super Ja też dzisiaj dostałem czyli pierwsza partia już dociera pozdrawiamaldona pisze:Właśnie dziś otrzymałam bilet na koncert do Koszalina
20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
I ja też dziś dostałam bilet super cieszę się 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witam. Kolejna partia zaproszeń wysłana dzisiaj. Niezdecydowanym radzę się pośpieszyć bo znikaja w dość zaskakującym tempie!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Ten hotel "Monika" całkiem niezły - a wiemy jak daleko musimy iść? Nie mogłam na mapie ulicy znaleść.aleksandra227 pisze:Jeśli chodzi o mnie to ja nocuje w Hotelu"Monika"w Koszalinie na ul.Św.Wojciecha. Jak by ktoś chciał tam jeszcze zarezerwować miejsce sobie pozdrawiam
- aragorn
- Członek TAFC Polska
hejj,,jeżeli co niektórzy nocują, to będzie jakieś after-party? czy coś w tym stylu?

That's the only thing i really know.......
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Zajrzyj do wątku o zlocie fanów, tam co nieco jest 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Hej MegMeg pisze:Ten hotel "Monika" całkiem niezły - a wiemy jak daleko musimy iść? Nie mogłam na mapie ulicy znaleść.aleksandra227 pisze:Jeśli chodzi o mnie to ja nocuje w Hotelu"Monika"w Koszalinie na ul.Św.Wojciecha. Jak by ktoś chciał tam jeszcze zarezerwować miejsce sobie pozdrawiam
Jest kawałek do tej hali na koncert,ale ja będę taksówką jechać tam,a potem wracać po koncercie i po AFTE-PARTY jak by był
Jeżeli też tam będziesz w tym hotelu to polecam taksówką,może się będziemy miały okazję poznać w realu to było by nam we dwie raźniej jeżeli będziesz chciała pozdrawiam
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- michal.czeslaw
After-party jest proponowane w piątek przed koncertem w Mielniealeksandra227 pisze: Jest kawałek do tej hali na koncert,ale ja będę taksówką jechać tam,a potem wracać po koncercie i po AFTE-PARTY jak by był
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Kochani, relax!
Niebawem ruszam na Koszalin, celem obcykania co, jak i gdzie. Nie ma pośpiechu, bo sezon lada chwila dopiero się zacznie, i wtedy w pełnej krasie objawi nam się mnogość lokali i miejscówek do zorganizowania after/before party nad morzem
Wszystkie info będę podawać na forum do dyskusji, jednakże na ten moment fajnie by tylko było, gdyby się towarzystwo określiło, czy robimy tradycyjnie afterek czy jednak coś a'la zlot dzień przed koncertem. Piszcie, głosujcie, musimy wiedzieć, na czym stoimy
Niebawem ruszam na Koszalin, celem obcykania co, jak i gdzie. Nie ma pośpiechu, bo sezon lada chwila dopiero się zacznie, i wtedy w pełnej krasie objawi nam się mnogość lokali i miejscówek do zorganizowania after/before party nad morzem
Wszystkie info będę podawać na forum do dyskusji, jednakże na ten moment fajnie by tylko było, gdyby się towarzystwo określiło, czy robimy tradycyjnie afterek czy jednak coś a'la zlot dzień przed koncertem. Piszcie, głosujcie, musimy wiedzieć, na czym stoimy
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- JoannaIzabella
No właśnie miałam o to zaapelowaćNaddel pisze:Kochani, relax!
Natomiast tu niech określą się (po przeczytaniu postów w wątku o Zlocie) osoby, które jadą do Koszalina. Bo już na ten koncert musimy zdecydować, KIEDY się spotykamy!
- JoannaIzabella
michal.czeslaw pisze:After-party jest proponowane w piątek przed koncertem w Mielniealeksandra227 pisze: Jest kawałek do tej hali na koncert,ale ja będę taksówką jechać tam,a potem wracać po koncercie i po AFTE-PARTY jak by był![]()
![]()
Ale jak na razie zainteresowanych osób bardzo niewiele.Gdzie się fani i forumowicze pochowali?Cisza tu jak po śmierci organisty
![]()
![]()
Dokładnie!!!!! Zajrzyjcie najpierw do wątku ZLOT. Proponowana jest zmiana z AFTERparty na BEFOREparty! Czyli spotkanie PRZED koncertem! Impreza wieczorem w piątek na plaży w Mielnie! ;p
Ale W Y P O W I A D A J C I E się !!!!!! Zwłaszcza osoby jadące do Koszalina!!!
-
Meg
- Członek TAFC Polska
To myślę, że najlepiej byłoby nocować w jednym hotelu i pojechać razem taksówką - będzie raźniej i taniej. A powiedz mi o której będziesz w Koszalinie? Skąd jedziesz? Może się umówimy już na Dworcu?aleksandra227 pisze:Hej MegMeg pisze:Ten hotel "Monika" całkiem niezły - a wiemy jak daleko musimy iść? Nie mogłam na mapie ulicy znaleść.aleksandra227 pisze:Jeśli chodzi o mnie to ja nocuje w Hotelu"Monika"w Koszalinie na ul.Św.Wojciecha. Jak by ktoś chciał tam jeszcze zarezerwować miejsce sobie pozdrawiam![]()
Jest kawałek do tej hali na koncert,ale ja będę taksówką jechać tam,a potem wracać po koncercie i po AFTE-PARTY jak by był![]()
Jeżeli też tam będziesz w tym hotelu to polecam taksówką,może się będziemy miały okazję poznać w realu to było by nam we dwie raźniej jeżeli będziesz chciała pozdrawiam
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Aleksandra227 zarezerwowałam nocleg w "Monice", ale napisalam też maila na adres hali żeby zasugerowali może jakiś obiekt bliżej - co Ty na to? czy upierasz się przy "Monice"?
- JoannaIzabella
Meg, Aleksandra 227 - a może słówko w sprawie spotkania ......?
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Hehehe Asiu, ale gdzie w Kutnie? Czy w Koszalinie? Ja jestem jak najbardziej za, ale osobiście pasowałoby mi po koncercie - nie chciałabym nocować dwa dni