Modern Talking w mediach
-
Marcin87
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking w mediach
Mi też się podoba taka zupełnie inna, zawsze coś nowego
\
- MTalkingusia28
Też jestem za.
Zarąbiście zmiksowane. Facet fajnie się wyrywał w środku wersji.
Ależ było beatowo. Super, super. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Dziś Modern Talking zostało wspomniane na sport.pl w dość niecodzienny sposób 
http://www.sport.pl/sport-poznan/1,1244 ... udnia.htmlKiedy piłkarze Lecha Poznań pojawili się w urządzonym w iście bizantyjskim stylu hotelu Ajser w Tałdykorganie, powitało ich grane na ostro Modern Talking oraz miejscowe przeboje biesiadne. Zmęczeni lechici zbledli. Akurat odbywało się huczne kazachskie wesele.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Adrian77
- Kontakt:
Teraz natknąłem się na Modern Talking (ale pewnie Reloaded czy jakoś tak) na Polo TV.
Weekend z Modern Talking
Przypomnimy hity popularnego w latach '80-tych duetu Dietera Bohlena i Petera Andersa. Sobota - od 13:00 do 16:00, niedziela - od 16:00 do 19:00 o każdej pełnej godzinie.
Weekend z Modern Talking
Przypomnimy hity popularnego w latach '80-tych duetu Dietera Bohlena i Petera Andersa. Sobota - od 13:00 do 16:00, niedziela - od 16:00 do 19:00 o każdej pełnej godzinie.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- użytkownik #1463
Nie chodzi o MT Reloaded, tylko o prawdziwe Modern Talking. Około godziny 13 pokazali clip do ''Tv makes the superstar''. Tydzień temu był weekend z Pet Shop Boys.Adrian77 pisze:Teraz natknąłem się na Modern Talking (ale pewnie Reloaded czy jakoś tak) na Polo TV.
Weekend z Modern Talking
- Adrian77
- Kontakt:
Na stronie Polo TV jest zdjęcie nieoryginalnego MT.ruiczyn pisze:Nie chodzi o MT Reloaded, tylko o prawdziwe Modern Talking. Około godziny 13 pokazali clip do ''Tv makes the superstar''. Tydzień temu był weekend z Pet Shop Boys.
Adrian77
Adrian77
-
SWEETY(slodziak)
Wczoraj okolo godziny 13 na antenie kanalu POLO TV byl weekend z gwiazda w ktorym byly przedstawione 3 teledyski z trworczosci MT You're my heart you're my soul cheri cheri lady i sos(atlantis is calling).
- Gasolina91
Dziś po południu tez oglądałam POLO TV
Może będzie kiedyś też weekend z Blue System albo CCCatch
Może będzie kiedyś też weekend z Blue System albo CCCatch
Point Of No Return
- Adrian77
- Kontakt:
Dzisiaj o 10:09 leciało Geronimo's Cadillac'98 w Polskim Radiu Jedynka.
Adrian77
Adrian77
-
SWEETY(slodziak)
Co do stacji Polo TV to jest weekend z Shaikn Stevens'em.
- Skyliner89MT
Na początku leci Cheri Cheri Lady (od 0:27) i na końcu.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Gasolina91
W nocy z soboty na niedzielę byłam za znajomymi w Clubie80 w Siemianowicach.
O 21:00 dj rozpoczął imprezę: "A teraz ulubieńcy Clubu80, Thomas Anders i Dieter Bohlen lub jak kto woli Modern Talking" i puścił "You're My Heart, You're My Soul". Od razu parkiet się zapełnił, ludzie szaleli i śpiewali. Nie zabrakło też innych hitów Modern Talking, Blue System, CCCatch, Fancy, Bad Boys Blue ...
Fajniee było
O 21:00 dj rozpoczął imprezę: "A teraz ulubieńcy Clubu80, Thomas Anders i Dieter Bohlen lub jak kto woli Modern Talking" i puścił "You're My Heart, You're My Soul". Od razu parkiet się zapełnił, ludzie szaleli i śpiewali. Nie zabrakło też innych hitów Modern Talking, Blue System, CCCatch, Fancy, Bad Boys Blue ...
Fajniee było
Point Of No Return
-
fanka_kasia
Dziś w PoloTV
Czy mieliście przyjemność oglądać dziś tj.8 sierpnia 2012 o godz. 17.44 w PoloTV program Video Mix z udziałem zespołu Modern Talking.
Przez przypadek włączyłam telewizor i proszę jaka niespodzianka - Modern Talking i jego największe przeboje przez 20min. Szkoda, że zdarza się to tak rzadko.
Cieszę się bardzo, że mogłam, to obejrzeć w TV, gdyby nie You Tube, nie byłoby szans, żeby oglądać ich teledyski.
Przez przypadek włączyłam telewizor i proszę jaka niespodzianka - Modern Talking i jego największe przeboje przez 20min. Szkoda, że zdarza się to tak rzadko.
Cieszę się bardzo, że mogłam, to obejrzeć w TV, gdyby nie You Tube, nie byłoby szans, żeby oglądać ich teledyski.
- maria MT
Re: Dziś w PoloTV
Tak, dzisiaj tj. 09.08.2012 musiała być powtórka, ponieważ też przez przypadek włączyłam POLO TV i Marek Sierocki zapowiada, że za chwilę duet MT i aż 6 piosenek! Byłam bardzo mile zaskoczona. Prawie pół godziny wspaniałych przebojów naszych milusińskich. Nie wiedziałam, że na POLO TV też lecą przeboje MT. Zawsze były tylko w DISCO TV.fanka_kasia pisze:Czy mieliście przyjemność oglądać dziś tj.8 sierpnia 2012 o godz. 17.44 w PoloTV program Video Mix z udziałem zespołu Modern Talking.
P.S. Mój Boże, jakich to czasów doczekaliśmy, że tak często można usłyszeć MT. W latach 80 nawet tak często ich nie było w TV jak teraz. Super, wspaniałe czasy. Zawsze o tym marzyłam.
Pozdrawiam Maria
-
nado
Thomas Anders - wywiad dla RMF fm, chyba w tym tygodniu... ktoś może coś wie więcej na ten temat ? Ponoć lecą spoty