli po cichu liczy się na to zdjęcie, to wielkiego focha się też nie strzela, kiedy do owego spotkanie nie dochodzi. I zapewne dlatego w takich sytuacjach każdy umywa ręce i "winnych" nie ma. Tyle.

I dlatego tak fajnie jest pojechać do Koblencji :-D :-D :-D
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Ci co się umawiają na promocje mają kontakt @, wraz z telefonem, wystarczy zadzwonić. Czasem też się zdaża tak jak w Gdańsku ostatnio, że TA nie miał ochoty na spotkania. Jak wiadomo dzień potem był poważnie chory.

Przekazałem Wasze uwagi organizatorowi na ten temat, dając mu link do tej dyskusji.

Myślę że wystarczy w tym temacie, a osoby biorące udział w promocji same mogą o siebie zadbać!
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2014 22:40 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Rafał czyta nasze żale - szlaban na koncerty przez następne 5 lat, bo ciągle wydziwiamy i nic nam nie pasuje, dają palec, zjemy rękę...
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Nie ma co się martwić na zapas,bo wszystko się okaże w praniu...
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Husku pisze:Rafał czyta nasze żale - szlaban na koncerty przez następne 5 lat, bo ciągle wydziwiamy i nic nam nie pasuje, dają palec, zjemy rękę...
Dyskusję na temat niewywiązywania się z obietnic nazywasz "dają palec, zjemy rękę"? To wobec tego zupełnie nie rozumiem po co społeczeństwo rozlicza z obietnic rząd. Przecież "dają palec", a ten dziwny naród zaraz chce ręki???! :-D :-D :-D
Rozwiązanie tego tematu jest proste - nie obiecywać i nie dawać nadziei lub dotrzymywać słowa. I finito. Fajnie, że Rafał to czyta.

A teraz bądźmy przy nadziei (hehehehhe), że w Sopocie ci, którzy zasłużyli odbiorą swoją nagrodę :-)
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
torciktola
Członek TAFC Polska

Post autor: torciktola »

Co do promocji koncertu w Koszalinie to ja wraz z moja rodzinką robiliśmy promocje w Mielnie i Unieściu "nagrody"indywidualnej nie było tylko grupowe zdjecia na którym były też osoby spoza naszego Fanclubu.

A co do promocji koncertu w Częstochowie to także się zgłosiłam w zamian dostałam zapytanie czy moge zrobić promocje w Częstochowie odpowiedziałam że tak i że dodatkowo chciałabym zrobic promocje w okolicach Lublińca by więcej ludzi mogło być na koncercie i by więcej ludzi sie dowiedziało że jest koncert a nie tylko ludzie z Częstochowy ale na to już żadnej odpowiedzi nie dostałam ,nastała "cisza",a szkoda bo wiem że bardzo dużo ludzi chciało pójść na koncert ale nie mieli o nim pojęcia.Nie wiem dlaczego ale dziwi mnie fakt że osoby mieszkające ok 100 km od Częstochowy promocje mogły robić,a Lubliniec to jest ok 45 km .A póżniej są teksty że mało ludzi na koncercie było.
Jaka promocja taka frekwencja.
A teraz wiem że mnóstwo ludzi się na to wybiera : http://www.osr-strzelnica.pl/site/aktualnosci .
Większośc jest przekonana że to prawdziwy MT śpiewa a właściciel lokalu nie wyprowadza ludzi z błędu.
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

No cóż na to wygląda,że właściciel chce na tym zarobić i dlatego celowo nie wyprowadza ludzi z błędu.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Koncert Thomasa już za 5 dni,a my już jutro rano wyjeżdżamy do Sopotu :) Do zobaczenia na koncercie :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Bawcie się dobrze!!! :D Czekamy na obszerne relacje i mnóstwo zdjęć :) Trzymam kciuki, żeby Thomas np.zszedł do Was ze sceny, jak to zrobił parę razy na koncertach w Rosji :) Raz jeszcze - wspaniałej zabawy!!!!!!
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Mam 4 wolne miejsca w samochodzie na trasie Opera Leśna - Afterparty oraz 2 po Afterparty jeśli mieszka ktoś na trasie Sopot - Gdańsk. Chętni?

Edit: Wolne jeszcze jedno miejsce.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

Witam, plan widowni dla porządku : file:///D:/Muzyka/R%C3%B3%C5%BCne/plan_widownia_opera-lesna-big.jpg
That's the only thing i really know.......
nado

Post autor: nado »

Na koncert Thomasa Andersa w Sopocie na dzień 17.09. i godzinę 10:30, zostały 174 miejsca wolne w Operze Leśnej. :wink:
nado

Post autor: nado »

Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Przed chwilą w Teleexpressie spikerka zapowiedziała sobotni koncert Thomasa w Sopocie a na koniec dodała że Thomas Anders i Dieter Bohlen pogodzili się i pracują nad nowymi piosenkami na nową płytę...
MODERN TALKING FOREVER!!!
ODPOWIEDZ