No to pięknie. Mam nadzieję że do 5 lutego wszystko się uspokoi. Patrząć na mapę poniżej nie wygląda to zbyt dobrze. Kulturfabriken jest dość blisko wody. Nie wiem jak wyskoko jest położone w stosunku do rzeki. Żeby tylko nie zalało.
A tak wyglądają bilety na Fanday i na koncert 6 lutego.
Wydaje mi się, że od wczoraj woda trochę opadła. Na webcamie do którego link podała Agata widać już barierki(płotek?) przy pomniku, który jest zatopiony na zdjęciu od Evy.
Czesc wam
Opowiem wam cos co thomas kiredys na spotkaniu opowiadal.
Mowil ze pod cvzas ostatniej powodzi w Koblenz przed chyba 10 laty wjechal do jakiejs zalanej ulicy i wyjerzdzajac tylem z tej ulicy spowodowakl wybadek. Wrabal do czegos. Niestety nie pamientam juz do czego.Jaguar musial pojsc do naprawy
Ważna wiadomość dla osób wybierających się na party: zamiast fotosesji w tym roku odbędzie się sesja autografów. W związku z tym wejście będzie od 12.00, a nie od 13, jak informowano.
Na Fanclub Party zawsze byla piekna zabawa. Ale raz przezylam wscieklego Thomasa. Powiedzial fanom zeych ludzi na wuzkach inwalidzkich najpierw do niego wposcili a oni nei. to tthomas wstal podszedl do inwalidow. oni zrobili sobie z nim zdjecia a Thomnas pozegnal sie i wyszedl. W tedy byla sesja na koncu spotkania
witam
otrzymalem wczoraj bilet na fanclub party,mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i cala sytuacja w miescie.
bede w koblencji 4.02 po poludniu,zostaje w hotelu hamm.
jesli ktos bedzie chetnie sie spotkam przed impreza
pozdrawiam Marcin
Quiet82 pisze:witam
otrzymalem wczoraj bilet na fanclub party,mam nadzieje ze pogoda sie poprawi i cala sytuacja w miescie.
bede w koblencji 4.02 po poludniu,zostaje w hotelu hamm.
jesli ktos bedzie chetnie sie spotkam przed impreza
pozdrawiam Marcin
Czesc
Hetnie bym sie z Toba spotkala Ja bende w piatek o 14.00 na miejscu. Tak o 18.30 bym miala czas na spotkanie
Eva
Witajcie! Czy ktoś ma informację jak można się w tani sposób dostać z Koblencji do Nürburgring... Pociągiem chyba nie da rady tam dojechać... A może ktoś by miał "własny" transport, do którego mógłbym się podłączyć?
W Koblencji się pojawię na 99%
Locomotion Tango - und Alles klar!
Bohlen i Anders zawsze na Topie