20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.

Post autor: siara1971 »

aldona pisze:Właśnie dziś otrzymałam bilet na koncert do Koszalina :P
super Ja też dzisiaj dostałem czyli pierwsza partia już dociera pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

O rany, muszę się sprężać z zamówieniem :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

I ja też dziś dostałam bilet super cieszę się :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witam. Kolejna partia zaproszeń wysłana dzisiaj. Niezdecydowanym radzę się pośpieszyć bo znikaja w dość zaskakującym tempie!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

aleksandra227 pisze:Jeśli chodzi o mnie to ja nocuje w Hotelu"Monika"w Koszalinie na ul.Św.Wojciecha. Jak by ktoś chciał tam jeszcze zarezerwować miejsce sobie pozdrawiam ;)
Ten hotel "Monika" całkiem niezły - a wiemy jak daleko musimy iść? Nie mogłam na mapie ulicy znaleść.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hejj,,jeżeli co niektórzy nocują, to będzie jakieś after-party? czy coś w tym stylu? :D :D
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Zajrzyj do wątku o zlocie fanów, tam co nieco jest :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Meg pisze:
aleksandra227 pisze:Jeśli chodzi o mnie to ja nocuje w Hotelu"Monika"w Koszalinie na ul.Św.Wojciecha. Jak by ktoś chciał tam jeszcze zarezerwować miejsce sobie pozdrawiam ;)
Ten hotel "Monika" całkiem niezły - a wiemy jak daleko musimy iść? Nie mogłam na mapie ulicy znaleść.
Hej Meg :)
Jest kawałek do tej hali na koncert,ale ja będę taksówką jechać tam,a potem wracać po koncercie i po AFTE-PARTY jak by był :)
Jeżeli też tam będziesz w tym hotelu to polecam taksówką,może się będziemy miały okazję poznać w realu to było by nam we dwie raźniej jeżeli będziesz chciała pozdrawiam :wink:
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

aleksandra227 pisze: Jest kawałek do tej hali na koncert,ale ja będę taksówką jechać tam,a potem wracać po koncercie i po AFTE-PARTY jak by był
After-party jest proponowane w piątek przed koncertem w Mielnie :!: :!: :!: Ale jak na razie zainteresowanych osób bardzo niewiele.Gdzie się fani i forumowicze pochowali?Cisza tu jak po śmierci organisty :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Kochani, relax!
Niebawem ruszam na Koszalin, celem obcykania co, jak i gdzie. Nie ma pośpiechu, bo sezon lada chwila dopiero się zacznie, i wtedy w pełnej krasie objawi nam się mnogość lokali i miejscówek do zorganizowania after/before party nad morzem :-)
Wszystkie info będę podawać na forum do dyskusji, jednakże na ten moment fajnie by tylko było, gdyby się towarzystwo określiło, czy robimy tradycyjnie afterek czy jednak coś a'la zlot dzień przed koncertem. Piszcie, głosujcie, musimy wiedzieć, na czym stoimy :-)
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Naddel pisze:Kochani, relax!
Niebawem ruszam na Koszalin, celem obcykania co, jak i gdzie. Nie ma pośpiechu, bo sezon lada chwila dopiero się zacznie, i wtedy w pełnej krasie objawi nam się mnogość lokali i miejscówek do zorganizowania after/before party nad morzem :-)
Wszystkie info będę podawać na forum do dyskusji, jednakże na ten moment fajnie by tylko było, gdyby się towarzystwo określiło, czy robimy tradycyjnie afterek czy jednak coś a'la zlot dzień przed koncertem. Piszcie, głosujcie, musimy wiedzieć, na czym stoimy :-)
No właśnie miałam o to zaapelować :D Najpierw zapoznajcie się z postami w wątku o Zlocie i WYPOWIADAJCIE SIĘ!!!!
Natomiast tu niech określą się (po przeczytaniu postów w wątku o Zlocie) osoby, które jadą do Koszalina. Bo już na ten koncert musimy zdecydować, KIEDY się spotykamy!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

michal.czeslaw pisze:
aleksandra227 pisze: Jest kawałek do tej hali na koncert,ale ja będę taksówką jechać tam,a potem wracać po koncercie i po AFTE-PARTY jak by był
After-party jest proponowane w piątek przed koncertem w Mielnie :!: :!: :!: Ale jak na razie zainteresowanych osób bardzo niewiele.Gdzie się fani i forumowicze pochowali?Cisza tu jak po śmierci organisty :lol: :lol: :lol:

Dokładnie!!!!! Zajrzyjcie najpierw do wątku ZLOT. Proponowana jest zmiana z AFTERparty na BEFOREparty! Czyli spotkanie PRZED koncertem! Impreza wieczorem w piątek na plaży w Mielnie! ;p

Ale W Y P O W I A D A J C I E się !!!!!! Zwłaszcza osoby jadące do Koszalina!!!
Meg
Członek TAFC Polska

aleksandra227 pisze:
Meg pisze:
Hej Meg :)
Jest kawałek do tej hali na koncert,ale ja będę taksówką jechać tam,a potem wracać po koncercie i po AFTE-PARTY jak by był :)
Jeżeli też tam będziesz w tym hotelu to polecam taksówką,może się będziemy miały okazję poznać w realu to było by nam we dwie raźniej jeżeli będziesz chciała pozdrawiam :wink:
To myślę, że najlepiej byłoby nocować w jednym hotelu i pojechać razem taksówką - będzie raźniej i taniej. A powiedz mi o której będziesz w Koszalinie? Skąd jedziesz? Może się umówimy już na Dworcu?
Meg
Członek TAFC Polska

Aleksandra227 zarezerwowałam nocleg w "Monice", ale napisalam też maila na adres hali żeby zasugerowali może jakiś obiekt bliżej - co Ty na to? czy upierasz się przy "Monice"?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Meg, Aleksandra 227 - a może słówko w sprawie spotkania ......?
Meg
Członek TAFC Polska

Hehehe Asiu, ale gdzie w Kutnie? Czy w Koszalinie? Ja jestem jak najbardziej za, ale osobiście pasowałoby mi po koncercie - nie chciałabym nocować dwa dni :P
ODPOWIEDZ