Thomas Anders-FanClub Polska
- Atlantis
Re: 100% Anders - autobiografia Thomasa
Moderator forum nie czuje się na siłach odpowiedzieć na post, bo ani do fan clubu nie należy, ani nie ma ambicji zmienić ten stan rzeczy.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- skoti2003
- Członek TAFC Polska
Sluchajcie spodkanie w Berlinie bylo dla wszystkich kto mial na to ochote!Bylo otwarte dla ludzi i nie organizowal tego Fan Club mogliscie rowniez pojehac tam i zrobic sobie fotke z Thomasem i zdobyc upragniony autograf!
A nie miec teraz protesje do calego swiata itd!Po to sa wlasnie organizowane takie odczyty a powtazam Fac Club Polska tego nie organizuje wiec niesluszne protesje sa z wasze strony itd!
Ja sam bardzo chcialem tam pojechac ale niestety moje finanse mi na to nie pozwolily ale nie mam za to do nikogo protesji itd!
Proponuje tym wszystkim ktorzy chca miec zdjecie i autograf o wyjazd na Fan Party do Koblenz tam Thomas jest dla kazdego fana dostepny i nikomu nic nie odmowi,przezycie nie do opisania!POlecam wszystkim,a nie uzalanie sie na forum kto ma fotke i autograf a kto nie
Pozdrawiam wszystkich
A nie miec teraz protesje do calego swiata itd!Po to sa wlasnie organizowane takie odczyty a powtazam Fac Club Polska tego nie organizuje wiec niesluszne protesje sa z wasze strony itd!
Ja sam bardzo chcialem tam pojechac ale niestety moje finanse mi na to nie pozwolily ale nie mam za to do nikogo protesji itd!
Proponuje tym wszystkim ktorzy chca miec zdjecie i autograf o wyjazd na Fan Party do Koblenz tam Thomas jest dla kazdego fana dostepny i nikomu nic nie odmowi,przezycie nie do opisania!POlecam wszystkim,a nie uzalanie sie na forum kto ma fotke i autograf a kto nie
Pozdrawiam wszystkich
- art_system
Aż dziw,że nie dostałeś minusika od moderatora kolego Mr.King of Love. Kiedyś raz jedyny próbowałem się WKLIKAĆ do zacnego klubu fanów TA, jednak ani maila nie otrzymałem od szanownych SUPERFANÓW. Tak jak piszesz to dotyczy wybrańców. Może jakby jakiegoś maila do Thomasa wyskrobać z wiadomością jak to fani z polski traktują innych z pewnośćią cenniejszym, choćby dlateg, że to oni kupowali oryginały płyt MT a młodzi jadą na MP3. Zresztą o niebo większych bo będących z MT od początku ich istnienia. I nierozumiem procedury jaka trzeba przejśc aby zostać członkiem. Nie zabiegam już bo nie jestem gówniarzem, żeby się prosić -raz napisałem i totalnie mnie zlano. Dziękuję bardzo serdecznie pozdrawiam. Jak to jest ,że osoby młode słuchające muzykę od kilu lat od razu staja się członkami fan klubu TA?...
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Dr Mabuse
No to pojechałeś bracie po bandzie, nie ma co. Ja akurat mam odmienne zdanie na poruszane przez Ciebie kwestie. Podziwiam ludzi, którzy chcą zrobić coś bezinteresownie, dla idei. Tak też postrzegam działalność TAFC. Jedynie spotkania z Thomasem są dla nich jakąś formą zrekompensowania poświęcenia, jakiego wymaga prowadzenie fan-clubu. W stosowanych przez nich praktykach nie widzę zatem niczego niestosownego. Więcej - rozpierdzielają mnie ludzie, którzy nie wnosząc nic do przedsięwzięcia (jakiegokolwiek), znakomicie potrafią je krytykować. A odnośnie innych fan-clubów: być może zrzeszają mniej fanów i łatwiej jest o spotkania z artystą. Poza tym Thomas jest na tyle dystyngowaną gwiazdą, że musi pewien dystans zachować.Mr.King of Love pisze:...To jest po prostu skandal jak się traktuje ludzi. Ja jako szanujący się człowiek ŁACHY nie potrzebuje...
Ostatnio zmieniony ndz lis 06, 2011 19:04 przez Dr Mabuse, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mr.King of Love
Ale czy ja mówię że wspieranie i pomaganie fan clubowi jest nie istotne? Oczywiście jest istotne ale w żadnym razie to nie może miec wpływu na spotkania z artystą kto ile pomaga to jest jego sprawa. Przecież w żadnym fan clubie takiego czegoś nie ma, powtarzam jeszcze raz.. ARTYSTA JEST DLA FANÓW. W tym Fan clubie jest grupa trzymająca władze która steruje tym wszystkim, kto może a kto czego nie może. . przecież to widać gołym okiem. Czy w całej Polsce jest tylko 10 fanów Thomasa Andersa lub Modern Talking? Ja nie mówię żeby na spotkania był wpuszczany kto popadnie, ale przykładem jest art_system który udziela się na forum i jest obeznany w temacie to sądze ze taka osoba powinna być wpuszczona na spotkanie ..ale tutaj nawet nie chodzi o niego, jest wiele takich osób które udzielają się na forum a o spotkaniu mogą tylko pomarzyć bo MUSZĄ UDOWODNIC ŻE ZASŁUŻLI NA SPOTKANIE. To jest po prostu kpina i obraza dla fanów..
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Don't do that again
If you're breaking apart
- Fanka MT
Re: Thomas Anders-FanClub Polska
No myślę, że troszkę przesadziłeśMr.King of Love pisze:Ale czy ja mówię że wspieranie i pomaganie fan clubowi jest nie istotne? Oczywiście jest istotne ale w żadnym razie to nie może miec wpływu na spotkania z artystą kto ile pomaga to jest jego sprawa. Przecież w żadnym fan clubie takiego czegoś nie ma, powtarzam jeszcze raz.. ARTYSTA JEST DLA FANÓW. W tym Fan clubie jest grupa trzymająca władze która steruje tym wszystkim, kto może a kto czego nie może. . przecież to widać gołym okiem. Czy w całej Polsce jest tylko 10 fanów Thomasa Andersa lub Modern Talking? Ja nie mówię żeby na spotkania był wpuszczany kto popadnie, ale przykładem jest art_system który udziela się na forum i jest obeznany w temacie to sądze ze taka osoba powinna być wpuszczona na spotkanie ..ale tutaj nawet nie chodzi o niego, jest wiele takich osób które udzielają się na forum a o spotkaniu mogą tylko pomarzyć bo MUSZĄ UDOWODNIC ŻE ZASŁUŻLI NA SPOTKANIE. To jest po prostu kpina i obraza dla fanów..
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Możesz wymienić takie fan cluby z nazwy?Mr.King of Love pisze:Czemu w innych fan clubach innych artystów , jest tak że człowiek może wejść sobie na spotkanie nawet po zwykłym koncercie i wziąć autograf i zrobić sobie zdjęcie ?
- Fanka MT
No właśnieatlantyda ;o) pisze:Możesz wymienić takie fan cluby z nazwy?Mr.King of Love pisze:Czemu w innych fan clubach innych artystów , jest tak że człowiek może wejść sobie na spotkanie nawet po zwykłym koncercie i wziąć autograf i zrobić sobie zdjęcie ?
Dziękuję...
Dziękuję...
- phantomas
- Kontakt:
Jest jeden problem. Na spotkanie z Modern Talking obawiam się, że nawet najwierniejsi fani mieli by mizerną szansę.
Co innego z Thomasem solo, który musi się bardzo starać o każdego fana. I stąd te fotki, uściski i ładne uśmieszki.
Co innego z Thomasem solo, który musi się bardzo starać o każdego fana. I stąd te fotki, uściski i ładne uśmieszki.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Fanka MT
Myślę, że do końca nie masz rację. Oczywiście, zgadzam się, że być może to jest jakiś chwyt marketingowy, ale Thomas naprawdę sprawia wrażenie miłego i ciepłego człowieka. Zresztą, potwierdzi Ci to każdy, kto miał tę przyjemność z nim rozmawiać. Poza tym, jakby nie chciał, to nie musiałby wyrażać zgody na wszystkie zdjęcia, uśmieszki, czy uściski. Jego dobra wola mogłaby się zakończyć na uśmiechaniu się ze sceny do każdego kto popadnie, a jest inaczej.phantomas pisze:Jest jeden problem. Na spotkanie z Modern Talking obawiam się, że nawet najwierniejsi fani mieli by mizerną szansę.
Dziękuję...
Dziękuję...
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Oj kolego jesteś w błędzie,gesty te świadcza nie o tym że Thomas robi to z tego względu na to że musi starać się o każda fana,On po prostu jest życzliwa i ciepła osoba i jest dostępny dla każdego fana.Zauważ że FanClub Party odbywało się nawet w latach 1998-2003 kiedy to istniało Modern Talking i Thomas również w tym okresie był dostępny dla fanów,w przeciwieństwie do Dietera który to totalnie olewał swoich fanów i ani razu nie pojawił się na FCP.phantomas pisze:Jest jeden problem. Na spotkanie z Modern Talking obawiam się, że nawet najwierniejsi fani mieli by mizerną szansę.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witaj.art_system pisze:Aż dziw,że nie dostałeś minusika od moderatora kolego Mr.King of Love. Kiedyś raz jedyny próbowałem się WKLIKAĆ do zacnego klubu fanów TA, jednak ani maila nie otrzymałem od szanownych SUPERFANÓW. Tak jak piszesz to dotyczy wybrańców. Może jakby jakiegoś maila do Thomasa wyskrobać z wiadomością jak to fani z polski traktują innych z pewnośćią cenniejszym, choćby dlateg, że to oni kupowali oryginały płyt MT a młodzi jadą na MP3. Zresztą o niebo większych bo będących z MT od początku ich istnienia. I nierozumiem procedury jaka trzeba przejśc aby zostać członkiem. Nie zabiegam już bo nie jestem gówniarzem, żeby się prosić -raz napisałem i totalnie mnie zlano. Dziękuję bardzo serdecznie pozdrawiam. Jak to jest ,że osoby młode słuchające muzykę od kilu lat od razu staja się członkami fan klubu TA?...
Zapewniam Cię że odpisuję na KAŻDY list wysłany do mnie. Jeśli wysłałeś zapytanie mailem a nie dostałeś odpowiedzi to trzeba się przypomnieć, zapytać czy doszła wiadomość choćby przez PW. Istnieje coś takiego jak SPAM i może tam trafiła ta wiadomość. Wiem że czasami też jest identycznie z mailami odemnie. Jeśli wysłałeś zgłoszenie pocztą, mogło się zdążyć że list zaginął. Ze względu na to że pod adresem wskazanym jako Fan Clubowy bywam 1-2 razy w miesiącu, może nastąpić opóźnienie w odpowiedzi, ale ZAWSZE odpowiadam. Może być problem z odbieraniem listów POLECONYCH, ale uprzedzam wszystkich w info by takich nie wysyłali, właśnie dlatego że nie bywam tam często.
Czekam na info od ciebie kiedy na jakie nazwisko i w jakiej formie wysłałeś zgłoszenie/ poczta: data, @ - data i adres @ / a wszystko sprawdzę i odpowiem.
Co do posta Pana MR. KING OF LOVE wypowiem się za kilka dni.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Mr.King of Love
Przykłady fan clubów gwiazd z jeszcze wyższej półki i niż Thomas w których jest normalny dostęp do artysty , fanklub Stinga ” http://www.sting-nls.com/intro.php oraz fan club Phila Collinsa http://www.philcollins.com/fanclub. Tam jest wszystko tak jak powinno być.
Druga sprawa .
Druga sprawa .
Ludzie kochanii przecież na każdym spotkaniu są te same twarze, wiec nie piszcie głupot że są jakieś nowe twarze bo to jest po prostu bezczelne, to jest śmiech na Sali. 10 osób i na każdym prawie te same osoby. Tak jak pisałem wcześniej , to że trzeba POKAZAC CZY SIĘ ZASŁUGUJE na takie spotkanie jest robieniem z ludzi osób niższej kategorii. Każdy ma prawo się spotkać ze swoim idolem a nie tylko Ci którzy są tego warci.. Fan Club jest elitą która myśli tylko o sobie.Fanka MT pisze: No myślę, że troszkę przesadziłeśZarząd Thomas Anders Fan-Club Polska działa troszkę na innej zasadzie. Praktycznie przy każdej okazji, gdy mogą kogoś wpuścić na spotkanie z idolem to wybierają osoby, które jeszcze takiej okazji nie miały i co jest kwestią jasną należą do fanklubu. W końcu to taki przywilej, którego nie ma co krytykować. Poza tym, nie zapominajmy o tym, że są ludzie, którzy zapisują się do naszej zbiorowości tylko po to, aby mieć fotkę z Thomasem, co jest całkowicie nie fair w stosunku do tych, którzy szczerze interesują się muzyką Modern Talking i postacią Andersa. Dlatego też jest dokonywana pewnego rodzaju selekcja, która pozwala Zarządowi zdecydować, kto powinien wejść, a kto nie.
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
Don't do that again
If you're breaking apart
- Malediwy
Masz rację! Thomas ma tego świadomość dlatego min. zapraszał na spotkania na których odczytywał fragmenty swojej autobiografii. Czy byłeś na jednym z nich? Próbowałeś dostać autograf, zrobić sobie zdjęcie? Nie? No widzisz! A Patryk zabrał całą rodzinę łącznie z malusieńkim dzieckiem... We mnie to też wzbudza zazdrość ale mam świadomość, że ja też mógłbym tak zrobić a nie zrobiłem. Do kogo mam mieć więc pretensje?Mr.King of Love pisze:Przecież w żadnym fan clubie takiego czegoś nie ma, powtarzam jeszcze raz.. ARTYSTA JEST DLA FANÓW.
Wiem, wiem...Tty byś chciał pojechać na wielki koncert i wtedy być tym jednym którego Thomas wyróżnił. Niestety kiedy jest te kilka tysięcy to wyróżniani są Ci którzy są zawsze i wszędzie.
A może po prostu nie rozumiesz pewnych mechanizmów i struktur jakie naokoło zresztą wszędzie obowiązują. ZARZĄD to ZARZĄD! I siłą rzeczy jest to grupa uprzywilejowana. I to ci którzy są zawsze i wszędzie to właśnie ZARZĄD! Byłeś w Koblenz? Byłeś na odczycie autobiografii? Byłeś na wszystkich koncertach w Polsce? NIE! A oni byli...Mr.King of Love pisze:W tym Fan clubie jest grupa trzymająca władze która steruje tym wszystkim, kto może a kto czego nie może.
Ja też im zazdroszczę bo zazdrość to rzecz ludzka. Ale bardziej jeszcze podziwiam. Bo cóż to pojechać do Berlina czy Dortmundu na takie spotkanie. Mogłem sobie pojechać. A jakże! A dlaczego nie pojechałem? No właśnie, sam nie wiem... Najwyraźniej mi tak nie zależało tam być jak zależało Patrykowi, jego rodzinie i pozostałym członkom zarządu FCTA. Czego więc im zazdroszczę? Nie tego, że byli ale przede wszystkim tego, że im się po prostu chciało...
Spokojem można kamień ugotować...
- JoannaIzabella
No cóż, niektórym polecam uwadze materiał chociażby z Kielc:
http://www.youtube.com/watch?v=YHnzDFYwusM&feature=fvst
Wydaje mi się, że raczej sporo osób miało możliwość spotkania się z Thomasem i zrobienia zdjęć
A to, że na każdym spotkaniu są Osoby z Zarządu to chyba normalne, prawda? Zarząd FanClubu jest jego przedstawicielem.
Malediwy: pięknie to ująłeś. Właśnie: podziw i szacunek dla Tych, którzy ZAWSZE znajdą czas i chęć do tego, by pojechać, dotrzeć, być.
http://www.youtube.com/watch?v=YHnzDFYwusM&feature=fvst
Wydaje mi się, że raczej sporo osób miało możliwość spotkania się z Thomasem i zrobienia zdjęć
Malediwy: pięknie to ująłeś. Właśnie: podziw i szacunek dla Tych, którzy ZAWSZE znajdą czas i chęć do tego, by pojechać, dotrzeć, być.
- michal.czeslaw
Jeżeli łachy nie potrzebujesz,to co się tak unosisz i piszesz głupoty?Proponuję,abyś na własną rękę spróbował dostać się do Thomasa.Czy nie rozumiesz tego,że to Thomas decyduje czy będzie się spotykał z fanami?A po koncercie to on wsiada w auto i jedzie do hotelu odpocząć.Mr.King of Love pisze:Owszem ja również starałem się o spotkanie z Thomasem ale jak się dowiedziałem ze ja musze na takie spotkanie ZAŁUŻYC i robic z siebie murzyna to ja w takie coś się nie zamierzam bawic. To jest po prostu skandal jak się traktuje ludzi. Ja jako szanujący się człowiek ŁACHY nie potrzebuje