Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
kicia

Re: Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Post autor: kicia »

witam wszystkich ! :D
jestem nową użytkowniczką tego forum :D
chciałam się podzielić swoimi wrażeniami po koncercie Thomasa Andersa, muszę przyznać, że nadal jestem zakręcona i z głową w chmurach :wink:
najfajniejsze było zdjęcie z NIM ... jak spojrzał na mnie tymi swoimi przecudnymi oczyskami i jeszcze się uśmiechnął, to aż mi się w głowie zakręciło :roll:
to było moje pierwsze spotkanie z NIM na żywo... i myślę, że nie ostatnie :D
chciałabym podziękować impresariatowi Solaris Music oraz członkom Fan Klubu, w szczególności domi88, za możliwość przeżycia tak fantastycznego wieczoru :!: :!: :!: spotkamy się pewnie jeszcze nie raz, tym bardziej, że zamierzam się zapisać do Fan Klubu Toma Andersa
dziękuję i pozdrawiam Was moi drodzy, będę zaglądała na forum jak najczęściej :D

I will love you forever, Thomas.
pawelf95

Post autor: pawelf95 »

Powiem wam że mnie uspokoiliście ; D
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Witajcie! Koncert jak zawsze wspaniały. świetna zabawa w świetnym towarzystwie. Dziekuję wszystkim. Thomas był w suuuuper formie. Zespół też. Publiczność żywiołowa. Nic dodać, nic ująć. Czekam na poczwórną powtórkę :)
Pozdrawiam M.
Awans

Post autor: Awans »

Są tu osoby które mają dojście do Thomasa Andersa po koncertach ? Jakieś akredytacje czy coś takiego ? Może udałoby mi się załatwić jego podpis na kartce lub na zdjęciu. Wyślę na konto pieniądze za wysyłkę i 30 zł za fatygę.

Osobiście mieszkam w Sopocie i wybiorę się do Ergo na koncert bo jak grał w Operze to wiadomo bilety drogie i szybko wyprzedane.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Awans pisze:Są tu osoby które mają dojście do Thomasa Andersa po koncertach
Po koncertach artysta jedzie do hotelu.Najprościej będzie wybrać się do Koblenz na fan-day.Będziesz miał podpisów ile zechcesz i nawet fotkę z artystą można zrobić!
fan nr 1

Post autor: fan nr 1 »

cześć.oglądałem koncert w internecie,urywki ,bawiliście się świetnie.Thomas Anders ma największych fanów na świecie. pewnie ta atmosfera niezapomniana.Lublin był aż chyba gorący .czemu ta Gołdap leży tak daleko wszędzie na koncert TA daleko.jestem dumny że jestem fanem takiego człowieka.może marzenie się kiedyś spełni i dostane od niego prawdziwy autograf i wymarzone z nim zdjęcie.czy jest jeszcze ktoś jego fanem po tej stronie POLSKI, okolice Gołdapi czy jestem sam.nawet na koncert do warszawy mam 6 godzin autobusem a o innych miastach nie wspomnę .pozdrawiam dobrej zabawy życzę w następnych koncertach.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

fan nr 1 pisze:cześć.oglądałem koncert w internecie,urywki ,bawiliście się świetnie.Thomas Anders ma największych fanów na świecie. pewnie ta atmosfera niezapomniana.Lublin był aż chyba gorący .czemu ta Gołdap leży tak daleko wszędzie na koncert TA daleko.jestem dumny że jestem fanem takiego człowieka.może marzenie się kiedyś spełni i dostane od niego prawdziwy autograf i wymarzone z nim zdjęcie.czy jest jeszcze ktoś jego fanem po tej stronie POLSKI, okolice Gołdapi czy jestem sam.nawet na koncert do warszawy mam 6 godzin autobusem a o innych miastach nie wspomnę .pozdrawiam dobrej zabawy życzę w następnych koncertach.

Najbliżej masz do Gdańska na 16 marca 2013.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

jest świetna zabawa u THOMASA i kropka jak by tak nie było to nikt by się nie starał organizować koncertów,tak bardzo nie śledzę innych koncertów innych gwiazd,,,ale chyba niewiele jest takich bohaterów i ulubieńców którym po każdym koncercie wręcza się białe róże,jestem pewien że Thomas polubił swoich fanów w Polsce,i oby tak dalej.....a odnośnie moich wczorajszych zapowiedzi w sprawie niespodzianki w Radiu to niestety chyba przekroczyłem czas antenowy i zabrakło pozdrowień dla fanów THOMASA ,,,może innym razem. :) :) 8)
That's the only thing i really know.......
pawelf95

Wie ktoś może czy Thomas wstawił zdjęcia ze swojego telefonu?
Awatar użytkownika
Netaja

Post autor: Netaja »

Koncert w Lublinie był naprawdę niesamowity... Byłam pierwszy raz na koncercie Thomasa i powiem Wam że nadal mam ten wieczór w głowie. :) Mam nadzieję, że koncert w Warszawie i Poznaniu będzie równie fantastyczny jak ten ... :)
Ludzie niesamowici :) Afterparty również :D Przewodniczka przesympatyczna :D
Świetna sprawa :) Pozdrawiam :p
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Relacja z koncertu Thomasa użytkownika YouTube o nicku ukenTV. Końcowa opinia bardzo krzywdząca. Jeden z relacjonujących powiedział że głos Thomasa był "wysterowany w playback-u tak wysoko że aż darło po uszach" :/. Ludzie chyba naprawdę nie wiedzą co to playback. Oto wspomniana mini relacja:
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Nie wierzę,nie wierzę,kompletna bzdura :!: :!: :!: Po co tacy ludzie chodzą na koncerty Thomasa :?: :?: :?: Nigdy,ale to nigdy Thomas na koncercie nie śpiewa z playbak-u.Przecież to słychać,że koncert jest na żywo :!: :!: :!: Jestem zła,bardzo zła,co za d...k?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

michal.czeslaw pisze:Nie wierzę,nie wierzę,kompletna bzdura :!: :!: :!: Po co tacy ludzie chodzą na koncerty Thomasa :?: :?: :?: Nigdy,ale to nigdy Thomas na koncercie nie śpiewa z playbak-u.Przecież to słychać,że koncert jest na żywo :!: :!: :!: Jestem zła,bardzo zła,co za d...k?
Popieram!!!!! .....! Czy on jest pewien, że BYŁ na tym koncercie??? Przecież jak najbardziej oczywiste było, że o żadnym playbacku nie ma mowy.... No sorry, ale gościu się ośmieszył. To wkurza, pewnie. No ale cóż, są ludzie i są...........................
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

No właśnie,po co oni w ogóle wybrali się na ten koncert??? :twisted: Chyba tylko po to,żeby potem udostępnić w necie tą "relację" :twisted:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Takie opinie są nieuniknione.
Znawcy wielcy.Koń by się uśmiał z tego reportażu.
Po 1 jeżeli pan Karol nie wie co się stało z "blondynem"-zachęcam do lektury jaką wydał Thomas Anders w zeszłym roku,jeżeli nie zna pan j.niemieckiego tłumaczenie można znaleźć na oficjalnej str.FC www.thomas-anders.com.pl
Po 2 to jest koncert Thomas Anders FROM Modern Talking ,a nie koncert duetu Modern Talking.
Po 3 mam wrażenie,że ukenTV chciał się raczej pochwalić telefonem,aniżeli nakręcić i pokazać coś fajnego.
pawelf95

Też widziałem ten "reportaż" zmarnowali tylko dwa bilety.... Jak to oglądałem miałem wrażenie że we dwóch uważają się za jakiś super znawców muzyki a ten cały uken jest jakimś niespełnionym "youtubowcem" popatrzcie czym on zaśmieca internet http://www.youtube.com/watch?v=cAL2LhT- ... ature=plcp Nie ma co się martwić jego opinią ja myślę jak przedmówca on chciał się po prostu pochwalić się telefonem :) A teraz pytanie co do koncertu posiada ktoś jakieś nagranie z medley'a ?
ODPOWIEDZ