kate pisze:A mi się w zasadzie podoba ta piosenka. Szybko wpada w ucho i już po chwili zaczęłam ją nucić. Duet sam w sobie zaskakujący, ale jak dla mnie eksperyment jest wart uwagi. Thomas ciekawie brzmi próbując wpasować się miejscami w klimaty Omida.
Nie podoba mi się tylko, że pod Thomas Anders jest Modern Talking. To trochę deprymuje, bo to tak jakby Tomcio musiał przypominać wszystkim, że jest z MT, bo inaczej nikt go nie będzie słuchał.
Mam wrażenie, że dla niektórych sama obecność Omida skreśla piosenkę. Rozumiem, że na co dzień raczej nie słucha się takich klimatów, ale żeby od razu je skreślać z tego powodu? Bo Thomas solo byłby lepszy? Może od razu zakazać mu śpiewania duetów?
Mnie się też ta piosenka bardzo spodobała

Choć nie ukrywam,że się tej piosenki obawiałam... Wiesz to nie jest wina Thomasa tylko firmowo musieli "doczepić" napis Modern Talking ponieważ jest niestety dla większość ludzi wyłącznie kojażony z tym zespołem,a szkoda!Bo przez to został "zaszufladkowany" jako druga połowa Modern Talking,a przecież śpiewa solo aktualnie
I również jestem za tym,żeby śpiewał w duecie z innymi mniej znanymi artystami Thomas
To na tyle z mojej strony