Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Post autor: phantomas »

skorpionek1975 pisze:Ty możesz podchodzić do tego co Thomas robi jak się Tobie żywnie podoba , mnie to nie interesuje.
Chyba jednak bardzo Ciebie interesuje skoro tak aktywnie udzielasz się w tym temacie ;)
skorpionek1975 pisze:Ja nie siedzę i nie gdybam , będzie to będzie , a jak nie to trudno .
No to rzeczywiście wielka z Ciebie fanka, skoro nie interesuje Ciebie płyta. No chyba, że chodzi tylko o tę kiełbasę z festynu, na który można się wybrać z okazji koncertu :)
jkris pisze:zamiast tego wolalbym pytania o nowa plyte, o koszmarny duet z Kasia (kto mu kazal to zrobic), o Sandre itd...
Myślę, że w odpowiedzi doczekał byś się paru sloganów, a tak przynajmniej coś ciekawego powiedział o początkach swojej kariery. Zresztą żeby zadać wszystkie nurtujące pytania, trzeba by o wiele więcej czasu.
Chociaż pytanie o nową płytę mogło paść.
Fajnie, że udało Wam się coś takiego zrealizować. Teraz czas na drugą połówkę MT :mrgreen:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
jkris

Post autor: jkris »

phantomas pisze:Myślę, że w odpowiedzi doczekał byś się paru sloganów, a tak przynajmniej coś ciekawego powiedział o początkach swojej kariery. Zresztą żeby zadać wszystkie nurtujące pytania, trzeba by o wiele więcej czasu.
mysle, ze nawet te slogany zainteresowalyby mnie bardziej niz legendy o jego pseudonimach czy kulisy nagrania nic nieznaczacej piosenki sprzed 30 lat. mamy rok 2009 i wolalbym skupic sie na tym co robi teraz... a wlasnie dlatego, ze czasu bylo malo, mozna bylo wykorzystac go lepiej...
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witam.
Kilka informacji dla wyjasnienia.

Thomas przyjechał godzine po umówionym czasie.Jechal autem z Warszawy gdzie nocował. Mielismy przygotowane 13 pytań. Zadalismy 4 i kazano nam konczyc.Ja zapytałem jeszcze o termin nastepnego Fan Party to widzicie jaka byla odp.Bardzo sie rozgadał na niektóre pytania.Wydaje mi sie ze te o ktorych sporo gadal byly dla niego ciekawe. Co do Kasi nie chcielismy go zdenerwować bo mamy jeszcze kolejne projekty w planie i na poczatku szkoda palic mosty.Wiecie jak było z Kasią i tym nagraniem.

Jeszcze raz proponuje wontek z ptyaniami do Thomasa, a wtedy bedzie mozna sie lepiej przygotowac i wybrac te najciekawsze.
To byl spontan i nie bylo pewnosci czy sie zgodzi do samego konca na wywiad.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
adam-jakubczyk

Post autor: adam-jakubczyk »

takie pitolenie w złej oprawce o thomasie są nie na miejscu....ja po latach dowiadując się jak wygląda projekt blue system też poczułem się trochę oburzony (jako młody myślałem ,że dieter ma takimocny głos ...)ale te utwory BS czy MT dały mi i innym ludziom tyle wspaniałch chwil przez te lata młodosci dojrzewania, pierwszego zakochania....że nie miałbym odwagi psioczyć na tych wykonawców,a przyjazdy ich wydają mi sięotrzebne dla nas,mił powspominać....pozdrawiam
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

33ccd pisze:Witam.
Kilka informacji dla wyjasnienia.

Thomas przyjechał godzine po umówionym czasie.Jechal autem z Warszawy gdzie nocował. Mielismy przygotowane 13 pytań. Zadalismy 4 i kazano nam konczyc.Ja zapytałem jeszcze o termin nastepnego Fan Party to widzicie jaka byla odp.Bardzo sie rozgadał na niektóre pytania.Wydaje mi sie ze te o ktorych sporo gadal byly dla niego ciekawe. Co do Kasi nie chcielismy go zdenerwować bo mamy jeszcze kolejne projekty w planie i na poczatku szkoda palic mosty.Wiecie jak było z Kasią i tym nagraniem.

Jeszcze raz proponuje wontek z ptyaniami do Thomasa, a wtedy bedzie mozna sie lepiej przygotowac i wybrac te najciekawsze.
To byl spontan i nie bylo pewnosci czy sie zgodzi do samego konca na wywiad.
Ja akurat się bardzo cieszę, że nie było znów pytań o nową płytę i o tę nieszczęsną Kasię. Po niektórych odpowiedziach widać było, że fani często przywiązują wagę do innych spraw niż sam artysta ("Co robiłeś w sierpniu 1984?")
@33ccd, co trzeba było zrobić, by wziąć udział w tej "niespodziance"? :wink:
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

skorpionek1975 pisze:Ja nie siedzę i nie gdybam , będzie to będzie , a jak nie to trudno .
Phantomas napisał :
No to rzeczywiście wielka z Ciebie fanka, skoro nie interesuje Ciebie płyta. No chyba, że chodzi tylko o tę kiełbasę z festynu, na który można się wybrać z okazji koncertu :)

Owszem czekam na nową płytę , ale czy mam na to jakiś wpływ ???? Kiedy ona ma się ukazać , raczej nie .
A jeśli się nie ukaże to co , mam przestać słuchać Thomasa ?
Nie będzie to trudno , nie zmieni to niczego , nadal będę słuchała starych piosenek .I tyle

Nie dla kiełbasy tam pojechałam aczkolwiek stek był zjadliwy 8)
Pozdrawiam serdecznie i dajmy już spokój temu tematowi
MJay
Użytkownik nieaktywny

Post autor: MJay »

Agata pisze: @33ccd, co trzeba było zrobić, by wziąć udział w tej "niespodziance"? :wink:
Trzeba było napisać ładnego mejla do Solaris Music,a to pewnie poczynił Arek.
Napisał im pewnie że jest admin'em tej strony i czy umożliwią mu spotkanie z nim,
no i dostał akredytację prasową,wielkie mi halo....
Stąd ten banner po lewej na stronie z napisem "Organizacja Koncertów Solaris Music"

W ogóle głupie jest to wszystko,miało być spotkanie fanów.
Co prawda spotkanie było,ale ludzi z innego forum (pozdrawiam!)
Ale takie osoby jak admini największego forum o MT powinni temu przewodniczyć,
jakoś to zorganizować,żeby to miało ręce i nogi...
A oni się gdzieś po cichu umówili we 3-4,załatwili sobie akredytację prasowe i taki o to efekt...
Mógłbyś się wreszcie Arek ujawnić bo to wszystko śmieszne jest...
Siedzisz sobie za tym komputerkiem w domu,prowadzisz wielką stronę,
a jedyne co kiedykolwiek pokazałeś na tym forum,
to zdjęcie swojej czapki na tle tysięcy ludzi w Płocku...

A co do wywiadu - Jakieś z d**y (mnie też śmieszy cenzurowanie tego słowa,ale mamy przeczulonych adminów...) te pytania...

A oto i wspomniana wcześniej fotografia
http://i27.photobucket.com/albums/c200/ ... ublika.jpg (prawda że wspaniała?)
Screw you guys, I'm going home!
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

MJay pisze:
Agata pisze: @33ccd, co trzeba było zrobić, by wziąć udział w tej "niespodziance"? :wink:
Napisał im pewnie że jest admin'em tej strony i czy umożliwią mu spotkanie z nim,
Stąd ten banner po lewej na stronie z napisem "Organizacja Koncertów Solaris Music"

A oni się gdzieś po cichu umówili we 3-4,załatwili sobie akredytację prasowe i taki o to efekt...

A co do wywiadu - Jakieś z d**y (mnie też śmieszy cenzurowanie tego słowa,ale mamy przeczulonych adminów...) te pytania...

No tak, tacy admini mają nienormowaną ilość wolnego czasu i w ogóle ich głównym zajęciem jest oprowadzanie za rączkę wszystkich fanów, żeby nie zgubili się przy budce z watą cukrową.
Żałosne to są posty w tym stylu. Skoro to takie proste, wziąć sobie akredytację to czemu tego nie zrobiłeś, albo ktoś np. z forum Thomasa? Albo z tych wielkich fanów, którym wszystko jedno czy będzie płyta czy nie i mają tyle olśniewających pomysłów?

Bzdury o tym, jakoby admin miał tu swoją sesję zdjęciową pokazywać pominę milczeniem.
A pytania? Wg mnie ciekawe, Thomas się rozgadał, z resztą o co można go było zapytać? O termin nowej płyty? Przecież Anders sam go nie zna, bo za każdym razem mówi co innego. O duet z Kasią? O to dlaczego gra tu, a nie na biletowanym koncercie? Po co go wkurzać dodatkowo, skoro wywiad wielkiej gwiazdy odbywał się w sali do matematyki i pewnie robili wszystko żeby tablicy z wzorami widać nie było? Z resztą, jak napisali, pytań było by więcej, ale niestety skończył się czas.

Żałosne jest takie ujadanie, jak chcesz zrób własną stronę, która pod względem merytorycznym prześcignie tę, umieść tam swoje zdjęcia i organizuj spotkania fanów, bo takie krytykowanie ciężkiej pracy kogoś, kto robi to za friko właśnie dla reszty jest z dupy jak to napisałeś.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Nawet sobie nie zdajecie sprawy ile czasu i kasy trzeba poswiecic na zrobienie spotkania z fanami. Zreszta poczytajcie inne posty z obydwu forum. Tam prawie każdy chce by koncert byl "5 minut od jego domu, lub mama nie puscila , lub nie dala kasy , albo mam 15 lat i nie moge jechac sam"i ostatecznie spotkanie bylo by dla kilkunastu osób, wiec jesli macie pomysl na takie organizacje poprostu je zrobcie a my napewno przyjedziemy i zaplacimy za wstep.

O akredytacje nie jest latwo i zazwyczaj jest ona platna. Z tego co pamietam to ktos na forum Thomasa pisal ze sie stara o nia i nic dalej nie odpisal wiec raczej nie dostał. Arek tym wszystkim steruje to prawo miec przywileje i byc zaproszony na takie spotkanie. mamy klika pomysłów ale na to potrzeba czasu i checi z tamtej strony.

Nie wiecie ile czasu trzeba poswiecic na redagowanie i prowadzenie takiej strony. Serwer, domeny tez kosztują!!!
moze zróbmy składke człąkowską typu 5zl rocznie. ciekawe ilu by dalo?
Sa inne plany-nowe domeny,fora, projekty, banery. I arek to ma wszystko z wlasnej kieszeni dla Nas robic?
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Tommq

Post autor: Tommq »

takie krytykowanie ciężkiej pracy kogoś, kto robi to za friko właśnie dla reszty jest z dupy jak to napisałeś.
Kurcze Atlantis ja się zastanawiam czy to co Ty piszesz to ja w jakims amoku nie pisze czasami przez sen albo jak ... normalnie trudno się z Tobą nie zgodzić ...
Poza tym weźcie pod uwagę drodzy forumowicze ze jak pisza że mieli 13 pytan ... udało się 4 ... gdyby wiedzieli ze beda tylko 4 zapewne byłyby inne ...
Jestem tutaj na stronce za free ... a jakkolwiek w przypadku Thomasa przeszkadzają mi budki z goframi bo MOJEMU IDOLOWI nie przystoi taka oprawa ... to z grupą fanów to ja moge sie spotykać nawet pod drzewem na polanie :) ważne ze fanie tego samego zespołu co ja .. i to naprawdę należy docenic ze mamy takie miejsce w necie ....
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Chciałam napisać w imieniu rosyjskich fanów (podałam link z wywiadem na tamtejsze strony):
Użytkownicy rosyjskiego forum Thomasa dziękują za interesujące pytania (zwłaszcza to o pseudonimy). Podziękowania od nich także dla webteamu strony.
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Właśnie obejrzałem i odsłuchałem wywiad z Thomasem przy okazji koncertu w Bełchatowie i powiem szczerze że jestem rozczarowany. Odniosłem wrażenie, że pytania były tak zadawane by nie dotyczyły najbardziej interesujących Fanów tematów. Pytanie o ilość pseudonimów jakie używał Thomas - może i Rosyjscy Fani ucieszyli się i z pytania i z odpowiedzi Thomasa ja jednak oczekiwałem konkretnych i chyba ważniejszych pytań.
Np. żałuje że nie padło pytanie o losy albumu "Good Karma" - kiedy ostatecznie się ukaże i czy w ogóle się ukaże. Zabrakło mi pytania o duet z Kasią Novą - kulisów nagrania tej piosenki, tego czyja to była inicjatywa, i czy Thomas był zadowolony ze spotkania z polską wokalistką. Jeśli była już okazja do zadania Thomasowi kilku pytań należało wykorzystać tę okazję do zadania takich pytań, które mają dla nas Fanów znaczenie a nie tylko do tego by w ogóle jakieś pytania zadać. Reakcja Thomasa na pytanie co robił w sierpniu 84-roku mówi sama za siebie. Thomas był totalnie zaskoczony - zastanawiam się czy gdyby nie podpowiedź ze strony zadającego pytanie w ogóle doszedłby do tego, co ten ma na myśli pytając o ten sierpień. W ogóle oglądając ten wywiad odniosłem wrażenie, że stanowił on formę testu pamięci dla Thomasa. Właściwie wszystkie pytania dotyczyły okresu z przed 25 lat, a nawet lat 70-tych...Szkoda że tak wyszło...
A może to była tylko część tego wywiadu - a nie całość ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
MJay
Użytkownik nieaktywny

Post autor: MJay »

Atlantis pisze:
MJay pisze:

No tak, tacy admini mają nienormowaną ilość wolnego czasu i w ogóle ich głównym zajęciem jest oprowadzanie za rączkę wszystkich fanów, żeby nie zgubili się przy budce z watą cukrową.
Żałosne to są posty w tym stylu. Skoro to takie proste, wziąć sobie akredytację to czemu tego nie zrobiłeś, albo ktoś np. z forum Thomasa? Albo z tych wielkich fanów, którym wszystko jedno czy będzie płyta czy nie i mają tyle olśniewających pomysłów?

Bzdury o tym, jakoby admin miał tu swoją sesję zdjęciową pokazywać pominę milczeniem.
A pytania? Wg mnie ciekawe, Thomas się rozgadał, z resztą o co można go było zapytać? O termin nowej płyty? Przecież Anders sam go nie zna, bo za każdym razem mówi co innego. O duet z Kasią? O to dlaczego gra tu, a nie na biletowanym koncercie? Po co go wkurzać dodatkowo, skoro wywiad wielkiej gwiazdy odbywał się w sali do matematyki i pewnie robili wszystko żeby tablicy z wzorami widać nie było? Z resztą, jak napisali, pytań było by więcej, ale niestety skończył się czas.

Żałosne jest takie ujadanie, jak chcesz zrób własną stronę, która pod względem merytorycznym prześcignie tę, umieść tam swoje zdjęcia i organizuj spotkania fanów, bo takie krytykowanie ciężkiej pracy kogoś, kto robi to za friko właśnie dla reszty jest z dupy jak to napisałeś.
Sekta,normalna sekta...
Już nie będę zabierał głosu,i będę udawał zadowolonego głupka...
Jednak wiem,że na forum są osoby podzielające moje zdanie,tylko boją się wypowiedzieć
Screw you guys, I'm going home!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Didi&Thomas pisze: Reakcja Thomasa na pytanie co robił w sierpniu 84-roku mówi sama za siebie. Thomas był totalnie zaskoczony
Też odnoszę takie wrażenie...wygląda na to, że nie pamiętał o tym że niedługo MT stuknie 25 lat...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

No widzicie kazdy by zadał inne pytanie a my mielismy 15 minut na wywiad, autografy i zdjecia. Niestety to ostatnie bylo na poczatku gdzy byli tez tam organizatorzy i ich znajomi, znajomi Solarisa i na koncu MY. Nawet Thomas był na poczatku zmieszany cała sutuacją ale jakos poszło. Zobaczcie nawet przy wywiadzie ze 1 lub 2 osoby na beszczelnego podchodzily kolo niego i robily zdjecia. Az dziw ze sie nie rozproszył. Nastepnym razem postaramy sie zrobić to inaczej jesli oczywiscie bedzie nastepny raz.
Mysle ze Thomas pamieta ze to 25 lat stukneło, wkoncu mowi o tym zawsze przed spiewaniem YMHYMS.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Sekta,normalna sekta...
Już nie będę zabierał głosu,i będę udawał zadowolonego głupka...
Jednak wiem,że na forum są osoby podzielające moje zdanie,tylko boją się wypowiedzieć
Może wcale nie musisz udawać głupka? :roll:
Ja jestem wodzem tej sekty, a moje macki sięgają daleko i głęboko... Więc strzeż się, nie znasz dnia ani chwili...
Taak, misie, bójcie się pisać na forum, wszystko może być użyte przeciwko Wam. Moi ludzie czekają na sygnał...
Czas na potępieńczy śmiech... :lol: :lol: :lol:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
ODPOWIEDZ