Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
domi88
Członek TAFC Polska

Re: Koncert w Lublinie - 06.10.2012

Post autor: domi88 »

Fajny materiał :) Prosimy o więcej :)
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Witajcie kochani!Koncert był jak zawsze wspaniały :!: :!: :!: Thomas tryskał energią i humorem.Biegał po scenie jak by miał nadal 20 lat.Był w fantastycznej formie.Nieco zmieniony repertuar zrobił na mnie ogromne wrażenie.Na żywo jest jednak inny odbiór niż z płyty-dużo lepszy.Byłam już na wielu koncertach Thomasa i każdy był wyjątkowy,bo nigdy nie jest tak samo.Thomas bardzo miło wypowiadał się na temat fanów z fan-clubu.Pewnie nas trochę lubi.(na wszystkich koncertach te same osoby). Czekam już niecierpliwie na następny koncert,na który się wybieram do Poznania.Dziękuję Dominice za ogrom włożonej pracy.Pozdrawiam Emila miłego młodego człowieka,którego miałam okazję poznać i uczestniczyć w świetnej zabawie.Oraz wszystkich fan-clubowiczów,wspaniale było Was znów spotkać :!: :!: :!: Przede wszystkim dziękuję Ojcu dyrektorowi-naszemu Patrykowi,Robisz wspaniałą robotę,dziękuję. Ściskam Was mocno do zobaczenia :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dziękuje Wam bardzo za relacje z koncertu :) Miejmy nadzieje,że podczas andrzejkowego tournee Thomas też będzie w tak dobrej formie jak wczoraj ;)Jeszcze 56 dni do koncertu Thomasa w Warszawie,ale ten czas się dłuży :/
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hej,jeszcze raz przyłączam się do podziękowania dla Patryka za robotę jaką wkłada i ,żałuje że nie mogłem zostać na after party ciasto było pewnie przepyszne, wypadałoby przedstawić się większemu gronu fan-klubowiczów,ale obowiązki zaw,nie mogły czekać,,,nie mogę się doczekać W-wy i początku roku jeszcze może Wrocław zalicze ?,,,,,piękny koncert Thomas pokazał klasę na miarę światowej gwiazdy,,,,i jeszcze spotkanie i zdjęcie coś wspaniałego normalnie człowiek żyje tym < marzenia czasem się spełniają>. 8) 8) 8) :) :) :)
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Agata pisze:Już po :-) Zaczął się ok 18.25 i trwał prawie 2 godziny. Medley był, choć nieco skrócony: poza Diamonds... same refreny. Pojawiły się też m.in. Stop i Ready For... Było świetnie jak zwykle. Pozdrawiam szczególnie dwie siostry, z jakimi podróżowałam. Aha i opłaciło się troszkę poczekać pod salą konferencyjną, choć obyło się bez autografów ;-)

Agata, my również pozdrawiamy serdecznie! :D W końcu nie ma tego złego - gdyby nie te sto minut stresu i niepewności, pewnie byśmy się nie poznały! Mam nadzieję, że będziemy się często spotykać na koncertach. My na pewno ruszamy razem do Gdańska :-)

A koncert - achhh! Z wrażenia aż brak nam słów! Wielkie, wielkie dzięki dla Patryka za okazanie serca "świeżakom" :wink: oraz dla Domi za świetną organizację! Ten "krótki spacer" po Lublinie czujemy w nogach do tej pory :lol:
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
domi88
Członek TAFC Polska

Post autor: domi88 »

Dzięki :D Przynajmniej sobie troszkę zwiedziliście Lublin :) A ruch to zdrowie :) Następnym razem jedziemy MPK - obiecuję, bo nie chce mieć Was na sumieniu :D
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

domi88 pisze: Przynajmniej sobie troszkę zwiedziliście Lublin :) A ruch to zdrowie
Jasne,że tak.Moje nogi już w formie,ale w głowie jeszcze słyszę Thomasa.Zabawa była świetna.Do zobaczenia na następnych koncertach :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

:D Jeszcze troszkę, niecałe 2 miesiące i rozpocznie się trasa andrzejkowa!!! :D Jestem pewna, że koncerty będą równie wspaniałe, jak ten w Lublinie!
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Ja równiez pragne podzielic się wrażeniami. Koncert był wspaniały. Thomas był w znakomitej formie. Zawsze czymś mnie zaskakuje.
Cały wyjazd dla mnie był wspaniały - dzieki Domi. Mój pobyt w Lublinie to niezapomniane chwile. Biegając noca po miescie z Domi poczułam się jak panienka z dawnych lat. Lubie takich ludzi pozytywnie zakręconych. Mam nadzieję, ze jeszcze niejeden raz poszalejemy razem na koncertach i spotkaniach. Warto ciężko pracować dla takich wspaniałych chwil. No i nie byłoby tak pięknie, gdyby nie Patryk, który przyczynił sie do spełnienia niejednego marzenia.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Naddel pisze:Agata, my również pozdrawiamy serdecznie! :D W końcu nie ma tego złego - gdyby nie te sto minut stresu i niepewności, pewnie byśmy się nie poznały! Mam nadzieję, że będziemy się często spotykać na koncertach. My na pewno ruszamy razem do Gdańska :-)
Zapraszam Was też w lutym do Bydgoszczy :D
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

No Bydgoszcz obowiązkowo! Na Gdańsk decyzja zapadła "na gorąco" :-) Zaczynam tez intensywnie myśleć nad Warszawą, bo z Poznania to już bliżej... Hilfe! To wciąga!!! :-D
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hej,,powiem szczerze że zdjęcie będzie oczywiście na sztandarowym miejscu w domku,tylko trzeba jeszcze cierpliwie poczekać ,mam cichą nadzieje że Patryk zamieści je do przyszłego tygodnia 8) 8) ,słuchajcie dzisiaj zadzwonili do mnie z radia Złote Przeboje i jutro między 7.00 a 8.00 przynajmniej tak domyślam się, będzie miła niespodzianka dla was<fanclubowiczów> :D 8) 8)
That's the only thing i really know.......
pawelf95

Post autor: pawelf95 »

http://www.youtube.com/watch?v=tRKkyq96YYE 3:30 co tutaj się stało bo ja niestety podejrzewam playback ... chociaż mam nadzieje że go nie było i takie pytanko gdzie będzie można zobaczyć zdjęcie które thomas zrobił nam telefonem? Jeśli ktoś na nie wpadnie bardzo proszę tu podesłać. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

pawelf95 pisze:podejrzewam playback
W żadnym wypadku... to najprawdopodobniej "małe" niedopatrzenie dźwiękowca. To jest tylko pogłos, każdy amator może sobie go wytworzyć korzystając z taniego sprzętu :).
Ostatnio zmieniony pn paź 08, 2012 20:12 przez Emil45677, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

pawelf95 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=tRKkyq96YYE 3:30 co tutaj się stało bo ja niestety podejrzewam playback ... chociaż mam nadzieje że go nie było
To wina realizatorów dźwięku. Przesadzili z efektem delay.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Adrian77 pisze: To wina realizatorów dźwięku. Przesadzili z efektem delay.
Zgadza się.Thomas na koncertach zawsze śpiewa na żywo.Słyszałam kilka takich udziwnień w czasie koncertu,ale mimo to koncert był fantastyczny :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ