Czytając wątek o Zlocie, widzę, że sprawa się wyklarowała
Żeby Naddel mogła dostosować lokal do naszych potrzeb, wpisujmy się, kto będzie na koncercie w Koszalinie i weźmie udział w Afterparty:
Ale to w końcu PRZED koncertem czy po....? Bo tu zapisujemy się na AFTERparty. Czyli opcja imprezy BEFOREparty w Mielnie wieczorem w piątek definitywnie upadła.....? Szkoda trochę, bo wtedy łatwiej by było naszemu Zarządowi przyjść! Może nawet Organizator dałby się skusić...? Po koncercie to raczej nie bardzo....
Czy po prostu na tę chwilę tylko zapisujemy się, żeby było wiadomo, ile osób..?
JoannaIzabella pisze:1. DorkaWawa
2. siara1971
3. hanoczka36
4. Monia82
5. Maringo18 + 2 os.
6. Lancja
7. Aleksandra227
8 . aldona 213
9. Moi.Anne
10.KarinaMaria
11.JoannaIzabella
12.michalczeslaw+5 osób
Ale to w końcu PRZED koncertem czy po....? Bo tu zapisujemy się na AFTERparty. Czyli opcja imprezy BEFOREparty w Mielnie wieczorem w piątek definitywnie upadła.....? Szkoda trochę, bo wtedy łatwiej by było naszemu Zarządowi przyjść! Może nawet Organizator dałby się skusić...? Po koncercie to raczej nie bardzo....
Czy po prostu na tę chwilę tylko zapisujemy się, żeby było wiadomo, ile osób..?
Ja się piszę na Afterparty, co do Beforeparty-nie wiem, nie jestem w stanie powiedzieć, czy będę w stanie dojechać, w tej chwili nie mam pracy, a jak znajdę, to zobaczymy jak będę pracować.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Dobra, to ja proponuję przyjąć, że lista jest na AFTERparty. Zlot zostawiamy, tak jak była mowa w wątku zlotowym.
Proszę kopiować listę i dopisywać się dalej
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Jakby ktoś szukał to Hotel Sport i Hotel Gwardia są najbliżej Hali Widowiskowo-Sportowej w Koszalinie. Jednoczenie są na linii z Dworca PKP do hali. Także jeżeli ktoś szuka noclegu blisko to proponuje te obiekty.