"7 марта - массовое коммерческое издание", czyli masowe wydanie komercyjne. "Masowe" - chodzi tu raczej o całą Rosję i WNP (a więc nie świat, bo w Niemczech ta edycja normalnie nie wyjdzie), "masowe", bo już nie tylko za pośrednictwem Oriflame czy sieci sklepów.
"Strong" - nowy album
- Agata
Re: "Strong" - nowy album
Nie wiem, skąd ta informacja
, ale jeżeli z rosyjskiego forum, to tamtejszy współpracownik Thomasa podał:
"7 марта - массовое коммерческое издание", czyli masowe wydanie komercyjne. "Masowe" - chodzi tu raczej o całą Rosję i WNP (a więc nie świat, bo w Niemczech ta edycja normalnie nie wyjdzie), "masowe", bo już nie tylko za pośrednictwem Oriflame czy sieci sklepów.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Czepiacie się nie wiadomo o co...?
Przecież już w dniu premiery ta płyta na ebayu będzie dostępna dla każdego! To nie lata 80-te!!!
Przecież już w dniu premiery ta płyta na ebayu będzie dostępna dla każdego! To nie lata 80-te!!!
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
MT2010
- Użytkownik nieaktywny
Czepiacie się Thomasa, aile razy Dieter przedkładał swój musical? Piosenki ze "Strong" całkiem przyzwoite, najlepsze "Stay with me" w ,oim odczuciu. 
- you're my heart
7.02 ma być Rosyjska premiera tak? To ja się pytam, gdzie jest singiel Why Do You Cry?

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Lepszym pytaniem jest, czy w Rosji w ogóle są wydawane single? Piosenka już jest grana w tamtejszym radio, zatem albo poszło jakieś promo wyłącznie, albo po prostu grają dostarczoną empetrójkę.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Agata
Singla jako takiego ma nie być, podobno w Rosji wydanie singli się nie opłaca.
- you're my heart

Nie dość, że tak dziwnie i dla mnie trochę głupio Thomas wydaje ten album, bo najpierw Rosyjską wersje, a potem światową, która pewnie i tak zostanie przesunięta znając Thomasa to jeszcze singla nie będzie i trzeba bedzie czekać aż upłynie czas do Światowej wersji. Za dużo kombinowania, lepiej było trochę pomieszać piosenki na albumie, tak aby zadowolil i Rusków i reszte świata zamiast wydawać 2 wersji albumu, gdzie na jednej z nich będzie tylko około połowy innych piosenek w stosunku do drugiej wersji. =.=.

- Agata
Dobra strona tej sytuacji jest taka, że więcej wersji albumu oznacza więcej nowych piosenek 
- Peter
Nie ma co narzekać na Thomasa, piosenki są znakomite i to jest chyba ważne, cieszmy się, że będziemy mieć album, a singiel jak nie w Rosji, to pojawi się w Niemczech prędzej czy późnniej. przecież tam też album się ukaże i tam wydawanie singli jest bardzo opłacalne.... A skoro album się ukaże to poprzedzi go pewnie jakiś singielek promocyjny. 
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Tak ma wyglądać prawdodobnie singiel Why Do You Cry 2010you're my heart pisze:7.02 ma być Rosyjska premiera tak? To ja się pytam, gdzie jest singiel Why Do You Cry?
Why Do You Cry (Radio Version 3.42
Why Do You Cry (Remix 6.11
- Peter
Mi osobiście piosenka "Stay with me" nasuwa jednoznaczene skojarzenia z "Part time lover" ale tylko ten początek. Słyszałem też, że ktoś porównał to do Fragmy, chyba chodzi tu o "Memory"? Jakoś osobiście nie widzę tego podobieństwa... A "Stop" nie za bardzo mi się podoba, nie ma zdecydowanie tej magii co "In your eyes".
- art_system
http://adrian510b.wrzuta.pl/audio/2htbg ... ay_with_me
Tu jest ten świetny utworek, nie mogę się uwolnić od niego...Do you, do you, do you...wonna:) Gdzie ten cały album !!!:)
Tu jest ten świetny utworek, nie mogę się uwolnić od niego...Do you, do you, do you...wonna:) Gdzie ten cały album !!!:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Nowy Album można już zamawiać: http://popmarket.ru/?page=view/flypage& ... _id=114793&
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Krzychoo
Powariowali z tą okładką?????????? To robocza czy nie chciało im się robić nowej sesji?
- Peter
No czemu? Okładka jest w porządku, gdzies widziałem także taki materiał promocyjny z tym zdjęciem, ale problem w tym, że nie na czasie jest trochę.... Lepsze były te robocze co wkleił Pkmodern.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dokładnie Krzychoo,ta fotka Thomasa dużo wcześniej krążyła po necie więc czyżby Ruski poszli na łatwiznę i zwyczajnie zrobili okładkę z foty z netu.Beznadzieja.