dokładnie 173MTalkingusia28 pisze:172 cm? A ja myślałam, że ma więcej. W internecie różnie piszą. Na jakiejś stronce przeczytałam, że ma 174 a na innej, że 175 cm...atlantyda ;o) pisze:Thomas ma zaledwie 172 cm wzrostu a Ci panowie na prawdę są wysocy,ponad 180 cm na pewno każdy z nich ma.MTalkingusia28 pisze:Fajne foto tylko ci goście są wszyscy wyżsi od Thomasa....
A na 100% wiesz, że ma 172 cm? No bo ci goście pewnie i mają po 180 cm.
O zdjęciach gorszych i lepszych
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: O zdjęciach gorszych i lepszych
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No najlepiej było by zapytać o to samego Thomasa. W Bravo niemieckim pisamo ,że ma 174,potem że 172 być może Thomas sam dokładnie nie wie i podawał taki swój wzrost. Ja mam 168 cm i Thomas jest minimalnie ode mnie wyższy.MTalkingusia28 pisze:172 cm? A ja myślałam, że ma więcej. W internecie różnie piszą. Na jakiejś stronce przeczytałam, że ma 174 a na innej, że 175 cm...

Panowie ze zdjęcia są na prawdę wysocy , miałam okazje koło nich stanąć a nawet porozmawiać (kilkakrotnie).Solaris Music - przemiła ekipa.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Thomas oficjalnie ma 173 cm, co podane jest tu: http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... storia.htm w punkcie 10 pt. Porównanie.
173 cm (oficjalnie, w rzeczywistości prawdopodobnie mniej)
-
dawk.2202
Nie rozumiem. Ujęcie nie jest najlepsze. Wzrok Dietera jest na tej fotce taki, jakby chciał zamordować fotografa, a nie Thomasa. Tak uważam. Thomas też nie najlepiej wyszedł.ArCrack pisze:Thomas wychodził na niektórych jak lalka
Zapomniałem. Zdjęcie z okładki singla" You're my heart, you're my soul 1998" Jest do niczego. Uśmiechy Dietera i Thomasa, są takie, jakby ktoś na siłę postawił ich razem do zdjęcia i udają, że się nie pokłócili itp.
- MTalkingusia28
Aha.atlantyda ;o) pisze:No najlepiej było by zapytać o to samego Thomasa. W Bravo niemieckim pisamo ,że ma 174,potem że 172 być może Thomas sam dokładnie nie wie i podawał taki swój wzrost. Ja mam 168 cm i Thomas jest minimalnie ode mnie wyższy.MTalkingusia28 pisze:172 cm? A ja myślałam, że ma więcej. W internecie różnie piszą. Na jakiejś stronce przeczytałam, że ma 174 a na innej, że 175 cm...
Panowie ze zdjęcia są na prawdę wysocy , miałam okazje koło nich stanąć a nawet porozmawiać (kilkakrotnie).Solaris Music - przemiła ekipa.
Jednak różnie piszą w mediach, raz tak a raz inaczej... Ale jak już pisałam to nie obchodzi mnie ile Thomas ma wzrostu, bo jego muzyka jest dla mnie ważniejsza. Są ważniejsze rzeczy na świecie niż wzrost. Tak tylko dla siebie chciałam wiedzieć.
Ta fotka powyżej jest fajna. Thomas jest naprawdę fotogeniczny i super wychodzi na zdjęciach.
Husku napisał(a)
Thomas oficjalnie ma 173 cm, co podane jest tu: http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... storia.htm w punkcie 10 pt. Porównanie.
No właśnie, o tej stronce zapomniałam. Dzięki za przypomnienie.Cytuj:
173 cm (oficjalnie, w rzeczywistości prawdopodobnie mniej)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
MTalkingusia28 pisze:Ta fotka powyżej jest fajna. Thomas jest naprawdę fotogeniczny i super wychodzi na zdjęciach.Stanąć obok Thomasa i mieć z nim foto to dopiero musi być cudowne i niezapomniane przeżycie. Kto takie ma ten wie jakie to uczucie.
Fotka jak fotka
Tak to ja.MTalkingusia28 pisze:Skoro piszesz to co powyżej to pewnie jesteś Ty na powyższej fotce.
DziękiMTalkingusia28 pisze:Ty też masz fajny wygląd atlantydo. Fajnie się prezentujesz.
- Agata
Całkiem niedawno temu na Ukrainie:

- Gasolina91
Oj oj, zdecydowanie wolę Thomasa w wersji ogolonej 
Point Of No Return
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Ja wręcz przeciwnie.Gasolina91 pisze:Oj oj, zdecydowanie wolę Thomasa w wersji ogolonej
- michal.czeslaw
Ja również,chociaż tak na prawdę rzadko bywa wygolony na zero!Gasolina91 pisze:Oj oj, zdecydowanie wolę Thomasa w wersji ogolonej
- JoannaIzabella
Yhy, ja też ....... Nawet jak nie zupełnie, to taki leciusieńki zarost jest OK, ale taki, jak na tym zdjęciu......no nie bardzo jednak.....Gasolina91 pisze:Oj oj, zdecydowanie wolę Thomasa w wersji ogolonej
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
BoskiAgata pisze:Całkiem niedawno temu na Ukrainie:
- Gasolina91
Moim zdaniem taki mocniejszy zarost postarza Thomasa. Ogolony wygląda bardziej elegancko 
Point Of No Return
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Gasolina91 pisze:Moim zdaniem taki mocniejszy zarost postarza Thomasa. Ogolony wygląda bardziej elegancko
Hmm, taki zarost a szczególnie już mocno siwy bardzo postarza Thomasa. Gdybym nie wiedział, ile lat ma Thomas a miał ocenić jego wiek na podstawie tego zdjęcia pomyślałbym, że ma on ok 55-60 lat... W każdym bądź razie na tym zdjęciu Thomas wygląda, moim skromnym zdaniem, starzej niż Dieter Bohlen, który jest przecież 9 lat starszy od Thomasa.Agata pisze:Całkiem niedawno temu na Ukrainie:
You Can Win, If You Want.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mnie pierwsze skojarzenie przyszło,że do młodego Stevena Spillberga podobny
. Wygląda jak jakiś konkretny reżyser,albo pisarz
.
- Agata
Czyżby zmiana wizerunku na dłużej?
Thomas na ślubie Uwe: