Thomas Anders & Kasia Nova
-
modernboy
- Użytkownik nieaktywny
Re: Thomas Anders & Kasia Nova
Rzygać mi sie chce jak czytam te wasze komentarze.I wy sie postrzegacie jako fani Thomasa? Wiecie co znaczy fan? Fan to osoba ktora kocha swojego idola bezkrytycznie.Wszystkie decyzje muzyczne i prywatne swojego idola popiera i szanuje.A wy powinniście sie wstydzić.Jakim prawem obrażacie wybór Thomasa co do tego z kim zaśpiewał? Skoro wybrała Kasie Novą to znaczy że właśnie na nią postawił i ze dziewczyna musi mieć osobowość i talent.Co zresztą słychać i widać.Na dodatek mierzi mnie to, ze my Polacy nigdy nie umiemy sie cieszyc z tego ze naszym polakom sie udaje.Odrazu wieszacie na Kasi psy.Ja również przejrzałem dokonania Kasi i dość skrupulatnie.I była na Eurowizji 2008. Utwór który wykonywała jako jedyny jeszcze długo po byl na 1 miejscach w radiu Eska, radiu Planeta , radiu Rmffm. Pozniej była finalistką Festiwalu Sopot Hit Festwial 2008 gdzie zaspiewała swietny utwór Broken Wings i zajęla 5 miesjce w głsosowaniu smsowym.No sorry ale jesli dla Was to małe osiągnięcia to chyba jesteście niewidomi i udajecie głuchych.A i jeszcze jedno jako jedyna Kasia sprzedaje swój album na itunes w kilkudziesięciu krajach w europie i na swiecie.To tyle myślę co do Kasi.Ja jej życzę bardzo dużego sukcesu tak aby Wam majtki spadły.
-
fankamłodychtłoków
- Użytkownik nieaktywny
Re: THOMAS ANDERS & KASIA NOVA
Peter pisze:Piosenka troszkę podchodzi pod latino i jest śliczna, wykonanie TA bezkonkurencyjne, ale i Kasi też, ma ładny, mocny głos, który jest o niebo lepszy od Sandry, ta piosenka bije na głowę TNISY i mam nadzieje, ze bedzie 3 singlem.
zgadzam sie w 100% procentach.to świetny kawałek który juz jest sukcesem.Kasia ma swietny mocny głos.I jest urocza.Jestem dumna ze nasz polska Kasia spiewa z Andersem.Nie wybrazam sobie aby tutaj z Thomasem spiewała jakas zchimeryzowana durniak.Idzie młodość!! tak trzymać.
-
modernboy
- Użytkownik nieaktywny
fankamłodychtłoków pisze:Peter pisze:Piosenka troszkę podchodzi pod latino i jest śliczna, wykonanie TA bezkonkurencyjne, ale i Kasi też, ma ładny, mocny głos, który jest o niebo lepszy od Sandry, ta piosenka bije na głowę TNISY i mam nadzieje, ze bedzie 3 singlem.
zgadzam sie w 100% procentach.to świetny kawałek który juz jest sukcesem.Kasia ma swietny mocny głos.I jest urocza.Jestem dumna ze nasz polska Kasia spiewa z Andersem.Nie wybrazam sobie aby tutaj z Thomasem spiewała jakas zchimeryzowana durniak.Idzie młodość!! tak trzymać.
DZIEKI FANKAMŁODYCHTŁOKÓW
widze ze sie zgadzamy.Jeszcze chciałem dodac, ze znalazłem wypowiedz Kasi ze jest magistrem anglistyki wiec ludzie prosze zamknijcie sie i przestancie wylewac swoją zółć.Jestem przekonany ze 99% z Was nawet nie rozumie co KASIA i Thomas śpiewaja.To takie żalosne, ze wszysccy nagle mają monopol na wiedze w zakresie spiewu i akcentu.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Taka osoba to fanatyk, nie fan.modernboy pisze:Fan to osoba ktora kocha swojego idola bezkrytycznie
...przedostatnia w polskich eliminacjachmodernboy pisze:I była na Eurowizji 2008.
... z wynikiem 3,02% głosów.modernboy pisze:Pozniej była finalistką Festiwalu Sopot Hit Festwial 2008 gdzie zaspiewała swietny utwór Broken Wings i zajęla 5 miesjce w głsosowaniu smsowym
Na mnie te osiągnięcia nie robią wrażenia podobnie jak jej głos. Masz prawo uważać inaczej, tak samo ja mam prawo uważać że Thomas robi coś źle.
Jak piszesz tak cię widzą.
- justysia854
A mi po prostu żal takich ludzi jak Ty... masz swoje zdanie?- OK nikt Ci tego nie zabrania, ale NIE MASZ prawa oceniać kto jest fanem a kto nim nie jest... i tak jak napisał ArCrack- bezkrytyczna miłośc do swojego idola to FANATYZM... Ty takim fanatykiem jesteś.modernboy pisze:Rzygać mi sie chce jak czytam te wasze komentarze.I wy sie postrzegacie jako fani Thomasa? Wiecie co znaczy fan? Fan to osoba ktora kocha swojego idola bezkrytycznie.Wszystkie decyzje muzyczne i prywatne swojego idola popiera i szanuje.A wy powinniście sie wstydzić.Jakim prawem obrażacie wybór Thomasa co do tego z kim zaśpiewał? Skoro wybrała Kasie Novą to znaczy że właśnie na nią postawił i ze dziewczyna musi mieć osobowość i talent.Co zresztą słychać i widać.Na dodatek mierzi mnie to, ze my Polacy nigdy nie umiemy sie cieszyc z tego ze naszym polakom sie udaje.Odrazu wieszacie na Kasi psy.Ja również przejrzałem dokonania Kasi i dość skrupulatnie.I była na Eurowizji 2008. Utwór który wykonywała jako jedyny jeszcze długo po byl na 1 miejscach w radiu Eska, radiu Planeta , radiu Rmffm. Pozniej była finalistką Festiwalu Sopot Hit Festwial 2008 gdzie zaspiewała swietny utwór Broken Wings i zajęla 5 miesjce w głsosowaniu smsowym.No sorry ale jesli dla Was to małe osiągnięcia to chyba jesteście niewidomi i udajecie głuchych.A i jeszcze jedno jako jedyna Kasia sprzedaje swój album na itunes w kilkudziesięciu krajach w europie i na swiecie.To tyle myślę co do Kasi.Ja jej życzę bardzo dużego sukcesu tak aby Wam majtki spadły.
Uwielbiam głos TA... uwielbiam patrzec na jego show (nie wazne dla jak duzej publicznosci) i jest jednym z moich ulubionych wokalistów, ale prawda jest taka, ze podczas swojej kariery wydal lepsze i gorsze płyty, podjął lepsze i gorsze decyzje... Dlaczego? bo jest czlowiekiem i jak kazdy z nas nie zawsze wszystko robi idealnie. Ideały sa fajne, ale niestety nie namacalne...
Nie rozumie?? sugerujesz że nie umiemy swobodnie posługiwac się językiem angielskim??? To, że ktoś twierdzi, że był w Satanach nie oznacza, że moze sobie pozwalac na takie uwagi, a po drugie nie oznacza, ze ma pojecie o jezyku i akcencie. a co do Twojego zarzutu, że nagle mamy monopol na wiedze w zakresie śpiewu to wiedz, że osoby, które w swoim zyciu choc przez jakiś czas były zwiazane z muzyką (zawodowo lub po prostu uczyły się w tym kierunku) słysza fałsze Kasi i tyle... Róznica jest taka że jednych to razi i się im nie podoba, a innym to nie przeszkadza i jest super (każdy ma prawo do swojej opinii- kwestia słuchu i gustu).modernboy pisze:fankamłodychtłoków pisze:Peter pisze:Piosenka troszkę podchodzi pod latino i jest śliczna, wykonanie TA bezkonkurencyjne, ale i Kasi też, ma ładny, mocny głos, który jest o niebo lepszy od Sandry, ta piosenka bije na głowę TNISY i mam nadzieje, ze bedzie 3 singlem.
DZIEKI FANKAMŁODYCHTŁOKÓW
widze ze sie zgadzamy.Jeszcze chciałem dodac, ze znalazłem wypowiedz Kasi ze jest magistrem anglistyki wiec ludzie prosze zamknijcie sie i przestancie wylewac swoją zółć.Jestem przekonany ze 99% z Was nawet nie rozumie co KASIA i Thomas śpiewaja.To takie żalosne, ze wszysccy nagle mają monopol na wiedze w zakresie spiewu i akcentu.
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
-
Pointrox
Dla mnie jest to na pewno świetna piosenka, ex aequo może stać na jednej półce z "Good Karma" - oczywiście nie gatunkowo, ale jakościowo. Bo TNISY nie miało i mieć nie będzie, racji bytu. Chyba że jako taka ciekawostka dla fanów Sandry i/lub TA.
A co do komentarza modernboya - mylisz dwa skrajne pojęcia, bo czym innym jest bycie po prostu wiernym słuchaczem itp. a co innego to bycie kimś, który robi za tzw. przydupasa, zgodnego ze wszystkim co jego idol robi i skoczyłby dla niego z 10. piętra. Jeśli twój post miał być jakąś prowokacją, to wg. mnie była ona dość daremna.
A zresztą, ban za multikonto już poleciał
A co do komentarza modernboya - mylisz dwa skrajne pojęcia, bo czym innym jest bycie po prostu wiernym słuchaczem itp. a co innego to bycie kimś, który robi za tzw. przydupasa, zgodnego ze wszystkim co jego idol robi i skoczyłby dla niego z 10. piętra. Jeśli twój post miał być jakąś prowokacją, to wg. mnie była ona dość daremna.
A zresztą, ban za multikonto już poleciał
-
Maciek Kowerski
Na teledyski.onet.pl piosenka zajmuje już drugie miejsce zaraz po dodzie.
- Agata
Trochę więcej informacji co do nowej piosenki:
- utwórwydała niemiecka wytwórnia Daredo
- ukaze się na obu płytach i miała zostać utrzymana w tajemnicy aż do ukazania się nowego albumu Thomasa, ale wyciekła do YouTube
- została nagrana w Monachium
Źródło:
http://mp3.wp.pl/p/galeria/83672,1.html i następne strony.
- utwórwydała niemiecka wytwórnia Daredo
- ukaze się na obu płytach i miała zostać utrzymana w tajemnicy aż do ukazania się nowego albumu Thomasa, ale wyciekła do YouTube
- została nagrana w Monachium
Źródło:
http://mp3.wp.pl/p/galeria/83672,1.html i następne strony.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
"Piosenka "Forever in a dream" została napisana i wyprodukowana przez moich producentów Beatpowermusic, którzy również stworzyli mój pierwszy album i obecnie pracują nad drugim." (za http://mp3.wp.pl/p/galeria/83677,1.html)
Czyli jednak nie jest to cover utworu z roku 1980 - szkoda że Thomas także nie zwraca większej uwagi na to czy jego nowe piosenki są faktycznie nowe. Mam nadzieję, że przed znalezieniem się na czyjejkolwiek płycie ta piosenka otrzyma jeszcze jakiś ostateczny szlif, który zamaskuje wszystkie niedoróbki które tam słychać. Angielski to moim zdaniem akurat najmniejszy problem, wydaje mi się że jako Polacy jesteśmy po prostu bardziej wyczuleni na polski akcent i ludzie z zagranicy mogą tego aż tak nie odczuwać.
Klip także przydało by się nakręcić porządny. Właściwie to nie wierzę nawet żeby mieli zamiar promować to jako zwykły teledysk, jego oficjalne uznanie wygląda raczej na deskę ratunku po tym wycieku (ciekawe czy kontrolowanym
). Ten materiał ze studia to chyba bardziej coś, co może znaleźć się w pamiątkowym "making of", niż zwykły klip.
Czyli jednak nie jest to cover utworu z roku 1980 - szkoda że Thomas także nie zwraca większej uwagi na to czy jego nowe piosenki są faktycznie nowe. Mam nadzieję, że przed znalezieniem się na czyjejkolwiek płycie ta piosenka otrzyma jeszcze jakiś ostateczny szlif, który zamaskuje wszystkie niedoróbki które tam słychać. Angielski to moim zdaniem akurat najmniejszy problem, wydaje mi się że jako Polacy jesteśmy po prostu bardziej wyczuleni na polski akcent i ludzie z zagranicy mogą tego aż tak nie odczuwać.
Klip także przydało by się nakręcić porządny. Właściwie to nie wierzę nawet żeby mieli zamiar promować to jako zwykły teledysk, jego oficjalne uznanie wygląda raczej na deskę ratunku po tym wycieku (ciekawe czy kontrolowanym
Jak piszesz tak cię widzą.
- Gasolina91
Zgadzam się. Jakoś nie podoba mi się głos Kasi. Thomas ok. Jedynie podoba mi się refren. Daje piosence 4-.Prophet5 pisze: Pierwsza zwrotka jest zaśpiewana przez Kasię ZA NISKO, laska fałszujeNie pasują do siebie TA i Kasia
Point Of No Return
- you're my heart
- IndependentGirl
Mi też bardzo podoba się ten utwór, i mimo że na miejscu Kasi widziałabym inną wokalistkę, to piosenka i tak mi się podoba. Ma w sobie urok 

- justysia854
Zgadza się- piosenka jest baaaaardzo ładna, natomiast Kasia nie oszukujmy się- nie wiem co tam robi...IndependentGirl pisze:Mi też bardzo podoba się ten utwór, i mimo że na miejscu Kasi widziałabym inną wokalistkę, to piosenka i tak mi się podoba. Ma w sobie urok
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Pit-98
Piosenka nie jest zła i głos Thomasa jest tutaj bardzo pięknie wyeksponowany.Osobiście to wolałbym Kasię bardziej oglądać w teledysku do tego utworu a całą piosenkę wolałbym aby wykonywał tylko Thomas Anders!
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Taka mała ciakawostka na temat Kasi(zaczerpnięta z tej stronki:
http://bbrother.pl.tl/VIP.htm?PHPSESSID ... 459ced1231
29.03.2008 Kasia Nova atakuje producentów Big Brothera!!
W sobotę 29 marca odbył się pierwszy odcinek "Big Brother Show". Wystąpili w nim Marcin Miller, Marcin Najman, Albert Sosnowski i Kasia Nova, wokół której wybuchło największe zamieszanie. Najpierw miała pretensje do realizatorów, że nie pokazali jej wspaniałej osobowości, poczucia humoru i że została ukazana jako "szara myszka", którą tak naprawdę nie jest. Wykonała jeden utwór ze swojej nowej płyty. Pod koniec programu miała wykonać drugą piosenkę, jednakże zanim zaczęła śpiewać oznajmiła:
"Muszę to powiedzieć: ten program to jest jedno wielkie dno. Każdy tak naprawdę ma tutaj kontakt z rzeczywistością. Ja niestety już tutaj dla was nie wystąpię".
Kasia zarzuciła producentom, że uczestnicy widowiska przez cały czas mają kontakt ze światem zewnętrznym. Czyżby nie mogła się pogodzić z tym, że widzowie wytypowali ją jako pierwszą do opuszczenia domu? A może to żal i rozgoryczenie z powodu niezbyt udanej kariery?
http://bbrother.pl.tl/VIP.htm?PHPSESSID ... 459ced1231
29.03.2008 Kasia Nova atakuje producentów Big Brothera!!
W sobotę 29 marca odbył się pierwszy odcinek "Big Brother Show". Wystąpili w nim Marcin Miller, Marcin Najman, Albert Sosnowski i Kasia Nova, wokół której wybuchło największe zamieszanie. Najpierw miała pretensje do realizatorów, że nie pokazali jej wspaniałej osobowości, poczucia humoru i że została ukazana jako "szara myszka", którą tak naprawdę nie jest. Wykonała jeden utwór ze swojej nowej płyty. Pod koniec programu miała wykonać drugą piosenkę, jednakże zanim zaczęła śpiewać oznajmiła:
"Muszę to powiedzieć: ten program to jest jedno wielkie dno. Każdy tak naprawdę ma tutaj kontakt z rzeczywistością. Ja niestety już tutaj dla was nie wystąpię".
Kasia zarzuciła producentom, że uczestnicy widowiska przez cały czas mają kontakt ze światem zewnętrznym. Czyżby nie mogła się pogodzić z tym, że widzowie wytypowali ją jako pierwszą do opuszczenia domu? A może to żal i rozgoryczenie z powodu niezbyt udanej kariery?