Zapewne Twoja wiedza na temat lat 80-tych jest bardzo obszerna i moja wiedza na tym tle wygląda blado.Piszę o tym, co widzą moje oczy na tych właśnie zdjęciach.Nora często demonstrowała swoje uczucia,dlatego Claudia mi się z nią skojarzyła.Ale ta opinia dotyczy tylko i wyłącznie tych właśnie zdjęć.Żadnych innych porównań nie mam na myśliPkmodern pisze: Widzę, że za wiele nie wiesz o latach 80-tych i kwestii Nory w tamtym czasie.
O zdjęciach gorszych i lepszych
- michal.czeslaw
Re: O zdjęciach gorszych i lepszych
- MTalkingusia28
Nie wiem czy spór o to, że Claudia publicznie przytula się do Thomasa ma sens, ale jedno wiem na pewno. Ja się cieszę, że Thomas ma kogoś kto się do niego przytula i ja się z tego bardzo cieszę widząc ich oboje razem. A to czy jedno drugie przytula publicznie to co to kogo obchodzi. Ja myślę, że to ich osobista sprawa. Nie jedni tacy tak robią i nikt nie robi z tego powodu problemu. Jeśli stoją jedno obok drugiego to mają stać kilometr od siebie czy co? To mają stać obok siebie na baczność? Jak żołnierze? No weźcie dajcie spokój ludzie. Bardzo Was proszę, bo dziwnie się czyta to co w tej chwili piszecie. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Nie chodzi o to ze nam to przeszkadza że Claudia się do niego przytula, kocha go i dobrze ale nadmierne okazywanie miłości w takim miejscu jest trochę małostkowe.
Owszem prywatne zdjęcia w domu lub na plaży, przy foto sesji dla gazety wtedy na takie zdjęcia patrzy się na prawdę fajnie, kiedy się przytulają itd... ale gala to już takie dostojne miejsce gdzie nie wypada, bardziej to on powinien ją pocałować w końcu to on jest tam najważniejszy,i to on powinien pokazać światu że ją kocha. A tak osoba towarzysząca gwieździe całuje go na pokaz.
Mnie też to zdjęcie od razu skojarzyło się z Norą.Zobaczcie on jest mój itd...
Nie trzeba udowadniać na siłę światu o swoim szczęściu i wzajemnej miłości jeżeli wszystko jest ok i jest się pewnym swojego!
Nikit tu nie jest zazdrosny o Thomasa, bez przesady
No chyba że ma chore urojenia wobec Thomas ale większości z nas miłość platoniczna przeszła dawno temu....
Patrzymy racjonalnie na zdjęcia, a powodem takiego zachowania Claudii może być choćby strach przed młodszymi kobietami nieustannie kręcącymi się wokół Thomasa wiadomo facet to facet choćby jak wierny... oczy ma, z dala od domu bez kontroli czasem da się ponieść.
Powodem też może być choćby takie fotki, gdyby mogła to by tam nago siedziała,i to jej spojrzenie jak z playboya!
Claudia przecież takie rzeczy widzi.I na pewno nie jest jej to obojętne!

Owszem prywatne zdjęcia w domu lub na plaży, przy foto sesji dla gazety wtedy na takie zdjęcia patrzy się na prawdę fajnie, kiedy się przytulają itd... ale gala to już takie dostojne miejsce gdzie nie wypada, bardziej to on powinien ją pocałować w końcu to on jest tam najważniejszy,i to on powinien pokazać światu że ją kocha. A tak osoba towarzysząca gwieździe całuje go na pokaz.
Mnie też to zdjęcie od razu skojarzyło się z Norą.Zobaczcie on jest mój itd...
Nie trzeba udowadniać na siłę światu o swoim szczęściu i wzajemnej miłości jeżeli wszystko jest ok i jest się pewnym swojego!
Nikit tu nie jest zazdrosny o Thomasa, bez przesady
Patrzymy racjonalnie na zdjęcia, a powodem takiego zachowania Claudii może być choćby strach przed młodszymi kobietami nieustannie kręcącymi się wokół Thomasa wiadomo facet to facet choćby jak wierny... oczy ma, z dala od domu bez kontroli czasem da się ponieść.
Powodem też może być choćby takie fotki, gdyby mogła to by tam nago siedziała,i to jej spojrzenie jak z playboya!

- MTalkingusia28
Rozumiem skorpionku o co Ci chodzi.
Masz dużo racji w tym co piszesz, bo rzeczywiście odwrotnie to powinno wyglądać. Gala to jednak gala, a nie spotkanie rodzinne.
Lubię oglądać takie zdjęcia, gdzie Thomas i Claudia są razem. Ładnie razem wyglądają.
I nigdy mi nie przeszkadzały zdjęcia Thomasa z jego wybranką, czy to była Nora czy teraz Claudia. Cieszę się, że mój ulubiony wokalista nie jest samotny. Oby nigdy nie był. 
Nie zauważyłam, że na powyższym zdjęciu to Kamalia. Obie są do siebie podobne. Kompletnie o niej zapomniałam jak i o tym, że z Thomasem nagrywa piosenkę.
Ona wygląda jak króliczek z playboya.
Lubię oglądać takie zdjęcia, gdzie Thomas i Claudia są razem. Ładnie razem wyglądają.
Nie zauważyłam, że na powyższym zdjęciu to Kamalia. Obie są do siebie podobne. Kompletnie o niej zapomniałam jak i o tym, że z Thomasem nagrywa piosenkę.
Ostatnio zmieniony pt lut 10, 2012 0:47 przez MTalkingusia28, łącznie zmieniany 2 razy.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Z tym że na tym zdjęciu nie jest Claudia tylko Kamalia ,pozująca na trzecią żonę 
- JoannaIzabella
Taaaaak, bez wątpienia - być żoną kogoś takiego - to trzeba mieć nerwy ze staliskorpionek1975 pisze:Patrzymy racjonalnie na zdjęcia, a powodem takiego zachowania Claudii może być choćby strach przed młodszymi kobietami nieustannie kręcącymi się wokół Thomasa wiadomo facet to facet choćby jak wierny... oczy ma, z dala od domu bez kontroli czasem da się ponieść.
- Agata
Thomas, Kamalia i... mąż Kamalii

Kolejny czerwony dywan, tylko inna towarzyszka:

Kolejny czerwony dywan, tylko inna towarzyszka:

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Kiedy po raz pierwszy zobaczyłam całą sesję pomyślałam,że Thomas ma romans,ale z kim...? Serce mi na moment dosłownie zamarło bo nie wyobrażam sobie nikogo innego u jego boku niż Claudię.skorpionek1975 pisze:
...no i całe szczęście...ufff....niech pilnuje swojej żonkiAgata pisze:Thomas, Kamalia i... mąż Kamalii![]()
![]()
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
A tu kreacja Kamali od tyłu,
coś za małe to wycięcie

- Agata
Tu też, chyba się spodobała

- michal.czeslaw
A Thomas delikatnie położył rękę na sukni
i minę ma nieciekawą 
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Tak kontroluje sie żeby mu sie ręka nie ześlizgneła bo jeszcze go mężulo bedzie gonił po Rosji
A Claudia w domu oczy popodbija i do Katowic w ciemnych okularach przyleci 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
No kobieta niczego sobie - przyznaję bez bicia. Ciekaw jestem, czy Claudia oglądając swojego męża w towarzystwie takich ślicznotek nie odczuwa obaw, że Thomas może...hmm zbłądzić... Myślę, że raczej tak - mimo wielkiej miłości (bo o takiej jest mi wiadomo z mediów) to zawsze jakieś tam ryzyko... No ale o Thomasa może być Claudia spokojna - to przecież nie Dieter Bohlen...Agata pisze:Tu też, chyba się spodobała![]()
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Teraz juz wiem czemu jej maż na wszystkich zdjęciach tak ją sobą zasłania,
większość fotek dostępna jest na Facebooku na jej profilu.
Jestem pewna że Claudia nie jest zadowolona z tego ze kobieta stojąca obok jej męża ma odsłonięte pośladki,owszem Kamalia jest bardzo atrakcyjna ale jak dla mnie zbyt ordynarna. Taki typowy króliczek playboya, bez zahamowań byle zwrócić na siebie uwagę.
Tu czy Thomas to nie Dieter też nie całkiem jest trafne, Thomas to też mężczyzna, i nie strącając go całkowicie z piedestału doskonałości i ideału męża jakim większość chciałaby go widzieć, napisze tylko oby go nie dopadł kryzys wieku średniego,
Każdy wie co mam na myśli.
Jestem pewna że Claudia nie jest zadowolona z tego ze kobieta stojąca obok jej męża ma odsłonięte pośladki,owszem Kamalia jest bardzo atrakcyjna ale jak dla mnie zbyt ordynarna. Taki typowy króliczek playboya, bez zahamowań byle zwrócić na siebie uwagę.
Tu czy Thomas to nie Dieter też nie całkiem jest trafne, Thomas to też mężczyzna, i nie strącając go całkowicie z piedestału doskonałości i ideału męża jakim większość chciałaby go widzieć, napisze tylko oby go nie dopadł kryzys wieku średniego,
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Totalne przegięcie,to nie impreza Playboya !Agata pisze:Tu też, chyba się spodobała![]()
- bibigmbh
żeby jej tylko nerek nie zawiało 
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl