Własnie,IndependentGirl pisze:ale mam wrażenie, że nazwanie jej dziecinką jest trochę zgryźliwe,
Filmy
- Gasolina91
Re: Filmy
Point Of No Return
- nora
no dobra, dobra-emocje mnie poniosly
ja tez nie jestem dziecinka ale sie czuje jakbym nadal miala 20 lat-pomijajac, ze tak wygladam
no ... daja mi do 25 
ja tez nie jestem dziecinka ale sie czuje jakbym nadal miala 20 lat-pomijajac, ze tak wygladam
kot nie przyjdzie na zawołanie-odbierze wiadomość i skontaktuje się z Tobą w wolnej chwili...
- użytkownik #1463
2012 to bardzo dobry film, o wiele bardziej mi się spodobał niż np. "dzień niepodleglości" czy ''pojutrze''. Bardzo fajne efekty specjalne, oglądając go szczególnie w kine aż ciary przechodzą po plecach.
- Gasolina91
Dokładnie. Mi było raz gorąco, raz zimno
prawie zgniotłam rękę koledze
to naprawdę świetny film
prawie zgniotłam rękę koledze
to naprawdę świetny film
Point Of No Return
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Bardzo dobry film jak go pierwszy raz obejrzałem to efekty są takie jak w przyszłości jakby człowiek się naprawdę przeniósł .ruiczyn pisze:czy ''pojutrze''. Bardzo fajne efekty specjalne, oglądając go szczególnie w kine aż ciary przechodzą po plecach.
a czy ktoś oglądał Galerianki
-
kuba084
Owszem efekty niezłe, ale fabularnie siada. Znowu bohaterscy amerykanie i ich prezydenci. Scena z walącym się watykanem epicka.ruiczyn pisze:2012 to bardzo dobry film, o wiele bardziej mi się spodobał niż np. "dzień niepodleglości" czy ''pojutrze''. Bardzo fajne efekty specjalne, oglądając go szczególnie w kine aż ciary przechodzą po plecach.
Teraz mam zajawkę na kino wojenne: Stalingrad, Pluton, Wojna zimowa, Żelazny Krzyż. Czeka mnie jeszcze Pancernik Yamato i Czerwony Baron ;]
- Jasmine
Ja oglądałam Galerianki, niezłe
Ja nie lubię filmów katastroficznych, wszystkie mają ten sam schemat- jest sobie miasto w którym jest główny bohater, nagle pojawia się zagrożenie, wszystko zostaje zniszczone i albo kilkoro ludzi przeżywa albo wszyscy oprócz głównego bohatera giną.
Byłam ostatnio na Kick-Ass. Nie byłam na początku zachwycona tym pomysłem ale po obejrzeniu go jestem pozytywnie zaskoczona
Grają jeszcze Alicję w Krainie Czarów?
Ja nie lubię filmów katastroficznych, wszystkie mają ten sam schemat- jest sobie miasto w którym jest główny bohater, nagle pojawia się zagrożenie, wszystko zostaje zniszczone i albo kilkoro ludzi przeżywa albo wszyscy oprócz głównego bohatera giną.
Byłam ostatnio na Kick-Ass. Nie byłam na początku zachwycona tym pomysłem ale po obejrzeniu go jestem pozytywnie zaskoczona
Grają jeszcze Alicję w Krainie Czarów?
- Jasmine
Parę dni temu obejrzałam mój ulubiony film- Jumanji
Jak zwykle świetny, choć widziałam go 2 razy ale dawno temu.
Czemu jak mówię komuś że Jumanji to mój ulubiony film to padają komentarze typu "weź przestań" albo "o żal". Ja rozumiem że ten film może się komuś nie podobać ale ja proszę bez takich, czuję się przez to urażona
Czemu jak mówię komuś że Jumanji to mój ulubiony film to padają komentarze typu "weź przestań" albo "o żal". Ja rozumiem że ten film może się komuś nie podobać ale ja proszę bez takich, czuję się przez to urażona
- you're my heart
- Gasolina91
-
alunia13
A ja ostatnio oglądałam Alicję w Krianie Czarów i się strasznie zawiodłam. Fabuła nudna jak flaki z olejem, a gra aktorska oprócz Johnny'ego Depp'a to katastrofa. Szczególnie główna postac jest jak dlamnie jakaś taka "niewyraźna". Jedyne co mi się podobało to wspaniały głos Allana Rickmana użyczony Absolemowi. No ale to jest moja opinia. A Wy oglądaliście?
"You can win, If You want..."