33ccd pisze:No!!! Najlepszy moment to jak Tomek rypie ich za swoją upierdliwość!!!
Z tym rzeczywiście przesadziły dziewczyny.Mimo wszystko materiał po zmontowaniu całkiem ciekawy.Szkoda tylko,że ucięli w momencie kiedy Ty wchodzisz na scenę z podarunkiem dla Thomasa.Rozumiem jednak,że w tym materiale chodzi głównie o pokazanie z czym pojechał tam Rosyjski FC.
michal.czeslaw pisze:
atlantyda ;o) pisze:Świetny materiał z 25-cio lecia International Fan Day zamieścił rosyjski Fan Club Thomasa.
Za to nasz fan-club jakby zapadł w sen zimowy,żadnej relacji nie było
Super, dzieki za link do video! Przypomnial mi sie ten niesamowity dzien i potem kilkudniowy pobyt w okolicach Koblenz.
Fajnie tez bylo zobaczyc na video poczatek imprezy w duzej hali, na ktory niestety spoznilem sie nieco.
To byl swietny czas i na koniec niezpomniany koncert z tyloma rarytasami! A po koncercie jeszcze bardzo dobre lokalne biale wino pite z zona w pobliskiej knajpce, obok budynku gdzie dzial sie Fanday. No i ten widok na miasto w nocy z murow twierdzy
Edmund, rozumiem to.Pamiętam jak przeżywał swój pierwszy wywiad Michał w Zabrzu.Przed rozmową z Thomasem bardzo się denerwował,taka trema . Chyba każdy z nas byłby spięty .
Dopiero teraz miałem okazję zobaczyć relację. Naprawdę kapitalny materiał, obejrzałem z przyjemnością, teraz mniej więcej wiem, jak wyglądają takie spotkania. Chciałbym się kiedyś wybrać, lecz z tego co widzę, w większości czasu w komunikacji dominuje język niemiecki, posługując się którym, umiem się tylko przywitać, co zapewne tworzyłoby jakąś barierę w przeżywaniu tego wydarzenia.
Ze swojej strony podkreśliłbym też wartość prezentu, który otrzymał Thomas od polskiego fanklubu. Niesamowicie ciężko jest obdarowywać osobę, która tak naprawdę ma wszystko, a wg mnie w tym przypadku Thomas autentycznie jest zadowolony z tego podarunku i stanowi on dla niego sporą wartość.