Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Oj Adi, ja od początku wiedziałem że Dieter to cham i nistety jak narazie nie widzę powodów żeby zmieniać to zdanie... :(
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Wiesz Krzycho. Ja to ostatnio w tygdniu przez godzinę wieczorkiem obejrzałem sobie na You Tube parę wywiadów z Dieterem i filmów o Dieterze na przekroju ostatnich 15 lat i doszedłem do wniosku, że im jest starszy i bogatszy to tym jego wredność do ludzi uwypukla się niestety coraz bardziej dlatego może wylansuje jeszcze paru wykonawców ale raczej z nikim trwałego duetu nie stworzy bo po prostu nawet człowiek z anielskim usposobieniem nie wytrzyma towarzystwa Dietera po roku albo krócej.
Co mnie uderzyło w ocenie sposobu bycia Dietera to fakt, że kiedyś jeszcze tak do roku 2000 jego wypowiedzi były bardziej stonowane, zachowywał się w miarę OK i nie stroił jakichs głupich min co mu się teraz często zdarza. Nazwałbym obecne zachowanie uderzeniem do głowy wody sodowej. :?
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Zawsze był złośliwy ;) Do historii przeszła odpowiedź na pytanie co różni go od Mathiasa Reima. Otóż Dieter stwierdził, że dzieli ich jakieś 78 milionów sprzedanych płyt - Dieter sprzedał 80, Reim 2. A powiedział to prawie 20 lat temu :D Teraz jest to bardziej widocznie dzięki formule DSDS oraz ogólnie łatwemu dostępowi do jego wypowiedzi :]
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Tak, całkowicie się z Tobą zgadam Adi, w dodatku zmienia kobiety jak rękawiczki co w jego wieku jest niepoważne. A już najbardziej mnie wkurza, że będąc wokalistą pali papierosy (porównajcie jego wokal z lat 80tych z obcenymi).
Awatar użytkownika
RobinHood

Post autor: RobinHood »

A właśnie wybrzmiał Brother Louie w Radiu Zet
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Ja łączę teorię z praktyką; nic nie działa i nie wiem dlaczego.
Michał

Post autor: Michał »

Brother Louie 1986 czy 1998????
alunia13

Post autor: alunia13 »

Zetka to raczej tą drugą puszcza xD
"You can win, If You want..."
Michał

Właśnie się dowiedziałem iż w Zet Dance grają Brother Louie 86 i You're My Heart You're My Soul 98 :D
jkris

Post autor: jkris »

Krzychoo pisze:Tak, całkowicie się z Tobą zgadam Adi, w dodatku zmienia kobiety jak rękawiczki co w jego wieku jest niepoważne. A już najbardziej mnie wkurza, że będąc wokalistą pali papierosy (porównajcie jego wokal z lat 80tych z obcenymi).
zmienia kobiety, bo ma kryzys typowy dla straszych panow- widocznie musi sobie cos udowodnic...
co zas sie tyczy palenia to chyba przesada jest nazywanie Bohlena wokalista ;-) choc fakt, ze jego wokal kiedys po silnej obrobce komputerowej dalo sie sluchac a teraz nawet komputer nie pomaga ;-)
Michał

Tak po 50 roku życia nie którym facetom odbija z kobietami (młodszymi). Po paleniu papierosów większość wykonawców psuje sobie głos. Nie tylko pan Bohlen. <bezradny>
jkris

Post autor: jkris »

Michał pisze:Po paleniu papierosów większość wykonawców psuje sobie głos. Nie tylko pan Bohlen. <bezradny>
masz racje. wystarczy posluchac jak skrzeczy i charczy obecnie Sandra...
Michał

Sandra to taka fajna laska kiedyś była :roll:

Dzisiaj ZP napisało iż Modern Talking pójdzie 2 razy tymczasem tak naprawde to go zastąpili innymi piosenkami. <młotek>
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Radio to ewidentnie schodzi na psy :cry: A jak słyszę Miedźwiedzia, to zastanawiam się czy przypadkowo mi się Trójka nie włączyła :twisted:
Obrazek
Michał

Wyobraź sobie męczarnie związane z piątkową listą przebojów prowadzoną przez tego pana. Dzisiaj Modern Talking w ZP znowu było w planach i znowu nie poszło :(.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heh są tacy co nie znają sie na dobrej muzie ale co oni do ho**ry robią w radiu??? <młotek> <młotek> <młotek>
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

A tak na marginesie mała ciekawostka. Znalazłem w necie link na jakich składankach można spotkać Modern Talking. Konkretnie płyta 8 i 9 :D http://www.polishmusic.ca/skok/cds/pols ... o_rad.html
Co prawda do lata daleko no ale :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
ODPOWIEDZ