Thomas Anders w Kielcach

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
izabela

Re: Thomas Anders w Kielcach

Post autor: izabela »

Patryk miał dać znać w poniedziałek i napisać cały plan , więc czekam :D . Do zobaczyska w Kielcach :D
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Podczas lipcowego koncertu Modern Talking w Budapeszcie w 1998 r. w ramach "Back For Good Tour" największe wrażenie na Thomasie (oprócz kilkunastu tysięcy widzów) zrobił moment, gdy na scenę wleciało kilkanaście staników...
Ciekawe czy tylko dlatego, że było wtedy gorąco? :wink:
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

No my czymś takim nie będziemy rzucać ,ale założę się że i na to znalazły by się chętne... :wink:
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Co do planów dajcie mi jeszcze dzień, dwa. Wszystko się jeszcze ustala.

Parkingi są pod samą Kadzielnią i przy pobliskich ulicach. Trzeba uważać na znaki. Sporo Policji i Straży Miejsckiej tam jezdzi.

Dziś wysłałem ostatnie bilety. Jest pewna zarezerwowana ilość co wpłaty nie doszły na dziś. Zastanawiam się nad pozostawieniem ich w kasie amfiteatru do doebrania na jakieś hasło.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Husku pisze:W związku z tym mam pytanie. Czy kontrola w stylu 5 megapikseli max jest normalnoscią, czy pozwolą mi wniesc półprofesjonalną lustrzankę?
Paradise pisze:hehe,dobre pytanie,ja tez takowa wezmę,nie uważam jej za profesjonalną...

Za sprzęt profesionalny przyjęło się aparaty oznaczone SLR.

Tu jest definicja tego sprzętu:

http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_si ... lex_camera

Decyzja Wasza. Z tego co wiem nie jest przewidziany jakis depozyt na czas koncertu.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Fajnie,że pisze po angielsku,wiem wszystko ;)
Ja mam w tel 12.1 mpx i mam nadzieję,ze nie jest to na tyle profesjonalny sprzęt,żeby mi go przy wejściu skasowali.
Nie raz jak oglądałam The Dome czy Bravo Super Show widać było jak ludziska pstrykają zdjęcia.Tylko u nas wieczne zakazy-bez przesady.
Choćby ktoś miał taki profesjonalny aparat to co?Chyba to normalne,że w dzisiejszych czasach jeżeli tylko ktoś może to kupuje jak najlepszy sprzęt.Każdemu zależy na jak najbardziej idealnej jakości zdjęcia.Zwłaszcza jak ktoś będzie siedział w ostatnim rzędzie to zoooooooom ma ogromną wartość :).
No ale...przepisy przepisami,trzeba się dostosować.
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

Post autor: malgorzata »

WITAM!

Mam zapytanko-Czy jak się wejdzie do Amfiteatru powiedzmy o 17.00 ,czy 18.00 jak już będzie otwarty-czy trzeba w nim pozostać do rozpoczęcia Koncertu?-czy będzie można wyjść jeszcze na zewnątrz na pole?

POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA W KIELCACH!!!! ;)
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Jak się już wejdzie i zajmie miejsce w sektorze to lepiej pilnować już swojego miejsca,zwłaszcza jak będzie blisko sceny , chyba że chcesz stać na samym końcu sektora ,bo w tym przypadku kto pierwszy ten lepszy :)
Nie wiem jak jest z wyjściem po za teren ale sądzę że też takiej możliwości nie ma, jak już raz skasują wejściówkę to potem co! drugi raczej na to raczej nie wpuszczą.
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

Bardzo dziękuję za informacje!!!!! ;)
ak04

Post autor: ak04 »

Hej!!!
Nie wiecie może czy będzie jakiś moment przed lub po koncercie czy Thomas bedzie rozdawał autografy.

Pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie.
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

A co z różami i z zimnymi ogniami ? -,bo wiem,że maskotki "odpadają" ze względu na bezpieczeństwo Thomasa !!! ;)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Nie raz jak oglądałam The Dome czy Bravo Super Show widać było jak ludziska pstrykają zdjęcia.Tylko u nas wieczne zakazy-bez przesady.
Choćby ktoś miał taki profesjonalny aparat to co?Chyba to normalne,że w dzisiejszych czasach jeżeli tylko ktoś może to kupuje jak najlepszy sprzęt.Każdemu zależy na jak najbardziej idealnej jakości zdjęcia.Zwłaszcza jak ktoś będzie siedział w ostatnim rzędzie to zoooooooom ma ogromną wartość
no własnie. Ale np. na Coke Live Music Festival mieli jakies dziwne wymagania i wpuszczali tylko z aparatami do 5 megapixeli :(
malenstwo 066

Post autor: malenstwo 066 »

Ludziska, bierzecie aparaty czy lepiej nie? Pierwszy raz będę na takiej imprezie i nie wiem co robić? Proszę poradźcie co mam robić. Mam zwykłą cyfrówkę Panasonica.
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Ja również mam zwykłą cyfrówkę, którą oczywiście zamierzam zabrać ze sobą. Jest zakaz używania lampy błyskowej - OK, dostosuję się, a takim małym aparacikiem nikomu krzywdy nie zrobię, więc mam nadzieję, że nikt z czegoś takiego nie będzie robił problemów.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

zaraz,zaraz była mowa że robić wolno zdjęcia bez lampy to co za różnica jakim aparatem :?:
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
AdisonMT

Post autor: AdisonMT »

Witam wszystkich.Mam do sprzedania bilet na koncert w Kielcach na 11 września miałem jechać na ten koncert ale z powodów osobistych nie mogę.Jest to bilet sektor FAN dla VIP-ów.
Cena to 45 zł + przesyłka
AdisonMT

My angel is strong
ODPOWIEDZ