Właśnie. Uśmiech Thomasa jest cudowny. Tylko na niego popatrzeć a życie od razu nabiera piękniejszych barw. Poza tym ten kciuk przy którym Thomas stoi jest zjawiskowy. Nigdy wcześniej czegoś takiego fajnego nie widziałam. Bardzo przyciągający wzrok.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
Zdjecie powstalo ddzis o 15.30 gorzinie w Hotelu w ktorym Thomas ma dzis wystep Galowy. Jak uslyszalam ceny biletow to mnie az zabolalo od 74€ w gore Nie stac mnie na taka przyjemnosc. conajmniej zrobilam to zdjecie i dostalam pare autografuw
mniej występów i mniej widzów, więc pewnie dlatego wyższe ceny biletów. trzeba przecież pokryć koszty promocji z jakichś środków. płyty się nie sprzedają, pozostają więc występy na żywo
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Ten występ do była gala charytatywna (stąd cena biletów). Odbywała się w Duesseldorfie. Występ Thomasa planowany był na trochę ponad pół godziny. Oprócz niego zaśpiewały i inne gwiazdy, m.in. Sarah Connor i girlsband Queensberry.
Evo, gratuluję fotki!
Agata pisze:Ten występ do była gala charytatywna (stąd cena biletów). Odbywała się w Duesseldorfie. Występ Thomasa planowany był na trochę ponad pół godziny. Oprócz niego zaśpiewały i inne gwiazdy, m.in. Sarah Connor i girlsband Queensberry.
aaa, to w takim razie przepraszam
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"