Kultowe seriale ;)

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: Kultowe seriale ;)

Post autor: Jasmine »

O, nie wiedziałam. Ale i tak mi go szkoda

Angielski humor jest dziwny (tak mi mówiła siostra która tam mieszka)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

To Benny Hill nie żyje? Skad masz taką informację? Bardzo lubiłem jego programy, mało kto wie, że z zawodu nie jest komikiem a... mleczarzem. :) Też lubię czasem cartoon network oglądać, a najlepiej to Top Cat, czy jakoś tak, to się w Polsce chyba nazywa kocia ferajna, taki żółty kot i jego band, którzy mają notoryczne kłopoty z dzielnicowym, szczególnie nie lubiącym jak cacek dzwoni z jego służbowego telefonu.
Awatar użytkownika
Jasmine

Czytałam o nim na wikipedii i tam się dowiedziałam
O, haha, tak jak Dieter jest ekonomistą a stał się super producentem :D Tak nawet wygląda na mleczarza ;P
Kiedyś oglądałam Kocią ferajnę, to było super ^^ Pamiętam że jak dzielnicowy się pojawiał to zawsze byłam ciekawa co będzie, moje ulubione momenty :D Inspektor Gadżet był super, uwielbiałam te jego mechanizmy
Awatar użytkownika
Peter

Kocia ferajna to chyba najlepsza kreskówka jaką znam, jeszcze lubiłem np: Toma i Jerry. A pamietasz "Filemona i Bonifacego" albo "Przygód kilka wróbla ćwirka"? Kultowe seriale! Jeszcze bardzo lubiłem z kreskówek braci Crump, nie pamiętam jaki to był tytuł, ale jeden jest normalny ale zakręconym ekologiem trochę, a drugi jest niebieski i uwielbia złom. Luszyn i Wayne.
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Bliźniaki Cramp, kiedys to oglądałem ;d. W ogóle Cartoon Network ma zajebiste kreski, ale ja z tego wyrosłem ;>.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jasmine

Filemona i ćwirka oglądałam, oczywiście, "fiu fiu" :D
Bliźniaki Cramp było super, zawsze Wayne dokuczał Luszynowi czy jakoś tak i zbierał złom :lol:

You're my heart, nie tylko Ty z nich wyrosłeś :lol:
Awatar użytkownika
Peter

A pamiętacie "Ciuchcie"? kultowy program, ale oczywiście z tego daaawno wyrosłem, z kreskówek to kultowe były np: "Smerfy" czy "Żwirek i muchomorek". :P
Awatar użytkownika
Jasmine

Ja nie znam Ciuchci, mogło mnie wtedy nie być na świecie albo miałam bardzo mało lat żeby pamiętać ^^"
Kiedyś lubiłam Smerfy ale teraz jakoś przestałam. A żwirka nie oglądałam.
Awatar użytkownika
Peter

To patrz na głównych bohaterów Ciuchci i jeszcze był Rebuś. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=aEozAdgEKOY
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciuchcia
Ninio

Post autor: Ninio »

Benny Hill zamarł juz dawno,jeszcze w latach '90. Chyba na atak serca. Kultowym serialem to był Robin Hood z Michaelem...(niepamietam nazwiska). Był rewelacyjny. W drugiej czesci Robina grał taki blondyn... Moim ulubionym bohaterem był Guy of Gisbourne,niestety postac negatywna:)
Awatar użytkownika
Jasmine

Ach wiem już! Kulfon i Monika, no tak :D Faktycznie, już sobie przypominam ^^

Tak, miał atak serca, został znaleziony 4 dni po śmierci przez sąsiada.

A no, widziałam urywki, super :D
Awatar użytkownika
Peter

Ja lubię takie kreskówki jak "Czarodziejka z księzyca", to było naprawdę kultowe, albo "Kapitan Daimos". Szkoda, ze nie potrafię tak pięknie rysowac jak oni....
Awatar użytkownika
Jasmine

Mogę Ci narysować Czarodziejkę :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Ja ostatnio z seriali lubię oglądać tylko Dr House, naprawdę super postać, mimo, że nie ma przystępnego sposobu bycia. Polecam bardzo. :) Lubię jak rozwiązują te nie łatwe łamigłówki i lubie te konsultacje House'a z jego teamem. Naprawdę kultowy serial.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Jasmine pisze:Filemona i ćwirka oglądałam, oczywiście, "fiu fiu"
A nooo, to "fiu, fiu, fiu" :lol: było zajefajne z tej bajki. :mrgreen: Z perspektywy dorosłego to te bajki przyprawiają mnie czasem do śmiechu do łez. :D
Peter pisze:A pamiętacie "Ciuchcie"? kultowy program, ale oczywiście z tego daaawno wyrosłem, z kreskówek to kultowe były np: "Smerfy" czy "Żwirek i muchomorek".
Aha, no fakt , pamiętam te bajki. Kiedy to było ale myślę, że chyba uniwersalne dla każdego następnego pokolenia. :wink: Tom & Jerry też fajny ale raczej nie dla małych dzieci a bardziej starszych, żeby ich nie uczyć jak przyrżnąć koledze/koleżance w czambo. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Ninio pisze:Kultowym serialem to był Robin Hood z Michaelem...(niepamietam nazwiska). Był rewelacyjny. W drugiej czesci Robina grał taki blondyn... Moim ulubionym bohaterem był Guy of Gisbourne,niestety postac negatywna:)
Pierwszy odtwórca roli Robin Hooda nazywał się Michael Praed a drugi to syn słynnego aktora Sean'a Conneryego, który nazywa się Jason Connery.

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
ODPOWIEDZ