30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Post autor: 33ccd »

Witajcie.

Przypominam że czekam na wpłaty do tego wtorku 17.11. czyli wpłatę należy zrobić w poniedziałek 16.11. Po tym terminie bilety do odebrania w kasie jeśli na to się zgodzi organizator.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witam wszystkich,nie wchodziłam przez parę dni na forum ale dzisiaj przeżyłam szok,co tu się wypisuje?zaczynają się jakieś zgrzyty,przecież idea jest jedna - kochamy Thomasa,chcemy słuchać jego muzyki,głosu,bawić się na koncertach,a tu widzę jakieś pretensje,przecież jeszcze nie tak dawno nikt z Was nie myślał,że będzie miał nadzieję na spotkanie z nim.Przecież są zapowiedzi na następne koncerty więc na pewno będą kolejne spotkania.Osobiście uważam,że potrzeba trochę dobrej woli i nie czekać na zaproszenie tylko zainteresować się troszeczkę co się dzieje czy zbiera się grupa do spotkania,a może się uda (mnie w Kielcach się udało)Nie czekajcie aż Thomas zapuka do waszych drzwi to Wy poszukajcie jego.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ŁukaszekMT

Post autor: ŁukaszekMT »

ja bym pojechał ale to nie jest już Modern Talking bo nie ma najważniejszej osoby czyli Dietera bohlena i to jest dla mnie dziwne ze Thomas jezdzi po jakis nieznanych wioskach i tam spiewa powinien sie cenic i pokazywac na dużych imprezach które mają rozgłos w mediach bo to jest wielka gwiazda .wiem że wiele z was będzie miala do mnie pretensje ale taka jest prawda to jest poniżanie sie troche taka wielka gwiazda spiewa na wiejskich zabawach i nikt o tym jeszcze nie wie.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

No własnie betiq_ ma racje co to za sprzeczki prosimy o spokój. pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na koncercie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w ZIELONEJ GÓRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Do Łukaszek MT.Co ty człowieku wypisujesz?Thomas był jest i będzie wielką gwiazdą.A gdzie gra koncerty to nie ma żadnego znaczenia.Czy fani mniejszych miejscowości są gorsi od tych z dużych miast?A na zabawach wiejskich jeszcze nie pogrywa.Poza tym Fani,Którzy naprawdę śledzą poczynania naszego idola zawsze są na bieżąco co do terminu jego występu w Polsce.Pozdrawiam fanów TA.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Dokładnie, moim zdaniem to żadne poniżenie występować w mniejszej miejscowości :) Wszyscy fani są równi bez względu na pochodzenie, tym bardziej powinniśmy być zadowoleni, że Thomas nie "gwiazdorzy" ;) W jednym z wywiadów powiedział dokładnie to, co michal.czeslaw - ludzie z małych miast nie są nic gorsi od tych z dużych :) Wydaje mi się, że powinniśmy się cieszyć z tego powodu, a nie narzekać ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Post autor: sara_cieszko »

No cóż zgrzyty, zgrzytami a zabawa zabawą ;)
Jejciu zostało tylko....16 dni;) Jak ten czas leci . No tak czasu mniej a pracy po uszy... Razem z Fanką_MT szykujemy coś ODLOTOWEGO .... Duża część naszego projektu zrobiona ale jeszcze sporo godzin pracy przed Nami ;) Ahh co się nie robi dla dobrej zabawy no i oczywiście dla THOMASA.... Oh Zielona Góro już niedługo pokażemy jak się BAWIĆ !!!
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Rzecz nie w tym gdzie odbywa się koncert, a jaka jest jego ranga. 41 lat temu na farmie w Stanach odbył się festiwal, na który przyjechało pół miliona ludzi, czołówka ówczesnych artystów i o którym mówi się do dzisiaj. Festyn Majowy na południu Polski takiej pozycji jednak nie miał.
Cieszyć trzeba się z tego, że Thomas zdołał już wyjść poza darmowe imprezy i gra w Polsce normalne, biletowane koncerty, które się sprzedają. Jest to większy prestiż tak dla niego, jak i dla tych którzy go zapraszają. A dla nas gwarancja, że publiczność będą stanowiły osoby naprawdę zainteresowane Thomasem, co przekłada się na świetną zabawę (vide Kielce).

20:30 - Dodaję do postu zapowiedź Thomasa ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Miło mi było usłyszeć Thomasa zapraszającego na swój koncert.Niestety tym razem nie mogę być na jego koncercie,czego bardzo żałuję.Mam nadzieję,że do Koblenz dojadę bez przeszkód.Pozdrawiam wszystkich fanów.Tych, co będą na koncercie proszę o relacje.Będzie jak zawsze świetna zabawa-czego Wam życzę. :)
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Zapowiedź bardzo fajna ;) Podejrzewam, ze releacje z koncertu sie pojawia i to z pewnoscia obszerne ;)
Na chwile obcecna moge tylko powiedziec, ze zblizamy sie do 30-tego no i emocje rosna :D
You can win if you want.!
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

Andrzejki... fajna data. Ale ja już mam na ten dzień plany. Znajomy z innego miasta poprzez internet zagra ciekawą audycję radiową w rytm największych tanecznych brzmień. Pojawią się różne hity, nie zapomni także o naszym patronie - zespole MT :wink:
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witam wszystkich,czy wiadomo coś o sprzęcie fotograficznym bo w Kielcach miał być kompletny zakaz fotografowania,a jak się później okazało ludzi z profesjonalnym sprzętem było sporo( ja nie wzięłam ) :( żal
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Witam.
Ja może mało udzielam się na forum, ale to wynika to przede wszystkim z tego, że wychowuję dwoje małych dzieci. Wiadomo - dzieci są najważniejsze. Już myślałam, że nie pojadę na koncert, ale mój małżonek pomógł mi w tym, żebym mogła pojechać do Zielonej Góry, bo wie jak mi na tym bardzo zależy. Chociaż takim zachowaniem chcę pokazać, że Thomas jest ważną osobą dla mnie. I jadę tam z myślą, żeby się wspaniale bawić. Na koncercie w Kielcach byłam przekonana, że nie mam co marzyć o możliwości spotkania z Thomasem - nie mówiąc już o wspólnym zdjęciu, bo do TAFC przystąpiłam dopiero w maju tego roku. A jednak wydarzył się cud, za który jeszcze raz dziękuję. Jadę więc do Zielonej Góry, żeby wybawić się przy świetnej muzyce wraz z innymi fanami TA. Życzę wszystkim miłej zabawy i nie mogę się już doczekać wyjazdu.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

betiq_ pisze:Witam wszystkich,czy wiadomo coś o sprzęcie fotograficznym bo w Kielcach miał być kompletny zakaz fotografowania,a jak się później okazało ludzi z profesjonalnym sprzętem było sporo( ja nie wzięłam ) :( żal

Organizator prosił by przypomnieć że jest ZAKAZ. Na biletach istnieje też taka informacja.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

W Kielcach też był zakaz...
Pamiętam Patryku, jak mówiłeś zaraz przed wejściem, że bardzo dokładne kontrole, a tu nic... :|
Ostatnio zmieniony wt lis 16, 2010 18:51 przez Husku, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Dokładnie. W Kielcach byłam zaskoczona, jak zobaczyłam kilka osób z profesjonanym sprzętem...
No cóż, ale najważniejsza jest dobra zabawa! ;)
You can win if you want.!
ODPOWIEDZ