11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)
- Malediwy
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
Zdradźcie proszę (chociaż na priv) jaka to niespodzianka bo na koncercie nie mogę być ale może bilet kupię jak niespodzianka tego warta:-) Bilet komuś najwyżej podaruję a niespodzianka zostanie:-)
Spokojem można kamień ugotować...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Z Częstochowy nie jest tak daleko,żebyś musiał komuś oddawać bilet a niespodziankę sobie zostawił
.
-
agnieszka1977
Cieszę się bo moje biletki też już są. Bardzo dziękuje za niespodzianeczkę.
-
gosia33
- Członek TAFC Polska
ja też już mam bilety hura:)!!! 
- Malediwy
Nie bardzo wiem co miałaś na myśli... Generalnie pomimo tego, że bardzo bym chciał to niestety nie będę obecny w tym dniu w ogóle w kraju...atlantyda ;o) pisze:Z Częstochowy nie jest tak daleko,żebyś musiał komuś oddawać bilet a niespodziankę sobie zostawił.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Miałam na myśli to,że z Częstochowy do Katowic nie jest daleko i dlaczego miało by Ciebie nie być na koncercie.Malediwy pisze:Nie bardzo wiem co miałaś na myśli... Generalnie pomimo tego, że bardzo bym chciał to niestety nie będę obecny w tym dniu w ogóle w kraju...atlantyda ;o) pisze:Z Częstochowy nie jest tak daleko,żebyś musiał komuś oddawać bilet a niespodziankę sobie zostawił.
(Pod nickiem masz napisane "lokalizacja: Częstochowa").
No ale już napisałeś dlaczego miało by Cie nie być.
A napisałam też tak dlatego bo napisałeś to:
Chyba nikt Ci nie zdradzi nawet na PW jaka to niespodziankaMalediwy pisze:Zdradźcie proszę (chociaż na priv) jaka to niespodzianka bo na koncercie nie mogę być ale może bilet kupię jak niespodzianka tego warta:-) Bilet komuś najwyżej podaruję a niespodzianka zostanie:-)
- Malediwy
No tak, kiedyś żaliłem się już na forum, że nie będę mógł być na tym koncercie ale rzeczywiście, teraz jak napisałem o tych biletach to mogło to dziwnie zabrzmieć. Generalnie dla mnie to w jakimś sensie to dramat. Zapowiada się wspaniały koncert w miejscu które dobrze znam (nawet dziś byłem zaledwie jakieś 500 metrów od SPODKA) i przede wszystkim już dawno temu pozytywnie zapisał się on w mojej pamięci. To właśnie w SPODKU miałem okazję po raz pierwszy zobaczyć Dietera live w 1992 roku i potem w 1998 być na koncercie Modern Talikng. Miejsce to ma szczególną atmosferę i tam odbywające się imprezy muszą na każdym zrobić wrażenie. No ale tak się złożyło, ze dosłownie na kilka dni przed tym jak pojawiła się informacją o tym koncercie, zdążyłem zakupić bilety lotnicze na Zanzibar. No i wielka radość z tego powodu szybko została stłumiona jak sobie uświadomiłem jaka impreza mnie teraz przez to ominie...atlantyda ;o) pisze:Miałam na myśli to,że z Częstochowy do Katowic nie jest daleko i dlaczego miało by Ciebie nie być na koncercie.
Dlaczego nie? Bardzo szybko dostałem kila wiadomości z informacją o tym jaka była to niespodzianka. Chyba nie jest bez znaczenia to, że wiadomości wysłały osoby które miałem okazję już osobiście poznać przy okazji ostatnich koncertów Thomasa w Polsce. Tym razem nie będę miał okazji się z nimi spotkać więc to bardzo miłe, że bardzo szybko zareagowali na moje pytanie i zechcieli się podzielić taką informacją.atlantyda ;o) pisze:Chyba nikt Ci nie zdradzi nawet na PW jaka to niespodzianka
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A tak przypominam sobie ,czytałam.Pozostaje tylko nadzieja,że koncert będzie zarejestrowany w całości i legalnie do zdobycia na dvdMalediwy pisze:dosłownie na kilka dni przed tym jak pojawiła się informacją o tym koncercie, zdążyłem zakupić bilety lotnicze na Zanzibar.
- Agata
- Fanka MT
Aż miło posłuchać takiej zapowiedziAgata pisze:Szczecińscy dziennikarze muzyczni zapowiadają lutowy koncert:
http://petryczkoikowalik.pl/
"zespół, który wpisał się na stałe w masową muzykę rozrywkową"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- bibigmbh
a ja właśnie bilet dostałem 
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- fanagnes97
No to miło słyszeć !bibigmbh pisze:a ja właśnie bilet dostałem
Pozdrawiam
You Can Win If You Want !!
- Evaalex
[quote="gosia33"]ja też już mam bilety hura:)!!
To sie spotkamy Gosiu . Mam nadziueje ze Monalisa,Ania /Aneta ,Kasia73 ,nebula4, agua777 i cala reszta grupy tez sie pojawi.
Fredka w Katowicach pogadamy sobie porzadnie. W Zabrzu podeszlas do naszej grupy ,ale ja niestety bylam taka niewyspana ze zemna bylo trodno w tym dniu pozadnie porozmawiac. Dziewczyny do grupy dolacza fanki,ktore znam z naszej klasy.
JaoannoIzabelo mam nadzieje ze w Katowicach nareszcze Ciebie poznam.
Dziewczyny nie umiem sie na spotkanie z wani i Thomasa na scenie juz doczekac
To sie spotkamy Gosiu . Mam nadziueje ze Monalisa,Ania /Aneta ,Kasia73 ,nebula4, agua777 i cala reszta grupy tez sie pojawi.
Fredka w Katowicach pogadamy sobie porzadnie. W Zabrzu podeszlas do naszej grupy ,ale ja niestety bylam taka niewyspana ze zemna bylo trodno w tym dniu pozadnie porozmawiac. Dziewczyny do grupy dolacza fanki,ktore znam z naszej klasy.
JaoannoIzabelo mam nadzieje ze w Katowicach nareszcze Ciebie poznam.
Dziewczyny nie umiem sie na spotkanie z wani i Thomasa na scenie juz doczekac
- Paradise
- Kontakt:
Witajcie a ja właśnie dziś zamówiłam bilety
bardzo się cieszę,że moja sytuacja na ten dzień się wreszcie wyjaśniła i mogłam na spokojnie zamówić bilciki
Pozdrawiam wszystkich
I doczytałam właśnie o niespodziance do biletów,czy nowa "porcja" będzie też ją miała?
I doczytałam właśnie o niespodziance do biletów,czy nowa "porcja" będzie też ją miała?
"You can win if You want..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
W Radio Fest parę minut po 18 była reklama zapowiadająca koncert Thomasa.Oczywiście zapraszał też sam Thomas 
- Gasolina91
No to teraz będzie u Nas na Śląsku o tym głośno 
Point Of No Return