nie najlepszy ale jeden z najlepszychphantomas pisze:Najlepszy film SF. Niech się schowają wszystkie Avatary. Smaku dodaje genialna muzyka Vangelisa.
"Blade Runner"
Filmy
- nora
Re: Filmy
kot nie przyjdzie na zawołanie-odbierze wiadomość i skontaktuje się z Tobą w wolnej chwili...
- Gasolina91
Ja w tym tygodniu byłam na I Love You Phillip Morris z Jimem Carreyem i Ewanem McGregorem, film średni, myślałam że będzie śmiechowo jak to zwykle bywa przy filmach gdzie gra Carrey... ale były i zabawne momenty. Taka gejowska komedia

Point Of No Return
- Jasmine
Po tym jak zobaczyłam reklamę w kinie uznałam że ten film jest dziwny, nie jestem do niego zachęcona. Nie przez to że tam są geje. Facet z dnia na dzień staje się gejem? Ja to tak zrozumiałam po reklamie.
Ja się chętnie wybiorę na Disco Robaczki
Ew. na Książę Persji (z koleżanką dla żartu mówimy Książę Pensji
) i 3 część Zmierzchu- Zaćmienie, chyba.
Ja się chętnie wybiorę na Disco Robaczki
- you're my heart
-
alunia13
Dzisiaj z nudów przeglądałam sobie recenzje lub zapowiedzi różnych filmów i natknełam sie na taki film : http://pl.wikipedia.org/wiki/Georgia_(film_2010) co mi sie w oczy rzuciło? Imie i nazwisko głównego bohatera 
"You can win, If You want..."
- Jasmine
- Gasolina91
- Joanna91
A moje ulubione filmy to... "Ace Ventura - Psi detektyw" i "Zakochana złośnica"
Uwielbiam komedie i filmy młodzieżowe i nie interesuje mnie, co inni o tym myślą. Dzięki Ace Venturze kilka lat temu poznałam genialnego aktora, którym jest Jim Carrey, a w "Zakochanej Złośnicy" usłyszałam świetne piosenki takie jak "I Want You To Want Me" i "Cruel To Be Kind" zespołu Letters To Cleo oraz "Even Angels Fall" Jessici Riddle. A scena, w której Heath Ledger śpiewał "I can't take my eyes off you" wymiata
Jeszcze muszę wspomnieć o boskim musicalu "Grease" z Johnem Travoltą i Olivią Newton-John, który przebija wszelkie dzisiejsze High School Musicale itp.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Jasmine
Ja dzięki Jumanji i Patch Adams polubiłam Robina Williamsa
Miałam obejrzeć Licencję na miłość ale wtedy nie mogłam.
A mojego ulubionego aktora, Johnnego Deppa poznałam przez Piratów
Później się okazało że grał w tylu znanych mi filmach, obejrzałam je w miarę możliwości i go polubiłam
A mojego ulubionego aktora, Johnnego Deppa poznałam przez Piratów
- Joanna91
Tylko, że oni nie są małżeństwem. Żyją tak sobie razem bez ślubu, ale faktem jest to, że unikają skandali, tworzą fajną, normalną rodzinę. Jak widać nie wszystkim Gwiazdom odbija sodówka i to się chwali 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."