29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie
- kulas87
Re: 29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie
oo dzięki wielkie
polarek się przyda 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Jak zwykle w miarę możliwości finansowych Fan Clubu przygotuje akcje FAN dla naszego sektora w którym się znajdziesz. Prosimy o czynny udział w tych akcjach. Przygotujemy balony, białe róże na piosenkę YMHYMS, kwiaty i kosz z polskimi smakołykami dla Thomasa. Jeśli posiadasz z poprzednich koncertów światełka na wolne piosenki to nie zapomnij ich zabrać. Używanie zimnych ogni w halach jest zabronione!!! Zapraszamy do śledzenia tych i innych informacji , oraz do czynnego udziału w dyskusjach na FORUM pod adresem http://www.moderntalking.pl/forum/
SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION
Podczas koncertu planowane są:
- Wszystko co świeci uruchamiamy na wolnej piosence GIVE ME PACE ON EARTH / może wcześniej być zagrana inna wolna piosenka, lecz my czekamy na tą właściwą / można korzystać z darmowych aplikacji na telefonie na Androidzieo nazwie LIGHTER FREE
- balony małe i wielkie idą do góry jak zobaczycie wielkie balony nad tyłem widowni. Prawdopodobnie to będzie :Jet Airliner + Atlantis Is Calling.
- Na piosence w wersji acapella You're My Heart, You're My Soul jak Thomas kończy ją ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę, a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
Sugerujemy jak najszybsze pojawienie się w tym sektorze zaraz po otwarciu bram. W trakcie koncertu wydawane są gadżety FAN z kwiatami, a i inne niespodzianki mają czasami miejsce. Osoby posiadające odzież Fan-Klubową proszone są o jej ubranie. Będąc w tym sektorze prosimy o kulturalne zachowanie Twoje i Twoich znajomych za których bierzesz odpowiedzialność. Prosimy nie rzucać w artystę balonami czy innymi gadżetami. Organizator przypomina że na koncercie obowiązuje zakaz fotografowania z lampą błyskową i filmowania sprzętem wysokiej klasy, który będzie odbierany a pamięci kasowane. Osoby nietrzeźwe i pod wpływem innych środków odurzających nie będą wpuszczane na koncert.
UWAGA!!!
Osoby posiadajęce tel. z ANDROIDEM mogą skorzystać z aplikacji bezpłatnej w "SKLEP PLAY" z Google o nazwie LIGHTRE FREE co świeci jak płomien z zapalniczki.
oto link:
https://play.google.com/store/search?q=lighter%20free
Na 90 % mamy załatwiony osobny sektor FAN-CLUB pod sceną.
SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION
Podczas koncertu planowane są:
- Wszystko co świeci uruchamiamy na wolnej piosence GIVE ME PACE ON EARTH / może wcześniej być zagrana inna wolna piosenka, lecz my czekamy na tą właściwą / można korzystać z darmowych aplikacji na telefonie na Androidzieo nazwie LIGHTER FREE
- balony małe i wielkie idą do góry jak zobaczycie wielkie balony nad tyłem widowni. Prawdopodobnie to będzie :Jet Airliner + Atlantis Is Calling.
- Na piosence w wersji acapella You're My Heart, You're My Soul jak Thomas kończy ją ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę, a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
Sugerujemy jak najszybsze pojawienie się w tym sektorze zaraz po otwarciu bram. W trakcie koncertu wydawane są gadżety FAN z kwiatami, a i inne niespodzianki mają czasami miejsce. Osoby posiadające odzież Fan-Klubową proszone są o jej ubranie. Będąc w tym sektorze prosimy o kulturalne zachowanie Twoje i Twoich znajomych za których bierzesz odpowiedzialność. Prosimy nie rzucać w artystę balonami czy innymi gadżetami. Organizator przypomina że na koncercie obowiązuje zakaz fotografowania z lampą błyskową i filmowania sprzętem wysokiej klasy, który będzie odbierany a pamięci kasowane. Osoby nietrzeźwe i pod wpływem innych środków odurzających nie będą wpuszczane na koncert.
UWAGA!!!
Osoby posiadajęce tel. z ANDROIDEM mogą skorzystać z aplikacji bezpłatnej w "SKLEP PLAY" z Google o nazwie LIGHTRE FREE co świeci jak płomien z zapalniczki.
oto link:
https://play.google.com/store/search?q=lighter%20free
Na 90 % mamy załatwiony osobny sektor FAN-CLUB pod sceną.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
AngelOfDarkness
Jest już jakiś czas po koncercie, na forum pusto, jakieś pojedyncze zaledwie wpisy na fb. Czuć było grubo a teraz gruby after. No szkoda, że mnie tam nie ma ech... Pozdrowienia dla wszystkich co szaleli pod Jasną Górą, dla tych co nie szaleli też pozdrowienia 
wir leben nur einmal
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Nowa wersja "in 100 years "
została zagrana.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- kulas87
Coś niesamowitego !!! To był mój pierwszy i po tym koncercie na pewno nie ostatni koncert Thomasa na ktorym bylem ! ! Kolejne marzenie spełnione 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No chyba nie trzeba pisać,że koncert fantastico
.
Rzeczywiście niespodzianką była "In 100 Years".
Podziękowania dla Organizatora Solaris Music za zorganizowanie koncertu oraz za sesję zdjęciową dla grupy biorącej udział w promocji koncertu. Dziękuję.

Podziękowania również dla Agnieszki,Emilii,Eweliny,Dagmary,Gosi,Daniela,Darka,Michała i Zbyszka
.

Rzeczywiście niespodzianką była "In 100 Years".
Podziękowania dla Organizatora Solaris Music za zorganizowanie koncertu oraz za sesję zdjęciową dla grupy biorącej udział w promocji koncertu. Dziękuję.

Podziękowania również dla Agnieszki,Emilii,Eweliny,Dagmary,Gosi,Daniela,Darka,Michała i Zbyszka

- ewelajna
Bylo fantastycznie jestescie boscy a jak sie ruszacie
i tam pod pokrywkami kryja sie herbatniki w sloikach xD
Bardzo sie ciesze ze moglam was spotkac i sie z wami powymieniac pogladami,,życiowymi''
wrzuce filmy jak bede miala chwile czasu
I nikt mi nie dal znac ze dojechal
Bardzo sie ciesze ze moglam was spotkac i sie z wami powymieniac pogladami,,życiowymi''
wrzuce filmy jak bede miala chwile czasu
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Jak zawsze było świetnie, nowa wersja "In 100 years" wypadła pięknie, oprócz tego nie zabrakło "This time", które naprawdę uwielbiam
Teraz czas na powroty do domu, ale jak zawsze jestem cały czas pod wrażeniem - Thomas w słuchawkach i chyba nie skończę do samego Gdańska 
Bo jeszcze nie dojechaliśmy
Bo jeszcze nie dojechaliśmy
- ludka5
- Członek TAFC Polska
Je aaaa Thomas jak zwykle Boski i super poruszający się na scenie te jego akcenty podrygi ---boski 
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Właśnie wróciłem do hacjenty i jestem zachwycony że poznałem tak wiele fajnych osób
Świetana towarzyska fanów Thomasa .
Serdeczne dzięki dla "Mrs Ewelajny"
za świetną organizacje spotkania oraz pozdrowienia dla Roberta, Zbycha, Magdy, Alicji, Joanny i dla gościa z którym gadałem przed wejściem , potem był na after party i zapomniałem spytać o jego imię pamiętam że miał kolczyk w uchu
Czekam z niecierpliwością na kolejne występy i after party
Serdeczne dzięki dla "Mrs Ewelajny"
Czekam z niecierpliwością na kolejne występy i after party
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- Malediwy
Koncert, jak można było się tego spodziewać, tradycyjnie już bardzo udany..
Szkoda, że przy tak dobrej promocji jaką miał on w Częstochowie nie udało się wypełnić sali nawet w połowie...
Ogromne podziękowania i wyrazy uznania dla Patryka, zarządu TAFC i wszystkich tych którzy przyczynili się do zorganizowania specjalnego dla nas sektora. W końcu wszyscy którzy kupili bilety za pośrednictwem TAFC mogli czuć się "dopieszczeni" i nikt w tym temacie nie odważy się tym razem cokolwiek narzekać:-)
Ale i minus dla co niektórych członków zarządu TAFC za tradycyjny już również brak fanclubowych koszulek
Przykład jednak powinien iść z góry... Patryka rozgrzeszam - Prezes ma swoje prawa i masę innych obowiązków, oraz najczęściej elegancką marynarkę...
Jeśli chodzi o sam koncert, mnie osobiście tylko jedna rzecz się nie podobała - brzmienie gitary akustycznej Larsa podczas Your'e My Heart w wersji a capella - brzmiała jak podrzędne wiekowe "wiosło" mające swoje najlepsze lata za sobą... Na szczęście Thomas nie zawiódł i tradycyjnie wzbudził wielki zachwyt swoim znakomitym wokalem.
No i oczywiście cały koncert zleciał szybko... zdecydowanie za szybko...
Szkoda, że przy tak dobrej promocji jaką miał on w Częstochowie nie udało się wypełnić sali nawet w połowie...
Ogromne podziękowania i wyrazy uznania dla Patryka, zarządu TAFC i wszystkich tych którzy przyczynili się do zorganizowania specjalnego dla nas sektora. W końcu wszyscy którzy kupili bilety za pośrednictwem TAFC mogli czuć się "dopieszczeni" i nikt w tym temacie nie odważy się tym razem cokolwiek narzekać:-)
Ale i minus dla co niektórych członków zarządu TAFC za tradycyjny już również brak fanclubowych koszulek
Jeśli chodzi o sam koncert, mnie osobiście tylko jedna rzecz się nie podobała - brzmienie gitary akustycznej Larsa podczas Your'e My Heart w wersji a capella - brzmiała jak podrzędne wiekowe "wiosło" mające swoje najlepsze lata za sobą... Na szczęście Thomas nie zawiódł i tradycyjnie wzbudził wielki zachwyt swoim znakomitym wokalem.
No i oczywiście cały koncert zleciał szybko... zdecydowanie za szybko...
Spokojem można kamień ugotować...
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Widzę, że miałam to samo wrażenie...Malediwy pisze: Jeśli chodzi o sam koncert, mnie osobiście tylko jedna rzecz się nie podobała - brzmienie gitary akustycznej Larsa podczas Your'e My Heart w wersji a capella - brzmiała jak podrzędne wiekowe "wiosło" mające swoje najlepsze lata za sobą...)
Dwa filmiki koncertowe, właśnie z unplugged:
-
Tommq
Hmm gitara brzmi bardzo ładnie ale wydaje mi się że Pan przy mikserze trochę przesadził z odkreceniem tonów wysokich. No cóż de gustibus non .... Ale koncercik w niezły. Ja widziałem 2 minusy tylko. 1 to mało fanow, 2 to nadal zla proporcja kawałków MT i TA. Brak takich kawałków jak On my own, soldier, czy hungry hearts jest dla mnie coraz bardziej widoczny i nie uratuje tego why do you cry czy stay with me
, no ale cóż popyt rodzi podaż a powtarzanie tego samego na dłuższą mete powoduje że mamy połowe hali. Za to wielkie dzieki za This time która jest moja ulubiona piosenka.
-
agua777
- Członek TAFC Polska
This Time- pięknie to zaśpiewał, aż mi łezka zakręciła się w oku a Wam??
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Na twitterze pojawiło się wczoraj zdjęcie z drogi na koncert w Częstochowie
:
https://twitter.com/ThomasAndersGoM/sta ... 3985559554

https://twitter.com/ThomasAndersGoM/sta ... 3985559554

- kulas87
A ja dopiero wróciłem do domuu
Bardzo dziękuję za ten koncert