14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
art_system

Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie

Post autor: art_system »

No i są, 2 bileciki, Pan Maciej Walichowski stanął na wysokości zadania, wygrane/otrzymane z facebooka 2 bileciki dzisiaj mi wręczył w siedzibie Radia nysa:) Miałem je odebrać w czasie antenowym i opowiedzieć jak do tego doszło, że je dostałem. Zjawiłem się przed czasem i nie było mnie na LIVE w radio. Pan Maciej pilotował sprawę do końca, jutro z żonką i córa tam będziemy. Jadę z Prudnika, jeśli jest ktoś z okolic i nie ma jak się dostać to mam wolne 2 miejsca. Czy jest jakaś możliwość by zrobić sobie fotkę z Thomasem po koncercie?
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

,,,,nawet o tym nie można myśleć ,,,,nie mam zamiaru taplać się w kaloszach ,,,,to nie jakiś Woodstock,,,, :| :)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Witam wszystkich, ja też oczywiście wybieram się na koncert, nie mogę przegapić takiego wydarzenia w moim województwie! :)
Mimo że "u siebie" to 90 km do Nysy mam, ale dzięki wygranym bilecikom na Top80 wejście darmowe :).
Ciekawy jestem ile biletów się sprzedało i czy frekwencja dopisze? Okolice Nysy to niewielu mieszkańców, osobiście wolałbym żeby koncert się odbył np w amfiteatrze w Opolu, no ale w końcu Radio Nysa organizuje, więc u siebie chcieli :) Koncert dość mocno reklamowali w całym opolskim, w tym TVP Opole, Radio Plus z Opola, Radio Park z Kędzierzyna-Koźla,
prasa i nawet 30km od Nysy spotkałem banery reklamowe przy drodze! :)
A pogoda no cóż, z prognoz wynika, że słońca i upału nie będzie, do 15st, ale deszczu też niewiele kropel... dobra strona może będzie taka,że szybciej się ściemni, bo koncert moim zdaniem za wcześnie, lepszy zdecydowanie klimat jest po ciemku!:)
Pozdrawiam i do zobaczenia w Nysie! :)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Niestety mnie jutro nie będzie na koncercie :'( ale tym którzy wybierają się na koncert,życzę udanej zabawy i ładnej,bezdeszczowej pogody :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Husku pisze:A ja mam takie pytanie trochę z innej beczki, ale skoro Patryk wspominał w tym temacie, to może i na miejscu. Jeśli fanclub będzie w Nysie organizował oficjalny sklepik, bo przez fanclub rozumiem nas i chodzi chyba o coś innego niż niemiecki sklepik, który jeździł ostatnio z Thomasem (oczywiście asortyment ten sam), to czy będziecie mieć towar jeszcze potem i będzie można zakupić coś przez was? Wysyłkowo, chodziłoby mi o ominięcie czasu oczekiwania i załatwiania podczas gdy szło by to bezpośrednio z Niemiec.

Tak można zamawiać!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

art_system pisze:No i są, 2 bileciki, Pan Maciej Walichowski stanął na wysokości zadania, wygrane/otrzymane z facebooka 2 bileciki dzisiaj mi wręczył w siedzibie Radia nysa:) Miałem je odebrać w czasie antenowym i opowiedzieć jak do tego doszło, że je dostałem. Zjawiłem się przed czasem i nie było mnie na LIVE w radio. Pan Maciej pilotował sprawę do końca, jutro z żonką i córa tam będziemy. Jadę z Prudnika, jeśli jest ktoś z okolic i nie ma jak się dostać to mam wolne 2 miejsca. Czy jest jakaś możliwość by zrobić sobie fotkę z Thomasem po koncercie?
Thomas zaraz po koncercie jedzie do Wiednia :( Dlatego wczesna godzina koncertu.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

A następnego dnia ma koncert w Rosji.
Tomolo, koleżanka z Opola mówiła, że u nich w Opolu (45 km do Nysy) pełno plakatów, bilboardów wisi.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

Mi się tym razem nie uda być :( Strasznie Wam zazdroszczę i życzę udanej zabawy! Czekam na jakąś relację i zdjęcia :)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

I ładnej pogody Wam życzę... :P
Awatar użytkownika
Pkmodern

Post autor: Pkmodern »

W ciągu kilku minut rozpocznie się na żywo wywiad z Thomasem w radio Nysa!!!
http://www.nysa.fm/
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Pkmodern pisze:W ciągu kilku minut rozpocznie się na żywo wywiad z Thomasem w radio Nysa!!!
Dzięki za info Pkmodern :) Chociaż posłucham Thomasa na żywo w radiu,a później myślami będę na koncercie...ech :(
Ciekawy wywiad,chociaż trochę krótki,a za chwilę koncert :cry:
MY DREAMS COME TRUE :D
nado

Post autor: nado »

Z radia Nysa na żywo: "stadion prawie pęka już w szwach :D" . Przed kasami bardzo długie kolejki, a więc koncert musi być opóźniony. Co najmniej 500 osób jeszcze bez biletu :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Rzeczywiście sporo wiary się nazbierało tuż przed g.18 i ludzie wciąż wchodzili i wchodzili dosłownie na ostatnią chwilę .Parę minut po g.18rozpoczął się koncert.To,że Thomas Anders i Modern Talking Band wypadli świetnie chyba nie trzeba już pisać :)
Natomiast muszę się podzielić wrażeniami z zabawy sektora E.Ludzie w różnym wieku.Starsi,młodsi i najmłodsi.Podskakuwali,klaskali w rytm piosenki,tańczyli i śpiewali.Na prawdę miło było stać wśród takiej publiczności.Wrażenie zrobiło na nich jak zobaczyli białe róże rzucane na scenę,zimne ognie,że o tych ogromnych balonach nie wspomnę.Podziękowania za zorganizowanie koncertu dla Solaris Music i Radia Nysa.Podziękowania również dla TAFCPL.
Pozdrowienia dla Daniela,Darka,Moni,Dorki,Sławka i jego rodziny,Aldony,Shockera i innych ,których miałam okazję poznać :)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

No, odespałam ;) Faktycznie, po pierwszych obawach, że poza ludźmi w naszym sektorze będzie niewiele osób okazało się koło 18.00, że stadion jest pełen ludzi! Podglądałam sektory, bawili się super! Nawet VIPy nie były przymurowane do krzesełek, tylko odchodziły tańce ;p
Thomas cudny - ale to chyba wiadomo ;)

Szkoda trochę, że scena bez wybiegu, no ale to zrozumiałe - to stadion :)

W sumie mam 2 uwagi. Sektor FAN był jednak ciut za daleko od sceny (ze 3 metry), co uniemożliwiało dorzucenie róż. Choć tu Patryk i tak wynegocjował mistrzowsko, bo organizator chciał, aby sektor miał ustawione barierki jeszcze ok.1,5 metra dalej. Patryk - szacun!

Druga uwaga dotyczy oświetlenia. Tu było kulawo. światło właściwie na publikę, na scenę mizernie, więc Tomek był nieco w niemal półmroku :/ No i tu czuję pewien niedosyt, niestety. Eliminowało to taki kontakt, jak zwykle na koncertach, kiedy Tomka widać wyraźnie... No owszem, technika mogła nie przewidzieć, że Tomcio nie stoi nieruchomo w miejscu, na które akurat pada światło, tylko rusza się po scenie i wychodzi jak najbliżej publiki, ale... No jakoś tak z tym światłem nie bardzo było, jak dla mnie, OK.
Dzięki wszystkim, za super zabawę!!!! Aragorn, shoker191 - Wam również za super podróż!!! :D :D :D

Ogólnie koncert bardzo udany!!! Teraz czekamy na Częstochowę :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pkmodern pisze:W ciągu kilku minut rozpocznie się na żywo wywiad z Thomasem w radio Nysa!!!
Można odsłuchać ten wywiad i audycję z piątku?Grzebię i grzebię po tej stronie i nie ogarniam :?

Info dla tych,którzy nie byli.
Thomas zaśpiewał utwór This Time potem You're My Heart... w wersji unplugged (czyli w podobnym klimacie) a potem Give Me Peace On Earth. You're My Heart... było tez w wersji dancowe na zakończenie,ale już bez wstępu z publicznością.Za to w sektorze gdzie stałam ludzie śpiewali refren przy akustyce gitarowej :).
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Thomas jak zwykle był we wspaniałej formie i rozpierała Go energia . Miło popatrzeć jak świetnie się bawi razem z nami :D :lol: Dziękuję wszystkim za wspaniałą zabawę na koncercie . :lol:
ODPOWIEDZ