Konkursy zawsze były zapowiadane dosłownie przed piosenkami M.T., więc przy słuchaniu od 8 do 18 można było na nie często trafić...gorzej z dodzwonieniem...fakt...dlatego ja dzwoniłem rano
Modern Talking w mediach
- Maro_D
Re: Modern Talking w mediach
Droga Dario - z tego, co wiem, ten zestaw zawiera 5 płyt z lat 80-tych (wciąż nie rozumiem dlaczego nie 6?)...dokładniej box "Original Album Classics".
Konkursy zawsze były zapowiadane dosłownie przed piosenkami M.T., więc przy słuchaniu od 8 do 18 można było na nie często trafić...gorzej z dodzwonieniem...fakt...dlatego ja dzwoniłem rano
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Fanka MT
No to tym bardziej gratuluję takiego nabytku!
Jeżeli chodzi o te konkursy, to zazwyczaj trafiałam na piosenki w połowie i tylko przedstawienie odpowiedzi w konkursie.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- Maro_D
Uuuu, no to sporo Ciebie ominęło w takim razie...a szkoda. Ja włączając wcześniej, słyszałem wywiady...o, np. dzisiaj mówili o pseudonimach Dietera oraz Thomasa...nie spodziewałem się, że dożyję czasów, gdy usłyszę w radiu Złote Przeboje nazwisko Steve Benson i tytuł "Don't Throw My Love Away"! Niestety, nie zagrali, ale już wzmianka to coś. Tak samo jak wzmianka, że "Brother Louie" miał polską wersję...
Ale dziękuję za gratulację
Ale dziękuję za gratulację
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Dr Mabuse
Masz rację Maro - super czasy nastały w Radiu Złote Przeboje. Sam dzisiaj słyszałem o 12.45 CC Catch i "Heartbreak Hotel". Wspominany przez Ciebie wywiad też udało mi się usłyszeć, ale niestety ani razu nie udało mi się do radia dodzwonić. I jeszcze jedna uwaga - szkoda, że antenie nie były prezentowane rozmowy z osobami biorącymi udział w konkursie (a może były, tylko nie w czasie prezentacji utworów MT
- ja w każdym razie nie słyszałem).
Warto chyba jeszcze w tym miejscu wspomnieć, że na stronie Radia Złote Przeboje pojawiła się następująca informacja dotycząca następnego weekendu: "Na portalach społecznościowych - facebook i nk.pl, zadaliśmy pytanie, który z wykonawców powinien być gwiazdą pierwszego październikowego weekendu. Z odpowiedzi wyłoniliśmy sześciu kandydatów, wśród których znajduje się zwycięzca - gwiazda przyszłego weekendu!
CC Catch, Queen, Abba, Roxette, Boney M. i Genesis z Philem Collinsem. To lista Waszych kandydatów w muzycznych wyborach. Między tymi gwiazdami stoczy się rywalizacja. Kto z nich wygra? Decyzja należy do Was!"
Oto link do stronki, na której można głosować: http://zloteprzeboje.tuba.pl/zloteprzeb ... endu_.html
Oczywiście dla odwiedzających tę stronkę kandydat jest tylko jeden
I nie trzeba daleko szukać, wystarczy wybrać pierwszego z listy
Trzeba się sprężyć, bo na chwilę obecną CC Catch ma 42% głsów, a Queen - 41.
Warto chyba jeszcze w tym miejscu wspomnieć, że na stronie Radia Złote Przeboje pojawiła się następująca informacja dotycząca następnego weekendu: "Na portalach społecznościowych - facebook i nk.pl, zadaliśmy pytanie, który z wykonawców powinien być gwiazdą pierwszego październikowego weekendu. Z odpowiedzi wyłoniliśmy sześciu kandydatów, wśród których znajduje się zwycięzca - gwiazda przyszłego weekendu!
CC Catch, Queen, Abba, Roxette, Boney M. i Genesis z Philem Collinsem. To lista Waszych kandydatów w muzycznych wyborach. Między tymi gwiazdami stoczy się rywalizacja. Kto z nich wygra? Decyzja należy do Was!"
Oto link do stronki, na której można głosować: http://zloteprzeboje.tuba.pl/zloteprzeb ... endu_.html
Oczywiście dla odwiedzających tę stronkę kandydat jest tylko jeden

- Gasolina91
Oddałam głos na CCCatch of course
Choć z pierwszej chwili zatrzymałam się przy Abbie a nie wiem czemu
.
Choć z pierwszej chwili zatrzymałam się przy Abbie a nie wiem czemu
Point Of No Return
- Maro_D
@ Dr Mabuse - rozmowy z osobami, biorącymi udział w konkursie, były prezentowane. Można było je usłyszeć w połowie godziny, i też w co drugiej (np. 15:30 a potem 17:30).
I wiadomość z przed 15 minut - prezenter potwierdził, że w najbliższy weekend będzie gościem C.C. Catch!
I wiadomość z przed 15 minut - prezenter potwierdził, że w najbliższy weekend będzie gościem C.C. Catch!
- Dr Mabuse
A widzisz - moja wina, bo ja przeważnie po MT odchodziłem od radia i czekałem na następny utwór, który był prezentowany ok. 15 min. po pełnej - nie samym radiem człowiek żyje
A już zacząłem się niepokoić, bo link przestał działać
Super wiadomośćMaro_D pisze:I wiadomość z przed 15 minut - prezenter potwierdził, że w najbliższy weekend będzie gościem C.C. Catch!

- Didi&Thomas
W najnowszym wydaniu tygodnika To&Owo znalazła się krótka notka na temat startu nowej muzycznej telewizji TV Disco. Notka ilustrowana jest fotką Dietera i Thomasa z czasów po 1998 r. Wygląda na to, że nasz ulubiony zespół będzie częstym gościem w tej stacji. Oficjalnie stacja Tv Disco wystartowała dzisiaj...
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- Fanka MT
To superDidi&Thomas pisze:W najnowszym wydaniu tygodnika To&Owo znalazła się krótka notka na temat startu nowej muzycznej telewizji TV Disco. Notka ilustrowana jest fotką Dietera i Thomasa z czasów po 1998 r
Oby to były prorocze słowaDidi&Thomas pisze:Wygląda na to, że nasz ulubiony zespół będzie częstym gościem w tej stacji.
Dziękuję...
Dziękuję...
- Didi&Thomas
Ja mam N-ke i na razie nie ma disco tv na liście kanałówFanka MT pisze:To superDidi&Thomas pisze:W najnowszym wydaniu tygodnika To&Owo znalazła się krótka notka na temat startu nowej muzycznej telewizji TV Disco. Notka ilustrowana jest fotką Dietera i Thomasa z czasów po 1998 rMuszę zakupić ten tygodnik
Oby to były prorocze słowaDidi&Thomas pisze:Wygląda na to, że nasz ulubiony zespół będzie częstym gościem w tej stacji.A TVDisco jest na Cyfrze+ ??
"Don`t let me down, take my hand
-
jkris
więcej informacji znajdziecie tutaj
http://satkurier.pl/news/69014/13e-tvdi ... -642h.html
a tutaj kanał mozna ogladac przez internet
http://www.tvdisco.pl/live.html
http://satkurier.pl/news/69014/13e-tvdi ... -642h.html
a tutaj kanał mozna ogladac przez internet
http://www.tvdisco.pl/live.html
- sebciu1974
- Kontakt:
Przeprogramowałem dekoder Cyfry i niestety jeszcze tego kanału nie ma. Może jutro.
- Dr Mabuse
A ja przetrzepałem ofertę mojej kablówki - nędza
Ale pociesza fakt emisji kanału on-line 
A odnośnie weekendu z C.C. Catch - super sprawa i super, że ta wiadomość znalazła się na stronie głównej
A odnośnie weekendu z C.C. Catch - super sprawa i super, że ta wiadomość znalazła się na stronie głównej

- Maro_D
Jeżeli ktoś chce oglądać TV.Disco, to w tym temacie: viewtopic.php?f=14&p=71514#p71514 wspólnie z Adrianem77, zapodaliśmy techniczne namiary na stację. Czytałem na forach TV-Sat, że najlepiej manualnie jest szukać na dekoderach cyfrowych naszych rodzimych platfom. Na "eNce" znajduje się on w dalszej odległości jako Disco TV...przynajmniej tak było w poniedziałek.
Ja zadowalam się wersją on-line, na stronie: http://tvdisco.pl/live.html trzeba wcześniej zainstalować odpowiedni program.
I tak ok. 14:40 wyemitowano klip do "Brother Louie'98"...pocieszam się, że klipy z 80s również mają w swoich zbiorach, o czym świadczy fakt, że w wakacje, na kanale 4Fun.TV (a to jest ta sama spółka), można było ujrzeć video do "Atlantis is calling". Trzeba być dobrej nadziei, skoro dziś rano w TV.Disco widziałem klip do "Queen of Hearts" grupy Bad Boys Blue
, a nie dawno Sandra śpiewała "Hi! Hi! Hi!".
Ja zadowalam się wersją on-line, na stronie: http://tvdisco.pl/live.html trzeba wcześniej zainstalować odpowiedni program.
I tak ok. 14:40 wyemitowano klip do "Brother Louie'98"...pocieszam się, że klipy z 80s również mają w swoich zbiorach, o czym świadczy fakt, że w wakacje, na kanale 4Fun.TV (a to jest ta sama spółka), można było ujrzeć video do "Atlantis is calling". Trzeba być dobrej nadziei, skoro dziś rano w TV.Disco widziałem klip do "Queen of Hearts" grupy Bad Boys Blue
- Adrian77
- Kontakt:
Wczoraj wieczorem był klip Bad Boys Blue- You're A Woman.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- maaateusz