Modern Talking w mediach
- Adi
Wiesz Krzycho. Ja to ostatnio w tygdniu przez godzinę wieczorkiem obejrzałem sobie na You Tube parę wywiadów z Dieterem i filmów o Dieterze na przekroju ostatnich 15 lat i doszedłem do wniosku, że im jest starszy i bogatszy to tym jego wredność do ludzi uwypukla się niestety coraz bardziej dlatego może wylansuje jeszcze paru wykonawców ale raczej z nikim trwałego duetu nie stworzy bo po prostu nawet człowiek z anielskim usposobieniem nie wytrzyma towarzystwa Dietera po roku albo krócej.
Co mnie uderzyło w ocenie sposobu bycia Dietera to fakt, że kiedyś jeszcze tak do roku 2000 jego wypowiedzi były bardziej stonowane, zachowywał się w miarę OK i nie stroił jakichs głupich min co mu się teraz często zdarza. Nazwałbym obecne zachowanie uderzeniem do głowy wody sodowej.
Co mnie uderzyło w ocenie sposobu bycia Dietera to fakt, że kiedyś jeszcze tak do roku 2000 jego wypowiedzi były bardziej stonowane, zachowywał się w miarę OK i nie stroił jakichs głupich min co mu się teraz często zdarza. Nazwałbym obecne zachowanie uderzeniem do głowy wody sodowej.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zawsze był złośliwy
Do historii przeszła odpowiedź na pytanie co różni go od Mathiasa Reima. Otóż Dieter stwierdził, że dzieli ich jakieś 78 milionów sprzedanych płyt - Dieter sprzedał 80, Reim 2. A powiedział to prawie 20 lat temu
Teraz jest to bardziej widocznie dzięki formule DSDS oraz ogólnie łatwemu dostępowi do jego wypowiedzi ![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jak piszesz tak cię widzą.
- RobinHood
-
jkris
zmienia kobiety, bo ma kryzys typowy dla straszych panow- widocznie musi sobie cos udowodnic...Krzychoo pisze:Tak, całkowicie się z Tobą zgadam Adi, w dodatku zmienia kobiety jak rękawiczki co w jego wieku jest niepoważne. A już najbardziej mnie wkurza, że będąc wokalistą pali papierosy (porównajcie jego wokal z lat 80tych z obcenymi).
co zas sie tyczy palenia to chyba przesada jest nazywanie Bohlena wokalista
- only love
- Kontakt:
heh są tacy co nie znają sie na dobrej muzie ale co oni do ho**ry robią w radiu???

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Adi
A tak na marginesie mała ciekawostka. Znalazłem w necie link na jakich składankach można spotkać Modern Talking. Konkretnie płyta 8 i 9
http://www.polishmusic.ca/skok/cds/pols ... o_rad.html
Co prawda do lata daleko no ale
Co prawda do lata daleko no ale