justysia854 pisze:
Prawdziwy fan nie jest bezkrytyczny wobec swojego ulubionego artysty... Pewne rzeczy trzeba niestety nazwac po imieniu... Też badzo lubie TA i jestem jego fanką, ale byłabym idiotką, gdybym głaskała go pogłówce za wieczne przekladanie premiery plyty i za to, ze zwyczajnie chałturzy ze swoimi ostatnimi występami...Chetnie poszlabym na biletowany koncert TA, gdzie uslyszalabym np when will I see you again albo Dance in Haven, a nie ciagle stare odgrzewane przeboje MT na imprezach w stylu "sylwester z jedynką", albo w programie "jaka to meldia".
Też się z tym zgodzę i poraz kolejny powtórze,choć już wcześniej pisałam co o tym myślę...,że jest mi bardzo przykro gdy widzę ,że taka gwiazda jaką był i jest THOMAS ANDERS-POŁÓWKA NAJLEGENDARNIEJSZEGO DUETU MODERN TALKING występuje po prostu w byle jakich miejscach,na byle jakich imprezach typu festyny .
Już wcześniej napisałam,że Thomas zasługuje na godniejsze jemu miejsce, aby dać koncert,a bilety powinny być płatne na jego koncert.
Sama chciałabym usłyszeć utwory takie jak "You Are My Life", "Hungry Hearts","This Time"czy "Will I see You Again" ,a ciągle śpiewa jedno i to samo .
A co z jego nowym albumem? Dalej bez zmian,nic nie słychać!
skorpionek1975 pisze:Ile można wałkować jeden temat ???? Wy przedstawiacie swoje racje my swoje , i tak można bez końca.
I skończmy już ten temat ,

Od tego został założony temat :"Thomas w Bełchatowie",aby móc wyrazić swoje komentarze i opinie dotyczące tego właśnie tematu,więc nie widzę powodu aby ktoś nie mógł się wypowidzieć co myśli na temat tego wszystkiego.
rut pisze:Wstyd mi jest że Thomas był przyjęty w szkole, i za inne rzeczy też . Ale cóż głową muru nie przebiję.
Niestety to właśnie jest naprawdę przykre i większości fanów zapewne to boli...
Didi&Thomas pisze:Właśnie obejrzałem i odsłuchałem wywiad z Thomasem przy okazji koncertu w Bełchatowie i powiem szczerze że jestem rozczarowany. Odniosłem wrażenie, że pytania były tak zadawane by nie dotyczyły najbardziej interesujących Fanów tematów. Pytanie o ilość pseudonimów jakie używał Thomas - może i Rosyjscy Fani ucieszyli się i z pytania i z odpowiedzi Thomasa ja jednak oczekiwałem konkretnych i chyba ważniejszych pytań.
Np. żałuje że nie padło pytanie o losy albumu "Good Karma" - kiedy ostatecznie się ukaże i czy w ogóle się ukaże. Zabrakło mi pytania o duet z Kasią Novą - kulisów nagrania tej piosenki, tego czyja to była inicjatywa, i czy Thomas był zadowolony ze spotkania z polską wokalistką. Jeśli była już okazja do zadania Thomasowi kilku pytań należało wykorzystać tę okazję do zadania takich pytań, które mają dla nas Fanów znaczenie a nie tylko do tego by w ogóle jakieś pytania zadać. Reakcja Thomasa na pytanie co robił w sierpniu 84-roku mówi sama za siebie. Thomas był totalnie zaskoczony - zastanawiam się czy gdyby nie podpowiedź ze strony zadającego pytanie w ogóle doszedłby do tego, co ten ma na myśli pytając o ten sierpień. W ogóle oglądając ten wywiad odniosłem wrażenie, że stanowił on formę testu pamięci dla Thomasa. Właściwie wszystkie pytania dotyczyły okresu z przed 25 lat, a nawet lat 70-tych...Szkoda że tak wyszło...
Dokładnie jestem tego samego zdania i te same mam odczucia.
Sama żałuję,że nie padły właśnie takie pytania co wypisałeś,takie pytania nas fanów interesowały by najbardziej.
moonwalker pisze:szkoda że taki krótki - ale pytanka konkretne - fajnie , fajnie - pozdrawiam{
Tak szkoda,że wywiad taki krótki,ale czy taki fajny i czy takie były konkretne pytania do Thomasa?
Otóż niestety nie... nie padły konkretne pytania jakie nas fanów najbardziej by ciekawiły.
No, ale lepszy taki wywiad,takie pytania niż nic

.
Mamy nadzieję,że następnym razem wywiad będzie bardziej udany,jak i pytania do Thomasa będą ciekawsze i konkretne.
Mimo wszystko trzeba docenić to,że w ogóle doszło do czegoś takiego jak wywiad z naszym idolem

.