O zdjęciach gorszych i lepszych

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Re: O zdjęciach gorszych i lepszych

Post autor: MTalkingusia28 »

Thomas: Ale nudy... :( A Dieter pewnie teraz jeździ na swoim pięknym wierzchowcu i ma wszystko gdzieś, nawet DsDs. :lol: Ha ha, po prostu. :P
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Obrazek

Umieściłam tez zrzut ze strony facebooka nie po to żeby się pośmiać ale wręcz przeciwnie, jest to strona polki znanej nam z NK która tworzy takie chore fotomontaże a inni fani powielają to uważając za niezwykle śmieszne , i nim się podniesie odzew osób takich jak Fantomas ze się czepiam iż tam jest Thomas to chce wyjaśnić ze moje odczucia są odwrotnie..
Bo jak można umieścić twarz dorosłego w ciele małego dziecka.
Jest to niesmaczne.Rozumie fotomontaże ale z dobrym smakiem!
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2012 16:13 przez skorpionek1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Musisz się bardzo nudzić i generalnie nie mieć żadnych problemów... Bo ja po pierwsze nawet nie mam czasu takich bzdurnych zdjęć oglądać. A po drugie zupełnie mnie to nie wzrusza... Odbieram to jako dowcip, być może niesmaczny, ale jednak dowcip... Nie takie rzeczy można dzisiaj znaleźć w internecie. Ale trzeba mieć dystans i tyle...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Każdy ma inny punkt widzenia, na tego typu rzeczy, nie ważne czy mam na to czas czy nie, może go i mam na tyle ale nie jest to kwestia do dyskusji.... I nie zamierzam o tym dyskutować z kimkolwiek, wyraziłam tu swoje zdanie na temat tego typu fotomontaży, i nie zależy mi też by wszyscy podzielali moje zdanie. Jeśli nie masz na tyle czasu to po co, to czytasz? Zawsze możesz dać moją osobę do ignorowanych by zaoszczędzić czas na czytanie tego typu nie potrzebnych według ciebie postów.

Dystans można i mieć ale umieszczanie twarzy starszego człowieka w ciele malutkiego dziecka to trochę chore.
Awatar użytkownika
Malediwy

skorpionek1975 pisze:. I nie zamierzam o tym dyskutować z kimkolwiek, wyraziłam tu swoje zdanie na temat tego typu fotomontaży, i nie zależy mi też by wszyscy podzielali moje zdanie.
Ileż sprzeczności w Tobie...
Po pierwsze nie zamierzasz dyskutować ale prowokujesz dyskusję... Ale jeśli To co robisz nie jest dyskutowaniem tylko wyrażaniem własnego zdania to proszę równie podobnie potraktuj mój post - nie chcę dyskutować a tylko wyrażam swoje zdanie... :-) I to nie zdanie na temat samego fotomontażu tylko tego, czy wato w ogóle poświęcać czas na takie sprawy piszać np. podobny post do twojego. Tyle tylko, że mam wrażenie, że nieco wcześniej widziałem w twoim poście zdanie które szczęśliwie zostało chyba usunięte a w którym informowałaś mniej więcej, że jak się dowiesz, że autor tych zdjęć jest członkiem TAFC to zrobisz wszystko, żeby został z niego usunięty... Czy coś takiego... A to już nie jest jedynie wyrażanie własnego zdania a jednak deklaracja poczynienia zdecydowanych kroków w ramach jak rozumiem protestu. Edycja Twojego postu zupełnie zmienia sens twojej wypowiedzi.... Gdyby wyglądał tak od początku być może ja nic nie napisałby pod nim...
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

To że usunęłam nie znaczy ze tego nie widać :wink: ! widoczne jest nadal na zdjęciu w komentarzu... Napisałam ze nie do puszcze, a nie ze będę usuwać. Co masz podobne zdjęcia w swoim profilu :D .
Nie będą nikomu robić psychologicznych testów,pewne rzeczy i tak wychodzą w trakcie bycia w FC, ale na takich będę uważać i tyle. Po prostu uważam że to nie jest normalne i wolno mi tak uważać to moja opinia może kogoś to podnieca robienie takich karykatur ludzkich mnie nie.
A po to jest ten dział o zdjęciach żeby o nich dyskutować ja dyskutuje o tych najgorszych moim zdaniem, i szanuje twoją opinie bo po to, też wstawiłam żeby podyskutować. Po to jest forum. Jeśli mówiłam o dyskusji to nie o zdjęciu a o moim prywatnym czasie, może i mam go dużo a może i przypadkiem na to trafiłam.Wiec po co mi wytykasz, że nie mam innych problemów i wolny czas, bez tego tez by się obeszło.
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2012 18:03 przez skorpionek1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Fantomas
Członek TAFC Polska

Post autor: Fantomas »

skorpionek1975 pisze:...i nim się podniesie odzew osób takich jak Fantomas ze się czepiam iż tam jest Thomas to chce wyjaśnić...
Oj Aneta,Aneta...chyba pomyliłaś nicki :lol: Chodziło Ci pewnie o użytkownika phanthomas.
A Fantomas to nikt inny jak...Piotrek który zawoził Cię z hotelu na IFCP :wink:
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

No i dzięki, mnie masz całe 3 posty, wiem wiem o tym ze przekręciłam nicki :D
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

skorpionek1975 pisze:Umieściłam tez zrzut ze strony facebooka nie po to żeby się pośmiać ale wręcz przeciwnie
No, śmiać to się tu nie ma z czego-chyba że z braku delikatności osoby,co takie głupoty wymyśla.Ta fotka jest obrażliwa i odrażająca.Z pewnością wiele osób podziela moje zdanie.Można się bawić,ale jakieś granice i umiar powinny być zachowane!
Awatar użytkownika
Malediwy

skorpionek1975 pisze:I nie zamierzam o tym dyskutować z kimkolwiek (...)
skorpionek1975 pisze:A po to jest ten dział o zdjęciach żeby o nich dyskutować ja dyskutuje o tych najgorszych moim zdaniem, i szanuje twoją opinie bo po to, też wstawiłam żeby podyskutować.
Czy ktoś się może orientuje czy pod nickiem skorpionek1975 pisze kilka osób czy jedna która ma tzw. rozdwojenie jaźni?...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Malediwy pisze:Czy ktoś się może orientuje czy pod nickiem skorpionek1975 pisze kilka osób czy jedna która ma tzw. rozdwojenie jaźni?...
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś zajarzył,że skorpionek odniosła się do tego:
Malediwy pisze:Musisz się bardzo nudzić i generalnie nie mieć żadnych problemów... Bo ja po pierwsze nawet nie mam czasu takich bzdurnych zdjęć oglądać.
a nie odnośnie fotomontaży .
A jeśli chodzi o ten przez nią pokazany to rzeczywiście "nie smaczny" ,nic w tym ani śmiesznego,ani tym bardziej pięknego.
Awatar użytkownika
Malediwy

atlantyda ;o) pisze:Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem ....
Jak by skorpionek1975 czytał ze zrozumieniem to po moim pierwszym poście nie byłoby już w tym temacie dyskusji...
A tak, choć miałem wcześniej stosunek obojętny do tych zdjęć tak teraz zaczynają mnie nawet śmieszyć. Czym częściej czytam jakie są niesmaczne (z czym sam się wcześniej zgodziłem) tym bardziej mnie śmieszą... A jeszcze bardziej mnie śmiech ogarnia na samą myśl, że skorpionek1975 mogłaby mnie za to z TAFC wywalić... :-) Przepraszam, nie dopuścić... czy jak to tam nie brzmiało... :-)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Malediwy pisze:Jak by skorpionek1975 czytał ze zrozumieniem to po moim pierwszym poście nie byłoby już w tym temacie dyskusji...
Więc nie dyskutuj już na ten temat bo robisz masło maślane ,a do tego z igły widły.
Malediwy pisze: Czym częściej czytam jakie są niesmaczne (z czym sam się wcześniej zgodziłem) tym bardziej mnie śmieszą...
Jesteś po prostu ironiczny.
Malediwy pisze:A jeszcze bardziej mnie śmiech ogarnia na samą myśl, że skorpionek1975 mogłaby mnie za to z TAFC wywalić... :-)
I co w tym niby śmiesznego ?
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Skorpionek czyta ze zrozumieniem, jakbyś tak bardzo cenił swój czas jak to określiłeś w swoim powyższym poście to byś zakończył na swojej opinii, co myślisz o tego typu fotomontażach, a nie wdawał się w niekończące utarczki słowne i tracił czas na czytanie moich postów,albo zastanawiał się czy mam lub czy też nie mam rozdwojenia jaźni nie szkoda ci na to czasu?? :roll:
A to czy mam czas i ile go poświęcam na internet....Nie powinno to obchodzić nikogo...
Kto ma na to ochotę to się wypowie na temat tego typu fotomontaży, i tyle, ty to zrobiłeś ale nadal ironizujesz i podkręcasz atmosferę po to by sprowokować innych..
Jeśli nie masz sobie niczego do zarzucenia i inni też, to nie mają czego się obawiać... Każdy odpowiada za siebie i za to co umieszcza na swoim profilu.Tu wejdę w trochę inną kategorie ale uważasz że jak pedofil umieści sobie zdjęcia dzieci na swoim profilu to nikomu nic do tego tak?
Ty wcześniej napisałeś że uważasz ze te zdjęcia są dowcipne ja uważam że obrażają to dziecko, jak i osobę której twarz jest tam umieszczona ,akurat w tym wypadku to Thomas. Stwarzając coś tak karykaturalnego, zdrowy umysł czegoś takiego nie tworzy. I do tego zmierzam ze powielanie takich fotek też nie jest całkiem ok.
A fanklubowi daj już spokój!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Co do fotomontaży to ogłosiliśmy konkurs na zdjęcie z Thomasem, ale jakoś nie za wielu to interesuje. A nagrodą jest autobiografia 100% Anders z autografem. Może tam się popiszecie no chyba że na to też szkoda czasu!

Proponuję luzik i więcej uśmiechu - wiosna! wiosna! wiosna ach to ty!!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

skorpionek1975 pisze:
Umieściłam tez zrzut ze strony facebooka nie po to żeby się pośmiać ale wręcz przeciwnie, jest to strona polki znanej nam z NK która tworzy takie chore fotomontaże a inni fani powielają to uważając za niezwykle śmieszne , i nim się podniesie odzew osób takich jak Fantomas ze się czepiam iż tam jest Thomas to chce wyjaśnić ze moje odczucia są odwrotnie..
Bo jak można umieścić twarz dorosłego w ciele małego dziecka.
Jest to niesmaczne.Rozumie fotomontaże ale z dobrym smakiem!
A co do tego zdjęcia... Hmmm... Zdjęcie jest tak głupie i tak niepoważne, że brak słów. Umieszczanie na swoim profilu takich zdjęć jest co najmniej nie na miejscu. Żaden poważny i dorosły człowiek tak nie robi, bo to wbrew zasadom etyki moralnej. Nie rozumiem ludzi, którzy tak robią i do tego powielają takie zdjęcia do swojego profila na jakimkolwiek portalu. Mnie takie zdjęcia absolutnie ne bawią, bo są żenujące. A według mnie robienie takich zdjęć byłoby poniżej mojej godności. Nie lubię fotomontaży a szczególnie takich. W dodatku Thomasa twarz ktoś wykorzystał do tego idiotycznego celu. Po co to komu...? Gdyby to był ktoś inny to by mnie to tak nie raziło...

Całkowicie podzielam zdanie skorpionka, bo ma rację w tym co pisze. Proszę koleżanki tak nie krytykować, bo tylko wyraziła swoje niezadowolenie tym zdjęciem. Kochamy Thomasa i pewnie dlatego tak to widzimy, prawda? :wink: A na co kto ma czas to każdego sprawa. Ja w to nie wnikam. :)

A 33ccd ma rację w tym co powyżej napisał. :)
Ja natomiast doszłam do wniosku, że chyba rzeczywiście nie ma po zwracać uwagi i komentować tego typu zdjęć, bo tylko trzeba się niepotrzebnie denerwować. To tyle. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ