Do Clubu 80 - jak najbardziej, klimat właściwy a może i ciekawe atrakcje wynikną...?Mona Lisa pisze:To sie zgłaszać i załatwiamy.33ccd pisze:Napewno w C80 jakaś wejściówka może być.
Kto się pisze?
Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Mona Lisa
Właśnie rozmawiałam z Clubem 80 i chętnie nas ugoszczą,nasze koszulki fanclubowe tez ok.Loża na 25 osób to koszt rezerwacji na 180zł,ale dogadałam się ze zadzwonie pod koniec stycznia i dogramy szczegóły.
- Evaalex
Ja raczej z dojazdem problemu miec nie bedne.bo mam wystarczajaco duzo znajomych ktorzy sie tam autem wybieraja. Jak vby sie moja kolezanka wybierala tam to ona ma wielkie auto mogla by 4 osoby ze soba zabrac.
Nebula jestes w stanie pare osob do swojego auta wsadzic?
Agua777 ty chyba tez autm bedziesz zabiesz kogos ze soba prosze.
Nebula jestes w stanie pare osob do swojego auta wsadzic?
Agua777 ty chyba tez autm bedziesz zabiesz kogos ze soba prosze.
- Mona Lisa
Kochani sprawa z C80 przedstawia się tak:loża na 24 osoby to koszt 180zł,loze boczne na 12 osób plus 2 osoby to koszt 120 zł.Gwarantują nam kamerlalność i prywatnośc czyli nikt obcy się nie pojawi.Wejście do klubu to 20 zł od osoby.Mają też przygotować pod nas muze 
Co Wy na to?
Co Wy na to?
- Gasolina91
No no, mają profesjonalne podejście 
Szkoda, że nie będę mogła brac udziału w Party.
Szkoda, że nie będę mogła brac udziału w Party.
Point Of No Return
- sebciu1974
- Kontakt:
Brzmi nieźle. Moja propozycja jest taka. Wszystkie osoby znajdujące się na poprzedniej liście, proszę się odezwać na Forum i potwierdzić zmianę lokalu na Club80. A nowe osoby prosimy o zgłaszanie się w celu dopisania do listy. Fajnie by było jakby pod koniec stycznia wiadomo było ile nas będzie w celu dokonania rezerwacji.Mona Lisa pisze:Kochani sprawa z C80 przedstawia się tak:loża na 24 osoby to koszt 180zł,loze boczne na 12 osób plus 2 osoby to koszt 120 zł.Gwarantują nam kamerlalność i prywatnośc czyli nikt obcy się nie pojawi.Wejście do klubu to 20 zł od osoby.Mają też przygotować pod nas muze
Co Wy na to?
- Evaalex
Jak widze te ceny nie sa takie jak wysokie jak sie obawialam. Policzylam sobie jakies 20€ na ten wieczor. Jak widze po cenach ze powinno starczyc. Na spotkaniu w restauracji przed spotkaniem fanclubu tez tyle wydalam.Po pilam po jadlam i bylam jako tako zadowolona.
- ludka5
- Członek TAFC Polska
ja jestem za klubem-Club80,ale mam pytanie zabierze mnie ktoś z mężem czy muszę brać taxi?
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
- Evaalex
Ludka ty mozesz nawet z domu byc zabrana autem na koncert. Zglos sie z tego powodu umnie
- michal.czeslaw
Zgłaszam się na spotkanie w club80- dwie osoby,ale nie mam dojazdu.Chętnie skorzystam z oferty kogoś zmotoryzowanego! 
- Evaalex
Amoze by to jakos z organizowac zeby ci z nas ktorzy maja wolnie miejsca w swoich samochodach tych ze soba zabrali ktorzy benda pociagiem w Katowicach.
Ja bym mogla liste zalozyc na ktora bym wpisylwala wolne miejsca w samochodach i ludzi szukajacych mozliwosci dojazdu do Aftershow Party.
A potem bym chciala maile wszytkich ktorzy sie zglosili i bym mails szukajacych tym majacym wolne miejsca poslal. A wy byscie sie moze przy Cyty roku umowili i jeden bv<y drugiego ze soba wzia. CVo wy na to?
Ja bym mogla liste zalozyc na ktora bym wpisylwala wolne miejsca w samochodach i ludzi szukajacych mozliwosci dojazdu do Aftershow Party.
A potem bym chciala maile wszytkich ktorzy sie zglosili i bym mails szukajacych tym majacym wolne miejsca poslal. A wy byscie sie moze przy Cyty roku umowili i jeden bv<y drugiego ze soba wzia. CVo wy na to?
- JoannaIzabella
WOW! Extra! Tym samym potwierdzam udział: ja, KarinaMaria i Moi.Anne Jakoś się doczłapiemy taksówkąMona Lisa pisze:Kochani sprawa z C80 przedstawia się tak:loża na 24 osoby to koszt 180zł,loze boczne na 12 osób plus 2 osoby to koszt 120 zł.Gwarantują nam kamerlalność i prywatnośc czyli nikt obcy się nie pojawi.Wejście do klubu to 20 zł od osoby.Mają też przygotować pod nas muze
Co Wy na to?
- Mona Lisa
Super,widze ze lista obecności się powiększa.
Pamiętajcie,że ok.30 stycznia musze zadzwonić,potwierdzić i dograć całość.
Myśle,ze taxi to nie jest zła sprawa,postaram się załatwić korporacje która nas dowiezie-ale to jest w toku,bo musze znać liczbe osób.
Pozdrawiam Aga.
Pamiętajcie,że ok.30 stycznia musze zadzwonić,potwierdzić i dograć całość.
Myśle,ze taxi to nie jest zła sprawa,postaram się załatwić korporacje która nas dowiezie-ale to jest w toku,bo musze znać liczbe osób.
Pozdrawiam Aga.
- JoannaIzabella
O, właściwy człowiek na właściwym miejscu!Mona Lisa pisze:Myśle,ze taxi to nie jest zła sprawa,postaram się załatwić korporacje która nas dowiezie-ale to jest w toku,bo musze znać liczbe osób.
Pozdrawiam Aga.
- nebula4
Witajcie! Zgłaszam pełną gotowość do spotkania po koncercie w Clubie 80
.Będę miała 2 miejsca w aucie więc mogę kogoś zabrać z Zabrza...Evaalex-mam nadzieje że jedziesz na koncert samochodem ze mną??
- Evaalex
[quote="nebula4"]Witajcie! Zgłaszam pełną gotowość do spotkania po koncercie w Clubie 80
.Będę miała 2 miejsca w aucie więc mogę kogoś zabrać z Zabrza...Evaalex-mam nadzieje że jedziesz na koncert samochodem ze mną??[/quote
Pewnie ze jade z Toba Kasiu.Pobawimy sie dobrze. Najpisrw na koncercie a pozniej w klubie. Moja kolezanka Iza chciala sie z nami od Zabrza zabrac.
Pewnie ze jade z Toba Kasiu.Pobawimy sie dobrze. Najpisrw na koncercie a pozniej w klubie. Moja kolezanka Iza chciala sie z nami od Zabrza zabrac.