Nie rozumiem dlaczego jestem 2 razy, przecież nie wysłałam tego postu 2 razy. W dodatku nie dam rady go usunąć, bo nie ma znaku x u dołu komentarza. Może by admin jeden z nich usunął? W dodatku na chwilę straciłam kontakt ze serwerem, gdy wysyłałam ten post.
Nora a Claudia
- MTalkingusia28
Re: Nora a Claudia
Tak, zapewne...
Ależ niektóre posty potrafią być takie rozwalające. O mało nie umarłam ze śmiechu jak to przeczytałam.
Ależ ta Nora musiała być niedobrą i okropną kobietą. Taką despotyczną i niewyrozumiałą żoną. No bo przecież tak ją większość z Was widzi, nieprawdaż? Tak niektórzy wszystko wiedzą na temat prywatnego życia Thomasa... Niebywałe... Aż łezka się w oku kręci, bo ja nie jestem aż tak zagłębiona w związki Thomasa z kobietami. Tylko tyle chciałam dodać od siebie.
Nie rozumiem dlaczego jestem 2 razy, przecież nie wysłałam tego postu 2 razy. W dodatku nie dam rady go usunąć, bo nie ma znaku x u dołu komentarza. Może by admin jeden z nich usunął? W dodatku na chwilę straciłam kontakt ze serwerem, gdy wysyłałam ten post.
Ostatnio zmieniony pt sty 28, 2011 15:31 przez MTalkingusia28, łącznie zmieniany 1 raz.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- kate
No dobra ale ty też nie możesz być pewna wszystkiego.skorpionek1975 pisze:Jestem pewna że była dla niego oparciem i to solidnym, Thomas był jej jedyną rodziną.
Ciekawe że taka jesteś pewna wszystkiego!
Każdy ma swoją wersję i nikt z nas nie może być pewny co tak naprawdę się stało. Nikt z całą odpowiedzialnością nie może powiedzieć to było tak i tak. Nora była jaka była a to były tylko moje teorie. Jeżeli kogoś uraziłam nimi to przepraszam. To jest moje zdanie. Wiem,że nie znam Nory ani żadnego z panów osobiście i nie mogę być pewna co się stało.Jasmine pisze:jak było naprawdę wiedzą tylko oni trzej, my możemy tylko gdybać i wymyślać.
Nie mówię też że nie kochała Thomasa ale wtrącała się w sprawy zespołu( i parę innych rzeczy) czego nie powinna robić bo to był projekt Dietera i Thomasa. Thomas nic złego o niej nie powie ale Dieter wie swoje a ja mu wierzę. A wersji każdego jest na pewno ziarnko prawdy. Czy to Dietera czy gazet. Z niczego to się nie wzięło. Bo gdyby tak było to każdy mógłby zostać nazwany złośliwcem bez powodu.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Evaalex
Jedno pytanie Co wy chcecie o dwoch kobietach mowic o ktorych nic nie wiecie.
O Klaudi moge cos powiedziec bo pare razy z nia roozmawialam. O Noze nie mowie nic bo nieznam jej. Niechce zrobic krzywdy mowiac klamstwa ktore w gazecie staly
O Klaudi moge cos powiedziec bo pare razy z nia roozmawialam. O Noze nie mowie nic bo nieznam jej. Niechce zrobic krzywdy mowiac klamstwa ktore w gazecie staly
- Peter
A mnie nie przekonują argumenty Skorpionka, oraz żadne broniące w obronę Norę. Dla mnie to kawał wrednego bab***** niż obrończyni Thomasa przed Dieterem, do wszystkiego musiała wtrącić trzy grosze, nawet podobno miała pomysł, żeby być trzecim członkiem MT i śpiewać w chórkach. Niedoczekanie.
- Jasmine
Ja nie miałabym nic przeciwko gdyby śpiewała w chórkach, świetnie je zastępowała podczas koncertów MT (czyli samego Thomasa)
- Peter
Jasmine słyszałaś kiedyś wokal Nory? Śpiewała w duecie z Thomasem w piosence "Tell me" i zdecydowanie NIE MA głosu do śpiewania a co dopiero do chórków.
- Jasmine
Jeszcze nie miałam okazji słyszeć Tell Me, ale widziałam koncerty Thomasa jako MT i przyznam, że nieźle jej poszło jako chórek.
- Peter
Jasmine, to nie ona śpiewała tego chórku tylko leciało z playbacku, nawet jak puścili Brother Louie, to w wydłużonej wersji jest takie przeciągnięcie i to też poszło. One ruszały tylko ustami.
- kate
No i czy to jest normalne że żona artysty wtrąca się do śpiewania?( szczególnie że nie umie) Jeżeli by tak było to większość partnerów gwiazd widzielibyśmy na scenie. Nora chciała być gwiazdą i nikt nie może temu zaprzeczyć.
Give me peace on earth-Please try
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Dokładnie, "po trupach" do celu. Thomas był dla Nory takim pionkiem, żeby wiążąc się z nim wejść na stałe do MT, bo miłości ze strony Nory to na bank nie było. Możecie sobie pisać, fanki - my i tak wiemy swoje...kate pisze:No i czy to jest normalne że żona artysty wtrąca się do śpiewania?( szczególnie że nie umie) Jeżeli by tak było to większość partnerów gwiazd widzielibyśmy na scenie. Nora chciała być gwiazdą i nikt nie może temu zaprzeczyć.
- Jasmine
Bo tak najlepiej, 'my wiemy swoje'.
Peter: No może i to nie ona, niech będzie.
Peter: No może i to nie ona, niech będzie.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Materiał odnośnie ślubu Thomasa i Claudii.
Ktoś tu na forum pytał czy Thomas i Claudia mieli ślub kościelny...chyba nie .
Ktoś tu na forum pytał czy Thomas i Claudia mieli ślub kościelny...chyba nie .
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Z reportażu "Moja Prawda-Thomas Anders" nie wiele zrozumiałam (nie znam zbyt dobrze rosyjskiego),ale zrozumiałam tyle,że to Nora zdradziła Thomasa z amerykańskim biznesmenem -dlatego się rozstali,potem Thomas poznał Claudię.
Jeżeli ktoś zna dokładnie historię poznania się Thomasa z Claudią byłabym wdzięczna za przybliżenie mi faktów
.
Jest to oczywiście powiedziane w wymienionym wcześniej reportażu,ale nie rozumiem o czym mowa.
Tyle co piąte przez dziesiąte czyli prawie nic
Jeżeli ktoś zna dokładnie historię poznania się Thomasa z Claudią byłabym wdzięczna za przybliżenie mi faktów
Jest to oczywiście powiedziane w wymienionym wcześniej reportażu,ale nie rozumiem o czym mowa.
Tyle co piąte przez dziesiąte czyli prawie nic
- michal.czeslaw
No właśnie-przez całe lata ich małżeństwa górowała nad Thomasem rządziła nim jak chciała.On z pokorą to znosił,bo bardzo ją kochał.Ona zaś miała wielki apetyt na sukces sceniczny.Kiedy się nie powiodło to po prostu odeszła,bo Thomas nie był jej już potrzebny.Claudia zaś jest zupełnym przeciwieństwem Nory.Zajmuje się sprawami Thomasa w takim zakresie, żeby się nie wtrącać do spraw na których się nie zna.No i wychowuje praktycznie sama ich synka.Thomasa pochłania praca i nic dziwnego- rodzinę trzeba utrzymać.Nora chyba nie chciała mieć dzieci,a Thomas bardzo tego chciał.Moim zdaniem Thomas i Claudia pasują do siebie i oby byli szczęśliwą rodziną do końca ich żywota.atlantyda ;o) pisze:Z reportażu "Moja Prawda-Thomas Anders" nie wiele zrozumiałam (nie znam zbyt dobrze rosyjskiego),ale zrozumiałam tyle,że to Nora zdradziła Thomasa z amerykańskim biznesmenem -dlatego się rozstali,potem Thomas poznał Claudię.
- Fanka MT
Naprawdęatlantyda ;o) pisze:zrozumiałam tyle,że to Nora zdradziła Thomasa z amerykańskim biznesmenem -dlatego się rozstali,potem Thomas poznał Claudię.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Jak widac taki uklad obojgu (Thomasowi i Norze) odpowiadal. Gdyby Thomasowi nie odpowiadala ta sytuacja, to z pewnoscia nie trwalby tak dlugo w tym zwiazku. Nie bylo nas przy nich, wiec nie wiemy, jak im sie ukladalo w malzenstwie. Jak do tej pory nigdy nie slyszalem, by Thomas w jakimkolwiek wywiadzie zalil sie na Nore. Wprost przeciwnie - zawsze z szacuniem wspomina swoja pierwsza zone.michal.czeslaw pisze:No właśnie-przez całe lata ich małżeństwa górowała nad Thomasem rządziła nim jak chciała.On z pokorą to znosił,bo bardzo ją kochał.Ona zaś miała wielki apetyt na sukces sceniczny...
Nie sadze, bysmy sie musieli jakos szczegolnie interesowac relacjami Thomasa i Nory. To byly i sa ich prywatne sprawy. Jedynie, co moze nas ewentualnie interesowac, to (negatywny) wplyw, jaki Nora miala na funkcjonowanie Modern Talking...
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.