Aśka rób swoje bo super pomysł miałaś!!! Kto będzie mógł i będzie miał ochotę przyjedzie!!!!
Gdyby to by miał być zlot 10 osobowy ale będą na nim osoby szczerze w niego zaangażowane!!!!!! A to się liczy najbardziej!!!!!!!!
Dominicka pisze:Ja nie wiem dlaczego tu się tak wszystko pląta. Znam wiele różnych inicjatyw zlotów innych zespołów i nigdy nie zauważyłam żadnych problemów. Zloty praktycznie nigdy nie odbywają się zaraz przed lub też tuż po koncercie. Zawsze jest to jakiś neutralny termin który w miarę odpowiada każdemu. Kwestia jest w tym aby się dogadać. Tutaj co raz coś komuś nie pasuje. Pierwotna propozycja Asi była bardzo logiczna i złożona, wszystko dopracowane, przemyślane.
Tak aby nie być gołosłownym np. Ogólnopolski Zlot Fanów Depeche Mode obywa się dajmy na to (bo jest ich kilka) 22 czerwca w Elblągu gdzie najbliższy ich koncert odbywa się 25 lipca w Warszawie. Jest również różnica w terminach. Ale to wszystko jest kwestia odpowiedniego dogadania się i przemyślenia wszystkiego.
Dziękuję za uwagę.
Monia82 pisze:Jak nie spróbujemy, to się nie dowiemy, czy jest sens robić ZLOT!
Macie racjęaragorn pisze:,,hejj Jak wcześniej pisałem kto ma przyjechać to przyjedzie i koniec ,,,,info o Dj-Bobo od Patryka... daje sporo do myślenia ale wszystko pomalutku ,,,,najpierw niech to będzie 10 osób (przyjmijmy) ,,a potem jakaś akcja reklamowa mile będzie widziana,,,,,znam przykład z życia jak z kopciuszka można przemienić się w giganta,,tylko wszystko w swoim czasie.![]()