Good Karma
- IndependentGirl
Re: Good Karma
No bo to Dieter jest człowiekiem, który daje mnóstwo koncertów, udziela setki wywiadów, regularnie wydaje płyty, na których piosenki są hitami wszechczasów, dba o fanów, ma charyzmę, świetny głos, talent. O czymś zapomniałam??? 

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie rozumiem dlaczego zwykle pozytywne rzeczy związane z Thomasem pokazuje się w oparciu Dietera, czyżby musiał on mieć aż tak negatywne tło żeby zabłysnąć...? Przecież Atlantis słowem o nim w swoim poście nie wspomniał 
Jak piszesz tak cię widzą.
- IndependentGirl
Dlaczego? Bo to jest forum Modern Talking. A Modern Talking to Thomas i Dieter. I w niejednym poście Atlantis dał do zrozumienia, że jest zwolennikiem Dietera a nie Thomasa, więc nie musiał o nim wspominać w powyższym poście.

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Tyle że ciężko znaleźć akurat u niego pozytywne wypowiedzi na temat ostatnich poczynań Dietera, nie widziałem w jego postach tego, co zawarłaś w swoim...
Zwalenie wszystkiego na to, że "Dieter jest gorszy" nie wyjaśnia dlaczego Thomas ma takie problemy z wydaniem swojej płyty. Wszystko wskazuje na to, że album który był planowany na lato wyjdzie jesienią lub zimą, pięć piosenek które mogły go promować już dawno poszło w eter i nie pomogą płycie. DVD, które kosztowało 40 euro i miało być gotowe kilka tygodni po imprezie zostało skrócone o prawie godzinę i cały czas nie zostało rozesłane. To podejście jest po prostu mało poważne.
Zwalenie wszystkiego na to, że "Dieter jest gorszy" nie wyjaśnia dlaczego Thomas ma takie problemy z wydaniem swojej płyty. Wszystko wskazuje na to, że album który był planowany na lato wyjdzie jesienią lub zimą, pięć piosenek które mogły go promować już dawno poszło w eter i nie pomogą płycie. DVD, które kosztowało 40 euro i miało być gotowe kilka tygodni po imprezie zostało skrócone o prawie godzinę i cały czas nie zostało rozesłane. To podejście jest po prostu mało poważne.
Jak piszesz tak cię widzą.
- IndependentGirl
-
Sylwia30
Zawsze byłam fanką Thomasa, ale musze być tym razem bezstronna i stwierdzić , ze pomimo tego iż Dieter jest od Thomasa dużo starszy jest nadal energicznym facetem, pełnym pomysłów, tworzącym nowe kompozycje...
Póki Thomas działam z Dieterem w Modern Talking - sukcesy byly, bo Dieter trzymał to wszystko w garści i odnośnie kompozycji i wydania płyt . W tej chwili zachowuje sie tak jakby robił łaskę nam wszytskim czyli swoim najwierniejszym fanom i wydaje płytę przekładając kilka razy jej termin. Nie wymagam wydawania płyt co pół roku, ale czy określenie jakiegoś konkretnego terminu to az tak wiele? Szczerze mówiać teraz dopiero zaczynam analizować to co kiedyś Dieter powiedział...że musiał wszytskiego pilnować, wszystko sam ustalać , doglądać , bo Thomas wchodził tylko do studia i nagrywał, a potem był zmęczony...
Póki Thomas działam z Dieterem w Modern Talking - sukcesy byly, bo Dieter trzymał to wszystko w garści i odnośnie kompozycji i wydania płyt . W tej chwili zachowuje sie tak jakby robił łaskę nam wszytskim czyli swoim najwierniejszym fanom i wydaje płytę przekładając kilka razy jej termin. Nie wymagam wydawania płyt co pół roku, ale czy określenie jakiegoś konkretnego terminu to az tak wiele? Szczerze mówiać teraz dopiero zaczynam analizować to co kiedyś Dieter powiedział...że musiał wszytskiego pilnować, wszystko sam ustalać , doglądać , bo Thomas wchodził tylko do studia i nagrywał, a potem był zmęczony...
- Agata
Na pewno przyjdzie bez okładki, przynajmniej dla tych, którzy kupili je na party, bo okładkę już mamy. Czekamy tylko na DVDAtlantis pisze: a jakby przyszło bez okładek, to zapewne też byłoby Wam bez różnicy, bo można je sobie samemu wydrukować.
- Atlantis
viewtopic.php?f=3&t=2665&st=0&sk=t&sd=a&start=30
W tym temacie zawarłem to co myślę o ostatniej produkcji Dietera, wspomniałem też o Club Tropicana (dłużej recenzji o CT pisać nie mam ochoty, bo szkoda na to klawiatury). Były tam porównania do Thomasa (do jego och i ach Forever in a Dream).
Zatem nie rozumiem Twoich zarzutów IndependenGirl.
Nie jestem zwolennikiem Thomasa, bo nigdy nie dał mi na to szansy, przez swoją solową karierę nagrał kilka ładnych utworów, ale to co robi od kilku lat to po prostu dno, i używając pewnego skrzydlatego zdania: nie będę nazywał szamba perfumerią. W Twoim poście nie było nic merytorycznego w odpowiedzi na moje, sądzę, że słuszne, uwagi, stał się on tylko zwykłą zaczepką.
Tego nieszczęsnego DVD komentował już nie będę, bo szkoda na to słów, uważam jednak, że jeśli ktoś poważny się na coś umawia, w tym przypadku np. trzygodzinny materiał, a potem tego nie realizuje, to niestety poważny nie jest.
Bohlen jaki jest to jest, może być zarozumiałym chamem, ale nie udaje przynajmniej, jaki to jest miły i kocha wszystkich fanów i muzyke itd. Parokrotnie co najmniej wręcz pokazywał, że ma ich gdzieś i są osoby, które to zauważyły.
W tym temacie zawarłem to co myślę o ostatniej produkcji Dietera, wspomniałem też o Club Tropicana (dłużej recenzji o CT pisać nie mam ochoty, bo szkoda na to klawiatury). Były tam porównania do Thomasa (do jego och i ach Forever in a Dream).
Zatem nie rozumiem Twoich zarzutów IndependenGirl.
Nie jestem zwolennikiem Thomasa, bo nigdy nie dał mi na to szansy, przez swoją solową karierę nagrał kilka ładnych utworów, ale to co robi od kilku lat to po prostu dno, i używając pewnego skrzydlatego zdania: nie będę nazywał szamba perfumerią. W Twoim poście nie było nic merytorycznego w odpowiedzi na moje, sądzę, że słuszne, uwagi, stał się on tylko zwykłą zaczepką.
Tego nieszczęsnego DVD komentował już nie będę, bo szkoda na to słów, uważam jednak, że jeśli ktoś poważny się na coś umawia, w tym przypadku np. trzygodzinny materiał, a potem tego nie realizuje, to niestety poważny nie jest.
Bohlen jaki jest to jest, może być zarozumiałym chamem, ale nie udaje przynajmniej, jaki to jest miły i kocha wszystkich fanów i muzyke itd. Parokrotnie co najmniej wręcz pokazywał, że ma ich gdzieś i są osoby, które to zauważyły.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- you're my heart
Ja wolę Thomasa ale przyznam się że to co wyprawia teraz Anders i jego sztab to już jest przegięcie.Początkowo album miał być na kwiecień,początek maja,no rozumiem przełożyć to z miesiąc ale co?! Październik
.Jak tak dalej pójdzie to tego albumu w ogóle sie nie doczekamy.Tego DVD nawet nie zamawiałem,bo nie przepadam za takim czymś. Bohlen,może jego nowe piosenki dla Daniela czy Marka nie są tak lubiane dla nas forumowiczów,ale sukces odnoszą .Odwrotem są piosenki Thomasa - na forum uwielbiane(oczywiście nie przez wszystkich),na świecie słabo znane.Dieter ma chociaż profesjonalne podejście do sprawy a też jest człowiekiem.Po co Thomasowi było Songs Forever? Aby odejśc w zapomnienie na świecie muzycznym a ucieszyć fanów "nowością w innym stylu" ? This Time może jakimś ogromnym sukcesem nie było ale 14 miejsce jest OK(a nawet bardzo OK).Mógł iśc za ciosem i wydać album w tym stylu.
I mogę śmiało przyznać że jeśli Anders nie pozyska lepszych producentów,zniknie na zawsze
I mogę śmiało przyznać że jeśli Anders nie pozyska lepszych producentów,zniknie na zawsze

- Agata
Mnie rzeczywiście "Songs Forever" niezwykle ucieszył. Mało tego, mam nadzieję, że kiedyś jeszcze coś podobnego od Thomasa usłyszymy. Wiem, że nie wszyscy fani za takim graniem przepadają, ale jest wielu, którym ten album się bardzo podoba.
- phantomas
- Kontakt:
Jak na mój rozum producentów Andersa pogonił wydawca płyty. Po ogromnym sukcesie duetu z Sandrą, fantastycznym duecie czy nieziemskim tytułowym przebojem przejrzeli na oczy i stwierdzili, że tego szajsu nie wydadzą w ogóle albo w obecnej postaci.
I stąd opóźnienie wydania lub w ostateczności brak wydawcy. Przecież Anders nie wie kiedy będzie płyta, a to co podaje to zwodzenie fanów tak samo jak jaja z dvd.
I stąd opóźnienie wydania lub w ostateczności brak wydawcy. Przecież Anders nie wie kiedy będzie płyta, a to co podaje to zwodzenie fanów tak samo jak jaja z dvd.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
a kto wie może wyjdzie ta płyta na początek 2010 roku 
-
Maciek Kowerski
Wydaje mi się że Thomas przepadnie tak jak cc catch.phantomas pisze:Jak na mój rozum producentów Andersa pogonił wydawca płyty. Po ogromnym sukcesie duetu z Sandrą, fantastycznym duecie czy nieziemskim tytułowym przebojem przejrzeli na oczy i stwierdzili, że tego szajsu nie wydadzą w ogóle albo w obecnej postaci.
- justysia854
Atlantis pisze:Ale czemu wydanie płyty ma wykluczać bycie człowiekiem? Każdy z nas wychodzi do pracy, niektórzy na 8 godzin, niektórzy nawet na 12, no i co? Także to stwierdzenie wydaje mi się bzdurne.
Poza tym najistotniejsza jest tu inna kwestia, kiedy wyjdzie ten album znów rozpocznie się biadolenie, że nie ma sukcesów, a nie ma ich bo... i tu wyleje się morze argumentów, jak to dziś króluje chała i Thomas nie jest młody i nie może z nią konkurować. A tymczasem prawda jest inna, kilka utworów z tego albumu poszło już w eter, ciężko zatem oczekiwać, aby stały się przebojem. Poza tym utwory pokroju Good Karma czy The Night is Still Young to są piosenki na wrzesień, październik?? No bez żartów.
Inna sprawa, ta nieszczęsna Kasia już rok temu nagrała kawałek z wybitnym artystą i co? Zaczęło się oczekiwanie, aż coś się z nim stanie, ujrzy światło dzienne. (Wiem wiem, Thomas jest tylko człowiekiem...). W końcu jej sztab wypuścił go do sieci i na tym się zakończy. Piszecie o poważnych duetach Thomasa, ale nikt poważny z nim współpracował nie będzie, niepoważny, jak ta Kasia, też już nie, bo nikt nie będzie inwestował w piosenki, z którymi nie wiadomo co się stanie, bo artysta Thomas jest tylko człowiekiem.
A kwestia DVD — no czekacie, ja wiem, że jak nawet jeszcze poczekacie to też się nic nie stanie, Thomas jest tylko człowiekiem, to że popłaciliście za 180 min, a będzie 130 to też nic, ważne żeby w ogóle dostać cokolwiek, a jakby przyszło bez okładek, to zapewne też byłoby Wam bez różnicy, bo można je sobie samemu wydrukować.
Zazdroszczę takiego bezkrytycznego, a czasem wręcz bezmyślnego tłumaczenia wszelkich gaf swego idola.
Tym razem podpisuje się obiema rękami
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Oto najnowszy wywiad z Thomasem, gdzie Tomek informuje że nowy album ukaże się na przełomie września i października...
http://www.wradio.com.co/playermini.aspx?id=829385
http://www.wradio.com.co/playermini.aspx?id=829385
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
no, no, no zaraz Karma wyjdzie za rok jesli tak będzie :p