14.06.2014 - 25. Fan Day

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: 14.06.2014 - 25. Fan Day

Post autor: atlantyda ;o) »

33ccd pisze:No!!! Najlepszy moment to jak Tomek rypie ich za swoją upierdliwość!!!
Z tym rzeczywiście przesadziły dziewczyny.Mimo wszystko materiał po zmontowaniu całkiem ciekawy.Szkoda tylko,że ucięli w momencie kiedy Ty wchodzisz na scenę z podarunkiem dla Thomasa.Rozumiem jednak,że w tym materiale chodzi głównie o pokazanie z czym pojechał tam Rosyjski FC.
michal.czeslaw pisze:
atlantyda ;o) pisze:Świetny materiał z 25-cio lecia International Fan Day zamieścił rosyjski Fan Club Thomasa.

Za to nasz fan-club jakby zapadł w sen zimowy,żadnej relacji nie było :D
No właśnie,szkoda :(
Awatar użytkownika
Jor

Post autor: Jor »

Super, dzieki za link do video! Przypomnial mi sie ten niesamowity dzien i potem kilkudniowy pobyt w okolicach Koblenz.
Fajnie tez bylo zobaczyc na video poczatek imprezy w duzej hali, na ktory niestety spoznilem sie nieco.

To byl swietny czas i na koniec niezpomniany koncert z tyloma rarytasami! A po koncercie jeszcze bardzo dobre lokalne biale wino pite z zona w pobliskiej knajpce, obok budynku gdzie dzial sie Fanday. No i ten widok na miasto w nocy z murow twierdzy :)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

ArCrack pisze:Na Mikołajki: relacja wideo z imprezy:

Super niespodzianka!!!Relacja wspaniała!Długo czekaliśmy,ale warto było!Dziękuję :D
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Bardzo dziękuję za ten filmik, oglądałam z przyjemnością :) Cudownie było przenieść się w czasie do czerwca i przypomnieć sobie tą wspaniałą imprezę :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Materiał bardzo fajny.Edmund jakiś spięty,ale pytania konkretne :) .Dzięki .
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

atlantyda ;o) pisze:...Edmund jakiś spięty,ale pytania konkretne :) .Dzięki .
Wiesz Agnieszko nie codziennie mam możliwość przeprowadzać wywiad ze swoim idolem ;-)
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

To prawda widać,że byłeś nieco spięty Edmundzie,ale nie dziwię się bo pewnie sama bym nie była lepsza od Ciebie :oops:

Ale naprawdę wielkie brawa dla Ciebie konkretny wywiad i podobał mi się ten filmik cały super :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Edmund, rozumiem to.Pamiętam jak przeżywał swój pierwszy wywiad Michał w Zabrzu.Przed rozmową z Thomasem bardzo się denerwował,taka trema :) . Chyba każdy z nas byłby spięty :) .
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Znam Edmunda,i wcale nie był spięty.Pełen profesjonalizm! A język...jak rodowity Niemiec ;-)
Awatar użytkownika
Geronimo

Post autor: Geronimo »

Dopiero teraz miałem okazję zobaczyć relację. Naprawdę kapitalny materiał, obejrzałem z przyjemnością, teraz mniej więcej wiem, jak wyglądają takie spotkania. Chciałbym się kiedyś wybrać, lecz z tego co widzę, w większości czasu w komunikacji dominuje język niemiecki, posługując się którym, umiem się tylko przywitać, co zapewne tworzyłoby jakąś barierę w przeżywaniu tego wydarzenia.

Ze swojej strony podkreśliłbym też wartość prezentu, który otrzymał Thomas od polskiego fanklubu. Niesamowicie ciężko jest obdarowywać osobę, która tak naprawdę ma wszystko, a wg mnie w tym przypadku Thomas autentycznie jest zadowolony z tego podarunku i stanowi on dla niego sporą wartość.
ODPOWIEDZ