Jak miło -"dyżurny troll" To chyba miało mnie obrazić
Nie jestem fanatykiem Bohlena, na jego obecną twórczość nie zwracam kompletnie uwagi. Moim grzechem jest to, że uważam "Strong"za nędzną płytę, w przeciwieństwie do "Two" czemu dałem wyraz w swoich postach.
Również krytycznie patrzę na całokształt solowej kariery pana Andersa, zmarnowanie potencjału jakim był niewątpliwie sukces MT na solowe dokonania.
Na olewanie, zwodzenie czy mydlenie oczu niewielu obecnych jak i potencjalnych fanów. Podawaniem terminów bez pokrycia, serwowaniem tandet w stylu teledysku do ostatniego singla czy rozmienianie resztek sławy MT koncertami w przysłowiowych Kozich Wólkach.
Skoro to ma mnie podciągnąć pod fanatyka lub trolla - proszę bardzo.
A skoro sprzedaż płyt dla wielbicieli talentu pana Andersa się nie liczy, to gdzie się podziały szumne plany koncertowe?
To będzie duży sukces jeśli którakolwiek wytwórnia zainwestuje pieniądze w następną płytę.
Na temat ściągania mp3 pisałem w innym temacie, zostałem zjechany za to, że skłonny jestem za to płacić. Także Atlantydo, tutaj strzeliła pani kulą w płot.
Także mógłbym zadać pytania na temat sprzedawania pirackich wydawnictw, tylko po co? Nie interesuje mnie to.